Titi Kimdir

Tam adı Cristian Chagas Tarouco olan, 12 Mart 1988’de Brezilya’nın Pelotas kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında defansif pozisyonda görev alan futbolcudur.
Titi Kimdir

Titi Biyografisi

Titi’nin Kulüp Kariyeri

Titi, genç yaşlarda ilgilendiği futbol kariyerine ilk olarak 2002 yılında İnternacional takımının alt yapısında başladı. 4 sene boyunca burada mücadele verdikten sonra 2007 yılında as takıma yükseltildi. As takıma çıkartıldıktan sonra sadece 3 maçta sahada yerini aldı ve 2008 yılında kendisini geliştirmesi için Nautico takımına kiralık gönderildi. 7 maçta forma giydiği takımında sezon sonunda ayrıldı ve 2009-2010 sezonunda bir başka takım Vasco da Gama’ya kiralık gitti. Kariyerinin bir sezonda en fazla maçına çıktığı takımda toplamda 30 kez sahada yerini aldı ve 1 gol attı.

titi bahia

2011 yılında ise tekrardan kiralık gönderilme kararı alınan Titi, bu sefer Bahia’ya gönderildi. Bahia’da da 32 maça çıkan futbolcu 2 kez de fileleri havalandırdı. Burada gösterdiği performans sayesinde performansı ile beğenildi ve bonservissiz şekilde Bahia’ya transfer oldu. Kariyeri boyunca Bahia ile 158 maça çıktı ve 7 kez gol atma sevincini yaşadı.

2015-2016 sezonunda ise yolunun Türkiye’ye çevirip Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşaspor ile görüşmelere başladı. İki tarafında anlaşmasıyla beraber Titi, Kasımpaşaspor’a transfer oldu.

Titi’nin Başarıları

Vasco da Gama

Campeonato Brasileiro Serie B: 2009

Bahia

Campeonato Baiano: 2012

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.