Netflix Orijinal Yapımı The Woods Dizisi Hakkında Bilgi - Yorumlar

Gizem ve gerilim türündeki yeni Netflix dizisi The Woods 12 Haziran’da yayınlanacak. Bu içeriğimizde ülkemizde de oldukça popüler bir romandan uyarlanan The Woods dizisi hakkında bilinmesi gerekenleri ve tüm merak edilenleri derliyoruz.
Netflix Orijinal Yapımı The Woods Dizisi Hakkında Bilgi - Yorumlar

Netflix Orijinal Yapımı The Woods Dizisi Hakkında Bilgi - Yorumlar

netflix-orijinal-yapimi-the-woods-dizisi-hakkinda-bilgi.gif

Ülkemizde Orman ismiyle yayımlanan Harlan Coben'in gizem-gerilim türündeki romanı "The Woods" Netflix için dizileştirildi. Bu inceleme dizi içeriğimizde suç, gizem ve gerilim öğelerini harmanlayan hikayeye sahip The Woods dizisinin konusunu, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu sizler için mercek altına alıyoruz. İşte ülkemizde de büyük oranda ses getiren roman The Woods’un aynı adlı dizi uyarlaması hakkında her şey!


netflix-orijinal-yapimi-the-woods.jpg

1. Polonya yapımı orijinal bir yapım olarak hazırlanan The Woods dizisi, dünya çapında 70 milyonun üzerinde baskı sayısına ulaşan Harlan Coben'in (Safe, The Stranger) aynı isimdeki romanından uyarlanmıştır. Dilimize Orman olarak çevirilen ve binlerce satan romanın dizi uyarlaması ülkemizde de heyecanla beklenen yapımlardan birisi.


netflix-orijinal-yapimi-the-woods-dizisi.jpg

2. 12 Haziran 2020 tarihinde yayınlanacak ilk sezonu toplamda 6 bölümden oluşan The Woods dizisi, 1994 ve 2019 senesi olmak üzere iki farklı zaman diliminde ele alınıyor. Heyecan verici ve gerilim dolu hikayesiyle dikkat çeken dizi, Netflix’in gerilim türündeki iddialı yapımlarının arasına girecek gibi görünüyor.


the-woods-dizisi.jpg

3. ATM Grupa yapımcılığında Polonya Film Enstitüsü tarafından finansal olarak desteklenen yapımın senarist koltuğunda Agata Malesińska ve Wojtek Miłoszewsk oturuyor. Harlan Coben yeni dizi projesi hakkında yaptığı açıklamada "Polonya'dan böylesine inanılmaz bir oyuncu kadrosu ve ekiple bir araya gelmekten, onların mükemmel çalışmalarını Netflix'in küresel çaptaki izleyicisine tanıtmaya yardım etmekten dolayı gururluyum.” Açıklaması yapmıştı.


the-woods-dizisi-hakkinda.jpg

4. Netflix’in bu sefer de bizleri Polonya’ya götürdüğü The Woods'un oyuncu kadrosu Grzegorz Damięcki, Agnieszka Grochowska, Jacek Koman, Ewa Skibińska, Magdalena Czerwińska, Adam Ferency, Przemysław Bluszcz, Dorota Kolak, Izabela Dąbrowska, Piotr Głowacki, Cezary Pazura, Arkadiusz Jakubik gibi isimlerden oluşuyor.


the-woods-dizisi-hakkinda-bilgi.jpg

5. The Woods dizisinin biraz da hikayesinden bahsetmemiz gerekirse dizi; Varşova'da bir savcı olan Paweł Kopiński'nin bulunan bir ceset ile 25 yıl önce ortadan kaybolan kız kardeşi arasında bir bağlantı bulunmasıyla umutlanması üzerine şekillenen olaylara odaklanıyor. 


yeni-netflix-dizisi-the-woods.jpg

6. Netflix, tıpkı 2020’nin Mayıs ayında olduğu gibi Haziran ayında da birbirinden başarılı yapımlar ortaya koymaya devam ediyor. Gerilim dizileri ve heyecanla takip edilen bir solukta bitirebilinecek içerik peşinde olanlar için The Woods 12 Haziran’da Netflix dizileri arasında sizi bekliyor olacak.


The Woods Romanı Okuyucu Yorumları

1. harlan coben tarafından kaleme alınan, gerilim ve macera türündeki roman. kitabın adı türkçe'ye orman olarak çevrilmiştir.


2. gerçekten sürükleyici kitapları olan yazar. 400 sayfalık kitabı bir günde bitirme isteği yaratıyor bende.kimseye söyleme isimli filmi izledikten bi muddet sonra ilk kez harlan coben'in kapan kitabını okudum ve dedim ki ne kadar entrikalı bir seneryo aynı kimseye söyleme diye bir film izlemiştim ona benziyor. meğerse adamin aynı adlı eserinden uyarlanmış filmmiş zaten. eserlerindeki entrika örgüsünü başka bir polisiye yazarında görmedim şahsen. şuan "ihanetin beş yüzü"nü okuyorum ,tavsiye ederim.


3. sağlam bir yazardır. çok beğenerek okudum eserlerini. "kimseye söyleme" efsane bir kitaptır. "orman" da güzeldir.


4. kitabı kudum ve açıkcası muhteşemdi. Netflixin de aşırı iyi bi yapım sergileyeceğine eminim 12 haziranı heyecanla bekliyorum.


5. Kitabı okumayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Orman adıyla ülkemizde de baya sattı zaten. Diziyi izleyecekseniz öncesinde veya sonrasında mutlaka kitabı da okumanızı tavsiye ederim.


6. Varşova'da görevli savcı Paweł Kopiński'nin kız kardeşi 25 sene önce bir gece yaz kampında ormana gitmiş ama geri dönmemiştir. 1994 ve 2019'da geçecek hikayede Pawel halen kız kardeşinin yasını tutmaktadır. Günümüz zamanında kardeşiyle birlikte yok olan bir çocuğun cesedi bulunur. Kız kardeşinin halen hayatta olabileceğine dair umutları olan Pawel'in tutunduğu her şey ailesinin geçmişiyle ilgili sırlar yüzünden parçalanma tehlikesi altındadır.


7. Ünlü yazar Harlan Coben'in The Woods romanı Netflix'te dizi oluyor. Polonya yapımı orijinal bir yapım olarak hazırlanan dizi, gelecek yıl ekrana gelecek, sezonu 6 bölüm sürecek. Kitabı okumuştum ve bayılmıştım. 6 bölüm sürecek olması beni çok üzdü keşke daha uzun uzun izleyebileceğimiz bir dizi olsaydı. 2. Sezonunu da epey bekleriz. 

Önerilen İçerik: Netflix Gerilim Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.