The Way Back 2020 Film İncelemesi

2020 yılında çıkan birçok dizi film arasından sizler için seçtiğimiz ve araştırmalarımıza konu ettiğimiz The Way Back adlı filmi inceleyerek içerik haline getirdik.
The Way Back 2020 Film İncelemesi

The Way Back Hakkında Bilinmesi Gerekenler

The Way Back Gavino O’Connor yönetiminde Warner Bros. Pictures tarafından medyanın beğenisine sunuldu. Bizde NeOldu.com okurları için bu filmin yönetim ekibini, oyuncu kadrosunu, izleyici yorumlarını, konusunu ve aldığı puanları derledik. The Way Back hakkında detaylar.


1. 6 Mart 2020 tarihinde gösterime giren film COVID-19 sebebiyle dünya çapında kapatılan sinema salonları yüzünden yapımcılar tarafından 24 Mart 2020’de dijital olarak izleyicilerin beğenisine sunuldu. Film 1 saat 48 dakika uzunluğu ile sıkılmadan izleyebileceğiniz yapımlar arasında yer alıyor.

The Way Back


2. Warner Bros. Pictures’in orijinal YouTube kanalında 14 Ocak 2020’de yayınlanan ilk fragmanı 9.672.938 kişi tarafından izlendi. Yine orijinal kanalın 3 Şubat 2020’de yayınladığı 2. Resmi fragman ise 11.230.766 görüntülenme alarak filmin çıkmasını dört gözle bekleyenleri bir nebzede olsa rahatlattı.

The Way Back1


3. Filmin yönetmeni 56 yaşındaki tecrübeli bir yönetmen olan ve ‘’Warrior, The Acoountant, Miracle ve Pride and Glory’’ adlı yapımlarda da yer alan Gavin O’Connor iken, yazarı Brad Ingelsby oluyor. Yapımcılığını ise Gordon Grey, Jennifer Todd, Gavin O’Connor ve Ravi Mehta’nın yaptığı filmin başrolünü Ben Affleck oynuyor.

The Way Back2


4. 2020 yapımı bir film olan The Way Back’in oyuncu kadrosunun bir kısmı ise şu şekilde; Ben Affleck (Jack), Al Madrigal (Dan), Janina Gavankar (Angela), Michaela Watkins (Beth), Brandon Wilson (Brandon Durrett), Will Ropp (Kenny Dawes), Fernando Luis Vega (Sam Garcia), Charles Lott Jr. (Chubbs Hendricks), Melvin Gregg (Marcus Parrish) ve Ben Irving (Bobby Freeze).

The Way Back3


5. Filmin odak noktası geçmiş zamanlarda basketbol ile ilgilenen bir yıldızın nasıl gözden düştüğünü ve nasıl tekrar ayağa kalkmak istemesi sonucunda gösterdiği çabayı ele alıyor.

The Way Back4


6. Ailesini, eşini, şöhretini kaybeden eski yıldız aynı zamanda bağımlılığı ile uğraşıyor. Ben Affleck’in canlandırdığı kahramanımız bir lisenin farklı milletlerden oluşturulmuş takımına isteksiz bir şekilde koç olarak gider, bu esnada hala sıkıntı içinde yaşayan takım koçu tekrar bağımlı olmamak için kendiyle savaş verecek.

The Way Back5


7. IMDB’de 26.603 kişinin verdiği oy ile 6,7 puan alan film Rotten Tomatoes’te %85 eşleşme aldı. Bizce güzel denilebilecek bir düzeyde olan film spor, dram severlerin kaçırmaması gereken bir yapım.

The Way Back6


The Way Back Hakkında İzleyici Yorumları:

👤 2020 yapımını izledim. Klasik bir amerikan draması. çöküşte olan bir karakterin tutunacak bir dalla bahar aylarını yaşaması daha sonra yine ellerindekini yitirip kaldığı yerle bıraktığı yer arasındaki bir yerde filmin sonlanması. bu tarz filmlere ben comeback filmler diyorum. bu comeback senaryosunu da binlerce filme dolaylı-doğrudan yapıştırdıklarından artık senaryo sıradanlaşıp bütün cazibesini ve gizemini kaybediyor. Filme altyazı eklemek için indirip izledim fakat şu an altyazı eklemekten de vazgeçtim.


👤 2020 versiyonu ortalıkta çok fazla dolanıyordu. oğlunun ölümünden sonra hayatı alt üst olan bir adamı canlandıran Ben Affleck gerçekten de tükenmiş gibiydi. daha 4 sene öncesine batman rolünde oynayan adam ne kadar da çökmüş. 48 yaş da gelince 50 yaş sendromu oldu sanırım. 70'li yıllarda doğan ve futbolcu olanların çoğu şimdi antrenörlük yapıyor. 


👤 Ben Affleck olağanüstüydü, şüphesiz ki tüm oyuncu kadrosunun bu konuda olduğu gibi, ancak birçok küçük kusur bu filmin harika olmasını engelledi. Sinir bozucu yakınlaştırmalar ve titreyen kamera, Office'ten bu yana abartılmış ve modası geçmiş bir çekim seçeneği bu. Bunun, kendisi ve senarist Brad Ingelsby'nin de hikayeyi daha iyi anlatması gereken deneyimli yazar ve yönetmen Gavin O'Connor'dan gelmesinin hiçbir mazereti ve açıklaması yok.


👤 Ne zaman yeni bir basketbol filmi çıksa, oyunun nasıl tasvir edildiğini ve filmi öncekilerden ayırmak için hangi unsurların kullanıldığını her zaman merak ediyorum. İzledikten sonra, The Way Back'in tamamen bir basketbol filmi olmadığını, hayatta tökezleyen ve sporu yere düşmesini engellemek için bir dal olarak kullanan bir adamın hikayesi olduğunu keşfettim. Ben Affleck, iblisleriyle savaşan bir adamı ikna edici bir performans sergiliyor ve basketbolun hayatına biraz mutluluk getirmesine rağmen, yaralarını asla tam olarak iyileştiremiyor. 


👤 Bu filmin diyaloğu, oyunculuğu, karakterleri, prodüksiyon değeri vb. Mükemmeldi. Keder ve alkolizmden muzdarip bir adamın çok dürüst bir temsilidir. Bununla birlikte, diğer birçok benzer filmin geri tutulmamasından bu filmde muzdariptir. Hikaye akışını kolayca yakalayabilir ve film boyunca ne olacağını tahmin edebilirsiniz. Ayrıca bu filme bir 'spor' filmi olduğunu düşünerek girmemelisiniz, basketbol koçluğu bir kurtuluş aracı olarak hizmet ederken, aynı filmi bir sınıfta öğretmenlik yapan veya özel ihtiyaçları olan çocuklarla çalışan biri hakkında yazabilirdiniz. 


👤The Way Back, özellikle spor filmleri hayranıysanız ve basketbolu seviyorsanız oldukça keyifli bir film. Ben Affleck, kendisine çok kişisel gelen güçlü bir performans sergiliyor. Bu unsur filmi daha da güçlendiriyor, spor türünde bulabileceğiniz pek çok şey var, örneğin: Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ve karakterleri desteklemek istemenizi sağlayan motivasyon sahneleri. Basketbol oyununu da fazla basitleştirmiyor, stratejileri ve oyunları kullanma biçimleri bir lise basketbol maçında gerçekten görebileceğiniz bir şey gibi hissettiriyor ve bir okul basketbol takımının eski bir yardımcı koçu olarak bunu buldum. 


👤 Genel olarak, The Way Back filminde iyi vakit geçirdim, sanırım bu türün hayranı değilseniz burada yeni bir şey bulamazsınız. Bununla birlikte, bu türdeki sporu, basketbolu ve tipik filmleri seviyorsanız, benim yaptığım gibi iyi vakit geçireceksiniz ve Ben Affleck’in harika performansı film için bir bonus.


👤 Ben Affleck kariyerinin en iyi performansını bu filmde veriyor. Açıkçası bir spor filmi izleyeceksem. Bu olacaktı. Bu filmin verdiği duygular olağanüstü. Bir noktada üzücü, sonra başka bir noktada komik ve mutlu ve sonra tekrar üzgün. Bu film gerçekten duygularınızla oynuyor, ancak bu film basketbol takımıyla ilgili değil, depresif bir alkoliğin gelişmesi ve iyileşmesi hakkında.


The Way Back Filminin Oyuncuları ve Başrolü:

Ben Affleck – Jack

Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League gibi Batman filmlerinden, Argo, Good Will Hunting ve The Town filmlerinden aşina olduğumuz 48 yaşındaki ünlü aktör kariyerine daha çocukken PBS’nin eğitim dizisi olan The Voyage of the Mimi’de rol aldı.

Ben Affleck


Al Madrigal – Dan

25’ten fazla yapımda ismi geçen ve rolü bulunan Amerikan kökenli ünlü komedyen 5 sezon boyunca düzenli muhabbetlik yaptığı Jon Stewart ile The Daily Show adlı yapımlarda ün kazandı.

Al Madrigal


Janina Gavankar – Angela

39 yaşındaki güzel oyuncu bilindik olarak Arrow dizisinde rol aldı. 50’den fazla yapımda bulunan oyuncu Arrow, Kör Nokta ve Gerçek Kan adlı yapımlarda oynayarak kendini tanıttı.

Janina Gavankar


Çıkış Tarihi: 6 Mart 2020

Kategori: Spor - Dram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.