The Vow Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve Film İncelemesi

HBO’nun yeni yapımlarından birisi olan The Vow hakkında bilinmesi gereken bilgileri sizin için topladık. Bu yazımızda sizlere The Vow konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
The Vow Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve Film İncelemesi

The Vow Dizisi

Bir belgesel olan The Vow yeni çıkan HBO yapımlarından birisidir. Son zamanlarda tüm türlerde yapımlar çıkartarak izleyici kitlesini arttırmaya çalışan HBO, bunun gibi yapımlarla bu isteğini başarmış gözükmektedir. Belgesel sevenler için güzel bir yapım olduğunu düşündüğümüz The Vow dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde The Vow konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını, incelemesini ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.


The Vow Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizi 23 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Toplam 8 bölümden oluşan The Vow belgeseli kaliteli zaman geçirmeniz için ideal bir yapımdır.

the vow yayın tarihi


2. Güzel bir anlatım biçimine ve hikâyeye sahip olan The Vow belgeseli izleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olmuştur. The Vow dizisinin 2. sezonu yapılan açıklamalara göre 2021 yılında çıkacaktır.

the vow 2. sezonu


3. Belgeselin yazarlığını Mona Eldaief, Richard Hankin, Chris Hegedus ve Pedro Kos isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise Jehane Noujaim, Omar Mullick ve The Great Hack yapımında da yer alan Karim Amer yapmıştır.

the vow yönetmeni


4. Belgeselin oyuncuları arasında Anthony Ames, Sarah Edmondson, Bonnie Piesse, Mark Vicente, Catherine Oxenberg, Frank Parlato, Barbara Bouchey, Susan Dones, Kristin Keefe ve Toni Natalie isimleri bulunmaktadır.

the vow oyuncuları


5. Dizi liderleri fuhuş ve haraççılık komplosu ile suçlanan kişisel gelişim grubu olan NXIVM’yi incelemektedir. Bu belgesel dizisi grubun üyelerinin deneyimlerine derin, nüanslı bir bakış atıyor ve kişisel gelişim için evrensel isteklerini vurguluyor.

the vow konusu


6. NXIVM, katılımcılarının hem derin dönüşümü hem de yıkıcı taciz iddialarının ortasında dizi manşetlerinin ardındaki sorunları ortaya çıkarmaya ve bu bireylerin üzerinde gelişen olayların duygusal karşılığını keşfetmeye çalışıyor.

the vow dizisinin konusu


7. Belgesel olayları güzel bir bakış açısıyla ele almasıyla ve iyi bir anlatım biçimine sahip olmasıyla sevilmiştir. The Vow, IMDb üzerinden aldığı 7,2’lik puan sayesinde bizim hazırlamış olduğumuz izlenebilir diziler listesine girmeyi başarmıştır.

the vow imdb


The Vow Belgeseli Hakkında İzleyici Yorumları

Çok fazla bölüm. Yeterince kapsama ve uzunluğa sahip dört gerçekten iyi bölüm yapmak yerine 10 "idare eder" bölüm yaptılar. Bunun yerine, bir tür sürünüyor ve tekrarlanması nedeniyle beni pek de etkilemiyor. O hâlâ oldukça iyi, özellikle de geniş bir kayıtlı çağrı koleksiyonu nedeniyle. Ancak daha fazla kısalıktan faydalanabilirdi. A** E.

Tüm tekrar ve "doldurucu" sahneler nedeniyle izlemesi acı verici derecede yavaş. Serinin en fazla iki veya üç bölüm olacak şekilde düzenlenmesi gerektiğine ikna oldum. Kesinlikle ilginç bir konu bu yüzden tavsiyem. Her şeyi kaydedin, gerektiğinde hızlı ileri sarın. B*** O.

Konu tüyler ürpertici ve belki de korkutucudur. Bununla birlikte belgesel yapımı dizi yapım zanaatının olağanüstü bir örneğidir. Kurgu ve hız, gerilim yaratır ve "kahramanın" "uyanışını" kült lider hakkındaki çatışmalı duygularını anlama ve bunlara yanıt verme konusundaki kişisel mücadelesini yavaşça ortaya çıkarır. Konuyu unutun ve gemiye hayret edin. D*** I.

Bazı incelemelerin kesinlikle acımasız olması ve bir incelemenin sunması gerekenleri kaçırması beni çok rahatsız etti. Bu, öne çıkma ve hatalarını üstlenme cesaretine sahip insanları eleştirmek için bir forum değil. Kültler bol miktarda bulunur ve birçok zor biçimlerde gelirler. Bugün toplumumuza baktığımızda özellikle şimdi, bir amaç bulmaya çalışan çok fazla mutsuz ve yerine getirilmemiş insan var. Bu, hastalıklı kültürümüzün maddi kazancı başarı olarak öven ve sosyal medyanın beğenilmek yoluyla kişisel haysiyetimizi nasıl ortadan kaldırdığının bir belirtisidir. The Vow, geçmişi ne olursa olsun herkesin kurban olabileceğini ortaya koyuyor. O**** S.

Zavallı Sarah, zavallı Mark. Oh, yazıklar olsun benim. Bu kurbanlar kölelerin sırtında çarpışıyor. Sarah, "Bu benim gelirim" dediğinde en iyisi dedi. Hayır, bunlar insanların hayatı. Yararlandığınız çaresiz insanlar. Hiçbir belgesel ruhunuzu temizleyemez. Hatırlayın. Kurban sizsiniz, değil mi? İ*** Z.

Sebepsiz uzun olmasının dışında, bu gerçekten harika bir belgesel. 9 bölüm, nasıl bittiğine bakabileceğiniz bir belgesel için çok uzun, çünkü zaten oldu. Hikâyenin gereksiz kısımlarında hızlı ilerlemeye devam ediyorum. Başka birinin söylediği gibi, bu uzun metrajlı veya belki 3 bölüm olabilirdi. H**** F.

Nesil zenginliğinden gelen narsistlerle dalga geçmeyi seviyorsanız, izlemeye değer. Aksi takdirde, aydınlanmaya giden yolu satın almaya çalışan sıkıcı zenginlerle ilgili iyi yapılmış ama uzun bir belgesel. Sonraki! L*** G.

Belgesel, panik atak ya da başka bir varoluşsal kriz olmadan a noktasından b noktasına gitmeyi başaramayan bu duygusal zekâ, narsisist, nevrotik, yarım zekalı grubu ortaya çıkarmak için mükemmel bir iş çıkarıyor. Hepsi (hepsi) bir israf. Çoğu zaman gülmeye başladım. Bir işi yokmuş gibi görünen bu salaklar tarafından bir sürü sızlanma, ağlama ve sonsuz iç gözlem var. Bu saçmalığı kim alıyor? Yine de Albany'ye taşındığınızda olan şeyin bu olması beni şaşırtmıyor. J*** M.


The Vow Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Güzel bir belgesel olduğunu düşündüğümüz The Vow’un oyuncularını sizin için inceledik. İşte The Vow oyuncuları ve haklarında bilinmesi gereken önemli bilgiler.


Anthony Ames

Dizideki önemli oyunculardan biri olan Anthony Ames bir Amerikalı sinema oyuncusudur. Daha önceden 200 American, The Abduction of Zack Butterfield, Love Under the Rainbow, Fender Saves the World ve Genesis Code gibi yapımlarda yer alan oyuncu sinema kariyerinde başarıyla ilerlemektedir.

the vow anthony


Sarah Edmondson

Dizideki bir diğer önemli oyuncu olan Sarah Edmondson bir Kanadalı aktördür. Daha önceden At Home in Mitford, Love At First Bark, Edgemont, Welcome to Christmas, Wedding of Dreams ve The Sisterhood yapımlarında yer alan başarılı oyuncunun çıkarmış olduğu belgeselle alakalı bir kitap da vardır. Kitabın ismi Yaralı Sarah Edmondson: NXIVM'den Nasıl Kaçtığımın Gerçek Hikayesi, Hayatımı Bağlayan Tarikat’dır.

the vow sarah


Bonnie Piesse

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Bonnie Piesse bir Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve aktristir. Kendisini 15 yaşında bir Avustralyalı çocuk televizyon dizisi olan Flyers’daki rolüyle tanıtan başarılı oyuncu Yıldız Savaşları serisiyle de uluslararası bir üne sahip olmuştur. Bunun dışında Bonnie Piesse Attack of The Sabretooth, High Flyers, Love Eterne, My Saga ve Aidos gibi yapımlarda yer almıştır.

the vow bonnie piesse

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.