Netflix Orijinal Yapımı The Prom Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında yayınlayacağı iddialı yapımlardan birisi olacak The Prom, bir Amerikan komedi filmidir. Broadway müzikaline dayanan The Prom hakkında tüm merak edilenleri ve hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde derliyoruz.
Netflix Orijinal Yapımı The Prom Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Netflix Orijinal Yapımı The Prom Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

The Prom adlı gişe rekorları kıran müzikal, dev bir oyuncu kadrosuyla Netflix için film olarak uyarlanıyor. 2020 yılının sonbaharında yayınlanacak olan aynı adlı Netflix filmi, müzikal severler tarafından heyecanla beklenen yapımlar arasında. İnanılmaz isimleri başrollerinde göreceğimiz bu enfes film, Broadway’e ışık tutacak. Bu inceleme film içeriğimizde ise Netflix’in merakla beklenen The Prom filmi hakkında merak edilenler, izleyici yorumları konusu ve oyuncularını sizler için mercek altına alacağız.


netflix-orijinal-yapimi-the-prom.jpg

1. Son yıllarda Broadway yapımlarına fazlasıyla kafayı takmış Hollywood, uyarlamalarıyla ve esinlenmeleriyle ortaya muhteşem yapımlar koymaya devam ediyor. Netflix de sevilen kitapların, müzikallerin veya filmlerin uyarlamalarına ve yeniden çekilmelerine olanak sağlayan bir dijital platform haline geldi. Netflix bu sefer de Tony Ödülü adaylığı da bulunan The Prom müzikalini dev bir kadroyla film olarak uyarladı. 2020 sonbaharında yayınlanacak filmi izleyiciler dört gözle bekliyor.


netflix-orijinal-yapimi-the-prom-hakkinda-bilgi---izleyici-yorumlari.jpg

2. The Prom adlı rekorlar kıran müzikalin film uyarlaması için Ryan Murphy öyle bir kadro kurmuş ki müzikal sevmeyenler için bile izlenilesi bir iş ortaya çıkmış diyebiliriz. Yaşayan en iyi kadın oyuncu Meryl Streep, güzelliğin yaşla körelmeyeceğinin ispatı Nicole Kidman, İngiltere’nin en iyi komedyenlerinden James Corden, dünyanın en sevilen pop yıldızı Ariana Grande, bir diğer başarılı komedyen Keegan-Michael Key ve artık adeta bir fenomene dönüşen Andrew Rannells The Prom filmini heyecanla beklememize sebep olan isimler arasında yer alıyor. 


the-prom-hakkinda-bilgi.jpg

3. Çekimlerine 2019’da başlanan The Prom filmi, muhtemelen Oscar yarışlarının başladığı Kasım - Aralık ayında Netflix kütüphanemizdeki yerini almaya hazırlanıyor. Hikayesinin ve dev kadrosunun yanı sıra filmin müziklerinin de çok büyük titizlikle hazırlandığı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Filmin yönetmeni Ryan Murphy bu önemli görev için prodüktör olarak bizzat Ariana Grande’yi seçti. 


netflix-orijinal-yapimi-the-prom-hakkinda-bilgi.jpg

4. The Prom müzikalinin konusuna değinmemiz gerekirse; Broadway divası Dee Dee Allen, Eleanor Roosevelt müzikal biyografisi projesi başarısızlıkla sonuçlandığında gözden düşmeye başlar. imajını iyileştirmek için Dee Dee, rol arkadaşı Barry Glickman ve diğer oyuncular Angie Dickinson ve Trent Oliver ile el ele verirler. 


netflix-filmi-the-prom.jpg

5. The Prom filminin senaryosunu aynı zamanda müzikalin de yazarları olan Chad Beguelin ve Bob Martin, Ryan Murphy’le ortaklaşa kaleme aldılar. LGBT hakları savunuculuğu konusunda önemli bir güç olmayı başaran Netflix, The Prom filmiyle de LGBT haklarını savunan yapımlarına bir yenisini eklemiş olacak.


broadway-muzikaline-dayanan-netflix-filmi-the-prom.jpg

6. Chad Beguelin ve Matthew Sklar’ın şarkı sözlerine de el atacağı The Prom filmi, 2020’nin en heyecan verici yapımları arasına şimdiden girdi. Ryan Murphy’nin imzasını taşıyan (Nip/Tuck, Popular, Glee ve American Horror Story) yapımları izlediyseniz gözünüzü kırpmadan izleyeceğinize emin olacağınız ve en iyi netflix filmleri listesinde yer bulan The Prom gümbür gümbür geliyor diyebiliriz.


Netflix Orijinal Yapımı The Prom Filmi Yorumları

1. broadway'de sahnelenen tony ödüllü bir müzikal. ryan murphy netflix için bu müzikalin yeni bir uyarlamasını çekecek. filmin kadrosunda meryl streep, nicole kidman, james corden, awkwafina, keegan-michael key ve ariana grande var. filmin 2020'de yayınlanacağı tahmin ediliyor.


2. keegan-michael key, nicole kidman ve meryl streep gibi isimleri buluşturacak olan proje netflix'te yayınlanacak.


3. ryan murphynin işin içinde olduğu her dizi film benim için heyecan verici olacak. Çünkü şimdiye kadar hangi yapımını izlesem bayıldım. Ayrıca oyuncu kadrosu açıklandığı gibiyse resmen oha diyorum


4. bu oyuncuları nasıl bir araya getirdiniz ya. Gerçi bu müzikal izlemedim tabiki ama baya ses getirmişti. Demekki baya büyük bir proje. Müzikal izlemeyi sevmem ama tabiki oyuncular için kesinlikle izleyeceğim.


5. 2020 sonu gibi yayınlanacaksa neden şimdiden heyecanlandırdınız ya. Tesadüfen ve şans eseri bu müzikali izlemiştim ve tek kelimeyle efsane diyebilirim. Filmi de çok merak ediyorum sonuçta ryan Murphy var işin içinde.

Önerilen İçerik: Ryan Murphy İmzalı Netflix Dizisi: Hollywood 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum