The Order Hakkında Bilinmeyen 7 Bilgi!

Netflix’in korku ve fantastik dizilerinden biri olan The Order dizisi hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu yazımızda sizlere The Order dizisinin konusu, izleyici yorumları ve film hakkında merak edilenleri derledik.
The Order Hakkında Bilinmeyen 7 Bilgi!

The Order Hakkında Bilinmeyenler!

Büyücülük ve kurt adam temalı bir dizi olan The Order son zamanlarda ülkemizde en çok izlenen yapımlar listesine girmeyi başarmıştır. Bu yazımızda The Order dizisi hakkında tüm merak edilenleri araştırdık. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde The Order dizisi hakkında bilgileri, dizinin incelemesini, izleyici yorumlarını ve oyuncu kadrosunu derledik.


1. 7 Mart 2019 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanan The Order dizisi, şimdilik 2 sezonluk 20 bölümüyle izleyiciler tarafından beğenilmiş görünmektedir.

the order


2. Dizinin evrenini Dennis Heaton oluşturmuştur. Yazarlığını ise Shelley Eriksen, Dennis Heaton, Rachel Langer, Jennica Harper, Penny Gummerson ve Jason Filiatrault gibi isimler yapmıştır. Oyuncu kadrosunda ise Jake Manley, Sarah Grey, Kayla Heller, Katharine Isabelle, Adam DiMarco, Louriza Tronco gibi aktörler yer almaktadır.

the order


3. Güzel bir senaryoya ve kurguya sahip olan The Order dizisi diğer kurt adam ve büyücü temalı dizilerden farklı olarak fantastik öğeleri güzel işlenen hikayeyle birleştirmiş ve bunda gayet başarılı olmuştur. Kısacası 2 sezon boyunca hiç sıkılmadan bu diziyi izleyebilirsiniz.

the order


4. Annesini kaybetmiş ve büyükbabası ile yaşayan Jack, Belgrave Üniversitesi’ne kabul edilmesinden sonra uzun zamandır büyükbabası ile hazırladığı planı uygulamaya başlayacaktır.

the order


5. Amacı annesinin ölümüne sebep olan ve üniversite öğrencilerinin kabul edildiği Hermetic Order of the Blue Rose isimli gizli topluluğa girmektir. Topluluğun sırrını ortaya çıkartmak isteyen Jack beklediği gibi topluluğa davet edilir ve çeşitli sınavları başarıyla geçerek aralarına girmeyi başarır.

the order


6. Jack topluluğun büyü ile ilişkisi olduğunu öğrenmiştir. Bir de bunun üzerine büyü ile savaşan Knights of St. Christopher adını almış kurt adamların varlığını öğrenir ve kendisini onların arasında bulur. Alyssa Drake isimli karakterde bu kargaşayı hem azaltır hem de daha da karmaşık hale getirir.

the order


7. Korku ve dram barındıran sahneleriyle popüler olmayı başaran The Order dizisi Netflix’in Top 10 sıralamasına da girmeyi başarmıştır. IMDb’de aldığı 6,9 puanla güzel bir dizi olduğunu kanıtlayan The Order dizisi izlenebilir filmler listemizde de yer almayı başarmıştır.

the order


Korku ve Dram Dizisi The Order Hakkında İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

Sadece ilk bölümünü izlememe rağmen kalitesini belli eden bir dizi olmuş. Sıradan bir konusu varmış gibi gözükse de bu tarz dizilerden farklı olarak yer yer mizahı olaylara katmasıyla, çok ütopik durumları çok güzel bir şekilde yansıtmasıyla kendisini sıkılmadan izlettiriyor. Vaktinizi geçirebileceğiniz güzel bir fantastik yapım olmuş. Senaryo ve oyunculuklar gayet başarılı, diğer bölümleri izledikten sonra da yorumumu değişmeyeceğimi düşünüyorum.

İzleyici 2:

Netflix’in kesinlikle sıradan olmayan büyücü ve kurt adamları işleyen dizisidir. Senaryo ve kurgusu benim çok hoşuma gitti. Dizinin hikayesi gerçekten güzel işleniyor. Fantastik öğeler içeren sıradan olmayan yapımları özlemiş olduğumu fark ettim.

İzleyici 3:

Bu yorumu yaparken sadece ilk bölümünü izlediğim dizidir. Bence ilk bölüm gayet güzeldi. Elbette ufak tefek hatalar, klişeler vardı. Beklentinizi çok yüksek tutmadığınız sürece ilk bölüm tatmin ediciydi. Baş karakter ilk beş dakika kendinden soğutsa da sonradan gönlümü kazandı ve sevdiğim baş karakterler adlı oldukça kısa listeme girmeyi başardı.

İzleyici 4:

İzleyicisini ekran başına kilitleyebilecek, boş zamanlarınızda canınızın sıkıntısını giderebilecek cadı - kurt adam temalı güzel bir Netflix dizisidir. Oyunculuklar gayet güzel, oyuncular karakterlere bir Joel Kinnaman-Takeshi Kovacs kadar olmasa da tam oturmuş.

İzleyici 5:

Bu tarz dizileri sevmesem de bence gayet başarılı bir dizi olmuş. Senaryosu bu türdeki dizileri sevmeyeni kendine çekecek cinsten ve oyunculukları gayet güzel olmuş. Özelikle Sarah Grey iyi bir tercih olmuş. IMDb puanın neden bu kadar düşük olduğunu anlamadım. Umarım 2.sezon onayını alır da biz de devamını görürüz.


The Order Dizisi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Büyücü ve kurt adam temasını işleyen en güzel dizilerden biri olan The Order adlı dram ve fantastik sahnelerle dolu dizinin başrolünde yer alan karakterleri sizler için inceledik. İşte The Order oyuncuları ve rol aldıkları karakter hakkında bilgiler.


Sarah Grey – Alyssa Drake

Sarah Grey Alyssa Drake

Dizinin en iyi aktörlerinden biri olan Sarah Grey daha kariyerinin başında genç bir Kanadalı aktördür. Gösterdiği başarılı oyunculuk sayesinde izleyicilerin beğenisini kazanan genç oyuncu The Order dizisinde Alyssa Drake karakterine hayat vermiştir ve bu dizide canlandırdığı karakterle bilinir. Alyssa karakteri Jack Morton karakterinin yaşadığı karmaşayı hem azaltacak hem de arttıracak olan karakterdir.


Jake Manley – Jack Morton

Jake Manley Jack Morton

Dizinin başrol oyuncusu olan Jake Manley 2012 yılında kariyerine CW dram dizisi Beauty & the Beast’de oyunculuk yaparak başlamıştır. Gösterdiği başarılı oyunculuğu sayesinde izleyicilerin takdirini kazanan aktör The Order dizisinde Jack Morton karakterini canlandırmıştır. Jack Morton karakteri annesinin ölümünün suçlusu olan gizli bir topluluğa girmek isteyerek bu topluluğu ifşa etmek istemektedir.


Önerilen İçerik: Black Mirror Dizisini İzlemen İçin 7 Harika Neden!

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum