The Notebook Filminden Aşk Dolu Replikler

Aşkı anlatan en güzel romantik filmlerinden biri olan The Notebook'un hafızalara kazınan o unutmaz repliklerini sizler için bir araya getirdik.
The Notebook Filminden Aşk Dolu Replikler

"Bak, yolda yürürken pis herifin teki sana asılıyordur, biliyorum, onu tanımazsın. Beni de tanımıyorsun, ama ben kendimi bilirim. Ve böyle bir şey gördüğüm zaman, mutlaka onu sevmek isterim. Yani onun için çıldırırım."

Noah

the-notebook-gif.gif


"İstersen komik olabilirim. Dalgın, zeki, batıl inançlı. Cesur. Ve ayaklarımın üstünde hafif olabilirim. Her ne istersen olabilirim. Sen sadece bana ne istediğini söyle, senin için o olurum."

Noah

the-notebook-gif-003.gif


"Bu hesapta olmayan bir aşktı. Oğlan bir taşra çocuğuydu. Kız ise şehirli biriydi. Dünya adeta kızın ayakları dibindeydi ama çocuğun birbirine sürtecek 2 meteliği bile yoktu."

the-notebook-gif-002.gif


"Fikirleri uyuşmuyordu. Hatta hemfikir oldukları konular pek azdı. Sürekli didişirlerdi. Sürekli birbirlerine meydan okuyorlardı. Ama farklılıklarına karşın önemli bir ortak noktaları vardı. Birbirleri için deli oluyorlardı."

the-notebook-gif-001.gif


"Eğer sen kuşsan ben de kuşum."

Noah

the-notebook-gif-004.gif


"Gerçekti, değil mi? Sen ve ben? Uzun zaman önceydi. İkimiz de daha henüz çocuktuk. Ama birbirimizi gerçekten sevdik. Değil mi?"

Allie

the-notebook-gif-007.gif


Allie: "Niye bana hiç yazmadın? Neden? Bana göre, aramızdaki ilişki bitmemişti. Yedi yıl boyunca seni bekledim. Ama artık çok geç."

Noah: "Sana 365 tane mektup yazdım. Bir yıl boyunca her gün mektup yazdım. Bana göre de bitmemişti. Hala da bitmiş değil."

the-notebook-gif-005.gif


"Benim ne istediğimi düşünmeyi bırak. Ya da onun ne istediğini. Sen ne istiyorsun?"

Noah

the-notebook-gif-008.gif


"Yani ilişkimiz kolay olmayacak. Gerçekten zorlu olacak. Ve buna her gün katlanmak zorunda kalacağız. Ama ben bunu istiyorum. Çünkü seni istiyorum. Senin tamamını sonsuza dek istiyorum."

Noah

the-notebook-gif-009.gif


"Aşkın en güzeli ruhu uyandıran ve bizi daha fazlasına doğru uzandırandır. Kalplerimize ateş ekip de, akıllarımıza huzur verendir."

the-notebook-gif-010.gif


Allie: "Sence aşkımız ikimizi uzaklara götürebilir mi?"

Noah: "Bence aşkımız biz her ne istersek onu yapabilir."

the-notebook-gif-006.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.