The Midnight Gospel Dizisi Hakkında Bilgi ve Netflix İzleyici Yorumları

Adventure Time yaratıcısı Pendleton Ward’un animasyon dizisi The Midnight Gospel şu aralar keyfinizi yerine getirecek en iyi yapımlardan birisi! Bu içeriğimizde yetişkinler için hazırlanmış animasyon dizisi The Midnight Gospel’ı sizler için inceledik!
The Midnight Gospel Dizisi Hakkında Bilgi ve Netflix İzleyici Yorumları

The Midnight Gospel Dizisi Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

the-midnight-gospel-dizisi-hakkinda-bilgi-.gif

Adventure Time 2008-2018 yılları arasında, Cartoon Network’ün Emmy ödüllü popüler çizgi dizilerinden yayınlanmış ve toplamda 10 sezon ve 289 bölümden oluşan serisiyle animasyon dünyasında önemli bir yer edinmeyi başarmıştı. Şimdilerde ise bu bayılarak izlediğimiz yapımın yaratıcısı Pendleton Ward ve komedyen Duncan Trussell The Midnight Gospel ile karşımızda! Bu inceleme dizi içeriğimizde adından sıkça bahsedilen bu animasyon dizisini, izleyici yorumları ve karakterlerini sizler için bir araya getiriyoruz. İşte en sevilen Netflix dizileri arasına giren The Midnight Gospel hakkında her şey!


the-midnight-gospel-.jpg

1. Big Mouth, BoJack Horseman, Love, Death & Robots gibi yetişkinlere yönelik animasyon dizileriyle birçok izleyiciyi kendine çekmeyi başaran Netflix, Nisan ayında animasyon dizilerine bir yenisini daha ekledi. 8 Emmy Ödülü kazanmış Adventure Time with Finn & Jake’in yaratıcısı olan Pendleton Ward ile komedyen ve podcast yayıncısı Duncan Trussell’ın imzasını taşıyan The Midnigt Gospel, 20 Nisan’da izleyiciyle buluştu.


the-midnigt-gospel-dizisi.jpg

2. İlk sezonu 8 bölümden oluşan The Midnigt Gospel dizisi, Duncan Trussell’ın podcast serisi Family Hour’dan ilham alınarak hazırlanmıştır. Dizide, yayıncı olan baş karakter Clancy ile her bölümde farklı bir evrende maceralara atılıyor aynı zamanda birer podcast dinlemiş hissi yakalıyoruz.


duncan-trussell.jpg

3. Awkwafina is Nora from Queens, Russian Doll ve Master of None gibi diziler için yaptığı bestelerle adını bize duyurmuş Joe Wong’un ellerinden çıkan parçalar, The Midnigt Gospel dizisinde de bizi etkilemeyi başarıyor. Ayrıca dizinin son bölümünde çalan ve sosyal medyada da insanların sıkça konuştuğuna şahit olduğumuz “Dreams Wash Away” şarkısı Joe Wong’un ilk solo albümü Nite Creatures da 15 Mayıs’ta Decca Records etiketiyle yayımlanacak. 


family-hour.jpg

4. Sahip olduğu arızalı bir çoklu evren simülatörü olan uzay yayıncısı Clancy’nin maceralarına odaklanan The Midnight Gospel dizisi, başka dünyalarda yaşayan canlılarla röportaj yapma fikriyle bizi etkilemeyi başarıyor. Farklı hikayesi ve çizgileriyle izleyiciden tam not alan The Midnight Gospel, Netflix’te Nisan ayında en izlenilesi yapımların başında geliyor diyebiliriz. 


the-midnight-gospel-dizisi-hakkinda.jpg

5. Rick and Morty gibi izlerken farklı kozmik maceralara çıkmaya çıkmayı sevenler için The Midnight Gospel, hem güzel bir animasyon izleme ihtiyacınızı hem güzel müzikler dinleme ihtiyacınızı hem de yenilik arayışınızı fazlaca karşılayacak.


the-midnight-gospel-dizisinin-ikinci-sezonu.jpg

6. Bir nefeste izleyip bitirdiğimiz The Midnight Gospel dizisinin ikinci sezonuna dair henüz somut bir açıklama gelmiş değil. Fakat büyük bir kitleye ulaşmış ve beğenilmiş olmasından ötürü Netflix’in kısa bir zamanda olumlu haber vereceğine eminiz. 


The Midnight Gospel Dizisi İzleyici Yorumları

1. uzayın kırsal bir köşesinde yaşayan kahraman evindeki evren simülasyon cihazını kullanarak karşılaştığı olayları, kendi podcast kanalında bahsetmesini konu alan bir çizgi dizi. varoluşsal problemler, ölüm, uyuşturucu gibi bir sürü konuları ele alan kesinlikle yetişkinleri hedef alan bir yapım. izlerken psychedelic bir maddenin etkisindeymiş hissi veren bir grafik tasarımı var, izlenmeye değer.


2. nihayet bugün yayına giren ve peş peşe izlenmemesi gerektiğini düşünmeme rağmen ilk üç bölümü meraktan ya da adapte olmaya çalışmaktan izlediğim yeni dizi. konusunu anlatmak yerine sadece bir bölümün netflix’teki tanıtımını yazacağım buraya çünkü konusundan bahsetmekten daha çok fikir vereceğini düşünüyorum kesinlikle. spoiler değil rahatlıkla okuyabilirsiniz. zaten tarzı itibariyle spoiler vermeye müsait bir dizi değil. “bölüm 2: palyaço bebeklerin yaşadığı bir gezegende clancy, mezbahaya giden bir köpek geyiğin ölüm hakkındaki düşüncelerini duyar.”


3. harika bir iş olmuş. diyaloglar çok kaliteli ve animasyonu arka planı atıyor. çizilenler son derece absürt olsa da sade bir çizgisi var. beni geçmişe götürdü. buraların değerleneceğine eminim. ama dizinin popüler bir yer edineceğini sanmıyorum. seven kitle için çok önemli bir yer edinebilir. biraz geeklik arıyor dizi izleyende


4. ilk bölümünü seyrettiğim animasyon. çok acayip ütüledi kafamı ve bir yerden sonra koptum mevzudan . yine de adventure time i çok sevdiğim için , ikinci bölüme daha dinç kafa ile bakacağım yarın bakalım.


5. çoğu kişi diyaloglarda biraz tıkanmış, endişelenmeleri yersiz, gayet doğal bir durum. karakterler birbirleriyle konuşurken, etraflarındaki absürt olaylar ile çoğunlukla ilgilenmiyor ve kendi hallerinde konuşuyorlar. etraflarındaki absürtlük ile ilgilendiklerinde anlıyorsunuz zaten sohbete ara veriyorlar ve o işe odaklanıyorlar hemen sonra sohbetlerine geri dönüyorlar. tüm bu absürd olaylar zinciri ve sohbetleri birbirinden apayrı devam ediyor yani. sohbetleri de anlayamadığınız zaman, uydurulmuş ideolojiler hakkında olduğunu düşünmeyin, hepsi daha önce ortaya atılmış, tartışılmış ve hayla tartışılan teorik, üçüncü fikirlerden oluşmaktadır. sadece günlük hayatta bu fikirler ile haşırneşir fazla insanla diyalog kurmuyoruz.


6. joe rogan'a konuk olan duncan trussell'in "reklamindan" sonra 1.5 bolum izledim. bazi felsefi/sosyolojik konular uzerine backgroundda yari-komik saykodelik animasyonlu podcast diye ozetleyelim. komedyenlerde olan (joe rogan'la mi basladi bilmiyorum) biz baskayiz, hayati baska acidan izliyoruz, arada uyusturucu da kullanip insani ve hayati 6ci boyuttan analiz ederiz, felsefeciyiz elitizmi hissettim. komik degil, eee komik olmak zorunda degil ki diyebilirsiniz.


7. çok iyi. ilk bölüm itibariyle baya beğendim. çok değişik. sanırım en az 2-3 defa izlemek lazım neler olduğunu tam kavrayabilmek için. ancak daha ilk bölümdeki esrar/paranoya muhabbeti bile beni aldı götürdü.


8. arkadaş ilk ben övecektim diziyi ne ara izlediniz de bitirdiniz. çok hoş çok güzel psychedelic bir arkaplanda varoluşsal felsefik bir metin dinliyorsunuz.saçmasapan acayip hastası oldum. tekrar tekrar izlerim. ana karakter benim izdüşümüm şöyle ki ben de biri ile konuşurken o an ne yaptığı ile ilgilenmem. dünya görüşüne düşüncelerine odaklanırım.


9. the duncan trussell family hour podcast serisinin, kendi içerisinde bambaşka bir kurgusu olan psychedelic bir animasyon ile birlikte sunulmasıyla ortaya çıkan harikulade bir netflix dizisi. bir yandan farklı hayat görüşlerindeki ve yasayış biçimindeki insanların hayat ve ölüm hakkındaki varoluşsal düşüncelerini dinliyorsun, bir yandan da durmadan akış halinde olan muazzam bir animasyon izliyorsun. oldukça keyif verici bir kombinasyon olmuş.


10. netflix in çizgi film dizisi. öncelikle küçük bir çocuğun izleyip beğenmiyceği bir dizi, belki atakan diye bir çocuk vardı ya felsefe kitapları okuyan o sevebilir. neyse ben oldukça beğendim. konu oldukça güzel, her şeyin neon ışıkları gibi ışıl ışıl olduğu bir evrende. ergen görünümlü ama 70 yaşlarında bir veledin evren evren dolaşıp, karşılaştığ garip tiplerle röportaj yapması. yapılan sohbetler oldukça düşündürücü ama bazen tempoyu düşürmüyor da değil. gezilen evrenler efsane, rick and morty ile kapısıcak kapasitesi var. 2.sezonu merakla bekliyoruz.

Önerilen İçerik: Final Space Dizisi İncelemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.