The Hunter Sistem Gereksinimleri (2024)

The Hunter kaç gb? Merak edilen tüm soruları yanıtlıyoruz. The Hunter sistem gereksinimleri hakkında ayrıntılı bilgileri burada bulabilirsiniz.
The Hunter Sistem Gereksinimleri (2024)

The Hunter Sistem Gereksinimleri Nedir?

ABD’nin Washington eyaletinin adalarında geçen The Hunter, profesyonel avcılık oyunudur. Avcılığın en ince ayrıntısına kadar yapan Avalanche Studios Group adlı şirket oyunu daha da gerçekçi hale getiriyor. Ormanın içerisinde hayvanların izlerini takip ederek avcılık yapabilirsiniz. Elbette kullanılan tüfeklerin güçleri, özellikleri ve dürbün seviyeleri sizin atış yapmanızı daha da kolay hale getiriyor. Bu yazımızda The Hunter sistem gereksinimlerini bir araya getireceğiz.

The Hunter kaç gb? En çok merak edilen soruların yanıtları aşağıdaki kısımda yer alıyor. The Hunter, her geçen gün daha da popüler hale gelen bir oyundur. Sahip olduğu grafik kalitesi diğer avcılık oyunlarına nazaran oldukça fazla. İşte The Hunter sistem gereksinimleri hakkında ayrıntılı bilgiler.

The Hunter Sistem Gereksinimleri Nedir

The Hunter Nedir?

The Hunter, ayrıntılı ve profesyonel bir avcılık oyunudur. Özellikle hayvanların izini sürme konusunu, oyunun en önemli kısımlarından bir tanesidir. Eğer orman içerisinde koşarsanız, hayvanların sizden kaçması mümkün. Tüm ormanı koşarak geziyorsanız av görmeniz neredeyse imkansız. Tüfeğiniz güçlü olmalıdır, aksi takdirde hayvanı tek mermiyle indirmeniz çok zor.

Oyunda avlar için tuzak kurabilirsiniz. Özellikle göllerin kenarlarına gelen hayvanları avlamanız çok daha kolay olacaktır. Oyunda tüm ormanı yürümenize gerek yoktur. Belirli noktalara motosiklet ile de gidebilirsiniz. Oyunun haritası çok büyük olduğundan her yer gezmeniz zor olacaktır. Oyunda aynı zamanda belirli görevler bulunuyor. Bu görevleri tamamlayarak, silahınızı güçlendirebilir, motor satın alabilirsiniz. Araçlarla ilerlemeniz haritayı gezmenize yardımcı olacaktır.

The Hunter Nedir

The Hunter Kaç Gb?

Diğer avcılık oyunlarına nazaran The Hunter, çok daha ayrıntılı ve kaliteli diyebiliriz. Bu kadar kaliteli olmasına karşında dahili depolama alanını sizlerden çok az istiyor. The Hunter, 15 GB depolama alanına sahiptir. Böylelikle diğer oyunlarınıza yer bırakabilirsiniz.

The Hunter kaç gb


The Hunter Sistem Gereksinimleri

The Hunter hakkında sistem bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. İçerdiği grafik kalitesine nazaran istediği sistem çok da fazla değil. İşte The Hunter sistem gereksinimleri hakkında her şey.

The Hunter Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows ® 10/8/7
  • İşlemci: Intel 2 GHz or AMD Dual Core
  • Ram : 2 GB
  • Ekran Kartı: NVidia GeForce 8800, ATI/AMD Radeon HD 2400 (NVidia GeForce 8800, ATI/AMD Radeon HD 2400)
  • Depolama Alanı: 8 GB kullanılabilir alan

The Hunter Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows ® 10 64-bit
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU or HigherIntel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.4GHz or Higher
  • Ram : 8 GB
  • Ekran Kartı: GeForce GTX760 or Higher
  • DirectX: Sürüm 10
  • Depolama Alanı: 16 GB

The Hunter Sistem Gereksinimleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum