The French Dispatch Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Yıllardır heyecanla beklenen yeni Wes Anderson filmi The French Dispatch’den ilk fragman geldi. Komedi-dram türündeki The French Dispatch hakkında tüm merak ettiklerinizi bu içeriğimizde sizler için bir araya getiriyoruz.
The French Dispatch Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

The French Dispatch Filmi Hakkında Tüm Merak Edilenler

The Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums ve Rushmore gibi başyapıtların sahibi olarak muhteşem bir izleyici kitlesine sahip olan Wes Anderson sonunda şimdiden buram buram ödül kokan filmi The French Dispatch’ten ilk fragmanı yayınladı. Başrollerinde birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı The French Dispatch filmi, fragmanının yayınlanmasının ardında şimdilerde her yerde konuşulmaya başladı bile! Yayın tarihi 24 Temmuz 2020 olarak açıklanan, senaryosunu ve yönetmenliğini Wes Anderson’ın üstlendiği The French Dispatch hakkında bir şeyler öğrenmek için sabırsızlandığınızı biliyoruz. Bu inceleme film yazımızda Wes Anderson sinemasının hayranı okurlarımız için The French Dispatch filmi hakkında izleyici yorumları ve tüm merak ettiklerinizi sizler için derliyoruz. 

the-french-dispatch-filmi-hakkinda-tum-merak-edilenler.gif

İzleyiciyi 1925-1975 yılları arasına götüren Wes Anderson’ın yeni filmi The French Dispatch, çıplaklık, müstehcen konuşmalar ve argo kullanımına yer vermesi sebebiyle 24 Temmuz’da 18+ yaş sınırıyla vizyona girecek. The Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums gibi filmlerdeki konu ve üsluptan çok farklı bir tarza seyirci olacağımız bu film teknik olarak da birçok farklılık içerecek. 

the-french-dispatch-filmi.jpg


Fragmanını büyülenerek izlediğimiz film, kurgu bir amerikan dergisinin son on yılda basılmış en iyi üç öyküyü bir hatıra baskısında toparlanması hikayesinden yola çıkıyor. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan bir sanatçı, öğrenci ayaklanması ve bir şef tarafından çözülen bir çocuk kaçırma olayı hikayelerinin zengin bir renk paleti eşliğinde anlatılacağı bu filmi nasıl bir sabırla bekleyeceğiz bilemiyoruz. 

the-french-dispatch-filmi-hakkinda.jpg


Heyecanla beklediğimiz The French Dispatch filminin oyuncu kadrosunda Benicio Del Toro, Tilda Swinton, Bill Murray, Frances McDormand, Saoirse Ronan, Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Adrien Brody, Owen Wilson, Willem Dafoe, Mathieu Amalric, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Elisabeth Moss, Jason Schwartzman, Henry Winkler, Lois Smith, Cécile de France, Lyna Khoudr, Stephen Park, Liev Schreiber, Elisabeth Moss gibi sinema sektörünün çok önemli isimleri yer alıyor. Bu yılın en merakla beklenen filminin yapımcı koltuğunda ise; Wes Anderson, Steven M. Rales ve Jeremy Dawson oturuyor. 

the-french-dispatch-filminin-oyuncu-kadrosu.jpg


Bütçesi 25 milyon USD olarak açıklanan The French Dispatch, 20. yüzyılda Fransa’nın hayali bir şehrinde yaşayan Amerikalı gazetecilere yazılmış bir aşk mektubu olarak tanımlanıyor. Film, The French Dispatch adında bir dergide yıllardır çalışan gazetecilerin hayatlarına ve dergide yaşanan olaylara odaklanıyor. Karakterleri tek tek başarılı bir şekilde donattığına inandığımız Anderson’dan yine muhteşem bir hikaye izleyeceğimiz kesin!

wes-anderson’in-yeni-filmi-.jpg


The French Dispatch filminin yayınlanan ilk fragmanından anladığımız kadarıyla; yine muhteşem renkleri, karakterlerin kusursuz hazırlanmış kıyafetlerini ve detaylı tasarlanmış dekorlarıyla yıllar sonra adından bahsettirecek bir başyapıt vizyona girmeye hazırlanıyor diyebiliriz. Siyah-beyaz sahnelere ve animasyon bölümlerin de yer aldığı filmde, 20.yüzyılın Fransa’sındaki politik atmosferin yansıtıldığı sahnelerde zaman dilimlerindeki farklılıkları gösterirken Anderson, siyah beyaz tekniğini uygun görmüş. Filmdeki animasyon sahneleri ile ilgili ise şu an maalesef bir fikre sahip değiliz. 

wes-anderson.jpg


Oyuncu kadrosu için şampiyonalar ligi desek hiç de abartmış olmayacağımız The French Dispatch, önümüzdeki ödül sezonuna damga vuracak. 

the-french-dispatch-filmi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler.jpg

Fragman

Önerilen İçerik; Unutulmaz Filmler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.