En Çok Kullanılan The Forest Hileleri ve Şifreleri (2024)

The Forest en çok kullanılan hileleri burada yer alıyor. The Forest hile aktif etme nasıl yapılır? İşte The Forrest hileleri...
En Çok Kullanılan The Forest Hileleri ve Şifreleri (2024)

The Forest Hileleri ve Şifre Kodları

Hayatta kalma ve zombi oyunları kategorisinde yer alan The Forest, her geçen gün daha da popüler hale gelmeye başladı. Bu yazımızda The Forest’ın en çok sorulan hilelerini sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda The Forest ölümsüzlük hilesi, The Forest tüm eşyaları alma hilesi, The Forest tp atma, The Forest keycard hilesi gibi kodları da derledik.

The Forest Hileleri


The Forest Hile Aktif Etme (Uyarı!)

Öncelikle oyunu açmanız gerekmektedir. Açtıktan sonra hiçbir şeye basmadan “DEVELOPERMODEON” yazmanız gerekmektedir. Bunu yazmazsanız eğer yazdığınız hiçbir hile çalışmaz.  Yazdıktan sonra oyuna girin ve “F1” tuşuna basın. Sol üst tarafta bir yer açılacak. O kısma aşağıda bulunan The Forest hile kodlarını yazın ve “ENTER” tuşuna basın.

The Forest Hileleri


Sıkça Kullanılan The Forest Hileleri

Aşağıda bulunan kısımda The Forest’ın en çok sorulan hilelerini sizler için derledik. İçlerinde sıkça merak edilen The Forest şifre kodları yer alıyor. İşte en çok kullanılan The Forest hile ve şifreleri.

  • The Forest Konsol açma = F1
  • The Forest Tüm Eşyaları Alma Hilesi = addallitems
  • The Forest Ölümsüzlük Hilesi = godmode on
  • The Forest keycard hilesi = addallitems

The Forest Hileleri


The Forest Hileleri

The Forest hile kodlarını aşağıda yer alan kısımda bulabilirsiniz. Birbirinden faydalı hileler burada yer alıyor. Ölümsüzlük hilesinden eşya hilelerine kadar tüm hileleri bir araya getirdik. İşte The Forest hileleri.

  • godmode on = Ölümsüzlük Hilesi
  • godmode off = Ölümsüzlük Hilesi Kapatma
  • loghack on = Sınırsız İtem Hilesi
  • loghack off = Bir Önceki Hile Kodunu Kapatma
  • addallitems = Tüm Eşyaları Alma Hilesi
  • speedyrun on-off = Hızlı Hareket Edersiniz.
  • buildhack on-off = Yapı, Bina, İnşaat Yapma Hilesi
  • ironforest = Bu kod oyundaki yapılarınıza saldırılsa bile onları asla hazar almaz/yıkılmaz yapıyor. Eğer oyunda sürekli saldırıya uğradığınız için yapılarınız yıkılıyorsa kullanmanızı tavsiye ederim.
  • regrowmode = Bu kod hilesi oyunda yer alan kesilmiş tüm ağaçları anında tekrar uzatır ve sınırsız hale getirir.
  • veganmode = Oyunda ki zombi ve yaratıklar ortadan kalkar.
  • rawmeatmode = Bu kodu yazarsanız oyunda bir kere öldüğünüzde bile tüm kayıtınız silinir.
  • meatmode = Aktif olan tüm The Forest hilelerini kapatır. Eğer oyunda kapatmakta zorlandığınız bir hile var ise bu kodu yazarak her şeyi başa alabilirsiniz.

The Forest Hileleri

The Forest odun hilesi var mı?

The Forest oyununda henüz bir odun hilesi yoktur. Bunun yerine yapıları hızlıca inşa edebileceğiniz bir hile vardır. "buildhack on" yazdığınızda yapacağınız yapılar hiçbir şekilde odun istemez. "buildhack off" yazdığınız zaman da sınırsız yapı yapma hilesi kapanır.

The Forest ışınlanma kodu ne?

The Forest oyununda ışınlanmanızı sağlayacak herhangi bir kod yoktur. Bunun yerine çeşitli "Trainer" hilelerini kullanabilirsiniz. Bu hileleri kullandığınız taktirde istediğiniz yere ışınlanabilmeniz mümkün.

The Forest hile kodları nereye yazılır?

The Forest'ta hile kodlarını yazmak için oyunun ana ekranında hiçbir şeye basmadan "DEVELOPERMODEON" yazın. Daha sonra oyuna girin ve konsolu açın. Oyun içerisindeyken "F1" tuşuna basarsanız konsol açılır. Son olarak istediğiniz herhangi bir hile kodunu yazın.

The Forest uçma hilesi nasıl yapılır?

The Forest oyununda uçma hilesi yapabilmek mümkün değildir. Bunun için çeşitli modlara veya Trainer'lara ihtiyaç duyulmaktadır. Oyunun sürümüyle uyumlu bir Trainer indirdiğinizde uçma hilesini yapabilirsiniz.

The Forest ölümsüzlük hilesi ne?

The Forest oyununda ölümsüz olmak istiyorsanız konsolu açın. Konsolu açtıktan sonra "godmode on" yazın ve konsolu kapatın. Artık yamyamlar size ne kadar vurursa vursun ölmeyeceksiniz.

The Forest Keycard hilesi nasıl olur?

The Forest oyununda keycardınız yok diye kapıyı açamıyorsanız konsolu açıp "addallitems" yazmanız yeterli olacaktır. Bu hile kodu size oyunda olan tüm itemları verir. Keycard da içerisindedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum