Netflix The Eddy Mini Dizisi İnceleme ve İzleyici Yorumları

Amerikan yapımı yeni bir Fransız müzik draması olan The Eddy, 8 Mayıs’ta Netflix’te tüm dünyayla aynı anda yayınlanacak bir mini dizidir. Bu içeriğimizde The Eddy hakkında merak ettiklerinizi bir araya getiriyoruz.
Netflix The Eddy Mini Dizisi İnceleme ve İzleyici Yorumları

The Eddy Mini Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

the-eddy-hakkinda-bilgi.gif

Berlin Film Festivali’nde gerçekleşen dünya prömiyerinden hemen sonra ilk fragmanı yayınlanan The Eddy Netflix izleyicileri tarafından bir süredir merakla bekleniyordu. Damien Chazelle tarafından yönetilen yabancı dizi The Eddy hakkında merak edilenleri, izleyici yorumları ve oyuncularını bu inceleme dizi içeriğimizde siz değerli sinemaseverler için inceliyoruz. İşte en çok izlenen Netflix dizileri arasına girmeyi başaran the Eddy hakkında bilgiler...


the-eddy-mini-dizisi.jpg

1. Jack Thorne tarafından yazılan The Eddy dizisinin orijinal müziklerini Glen Ballard ve Randy Kerber tarafından hazırlanmıştır. Senaryoyla müziğin inanılmaz uyumuna şahit olacağımız bu dizinin uygulayıcı yapımcıları ise Damien Chazelle, Jack Thorne, Patrick Spence’tir.


the-eddy-dizisi.jpg

2. The Eddy dizisinin soundtrackleri Arista Records tarafından hazırlanıp dizinin lansman tarihiyle aynı gün paylaşılmış ve diziyi izlemek için bekleyen seyirciler tarafından büyük ilgi görmüştü. Dizinin yönetmen koltuğunda Akademi Ödülü Damien Chazelle (La La Land), Emmy Ödülü Alan Poul (Tales of the City), Houda Benyamina (Divines) ve Laïla Marrakchi (Le Bureau des Légendes) yer alıyor.


arista-records.jpg

3. Şimdilik bir mini dizi olarak ilan edilen The Eddy dizisinin yayınlanacak sezonu 8 bölümden oluşmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda; Akademi Ödülü sahibi Moonlight filminde Kevin olarak gösterdiği performansla 2016 yılında birçok övgü alan André Holland, 2016 yılında Oprah Winfrey'in SuperSoul 100 vizyonerleri ve etkili liderleri listesine dahil edilen Amandla Stenberg, Polonyalı kadın sinema ve dizi oyuncusu Joanna Kulig ve Cezayir asıllı Fransız oyuncu Tahar Rahim yer alıyor. 


the-eddy-mini-dizisi-hakkinda.jpg

4. The Eddy, günümüz Paris’inin renkli ve çok kültürlü mahallelerinde geçmektedir. Bir zamanlar New York’ta ünlü bir caz piyanisti olan Elliot Udo, şimdilerde zor durumda olan The Eddy adlı barın ortağıdır ve burada sahne alan, arasının pek de iyi olmadığı kız arkadaşı Maja’nın müzik grubunu yönetmektedir. Elliot, ortağı Farid’in barda bazı şüpheli işlere karıştığını öğrenirken, Farid’in eşi Amira bazı sırları ortaya çıkarır. Ve dizi bu noktadan sonra yükselmeye başlar.


the-eddy-dizisi-izleyici-yorumlari.jpg

5. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Elliot’un kişisel ve profesyonel hayatı geçmişiyle yüzleşmesiyle beraber birbirine girer. Barı kurtarmak ve en sevdiklerini korumak ile yükümlü olan Elliot’un yaşadıkları dizinin muhteşem müzikleriyle birlikte nefis bir iş ortaya çıkarıyor. 


the-eddy-netflix.jpg

6. Müziğin birleştirici ve iyileştirici yönünü odak noktasına alan The Eddy dizisinde dinamik ve canlandırıcı performanslar harika bir şekilde harmanlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Melissa George (In Treatment), Adil Dehbi (How I Became a Superhero), Benjamin Biolay (La douleur), Tchéky Karyo (The Missing) ve Rapçi Sopico da yer alıyor.


The Eddy Dizisi İzleyici Yorumları

1. the eddy, chazelle'in, paris'i alt metnine alarak geliştirdiğini düşündüğüm yeni netflix dizisi.yine dans, müzik ve aşk üçgenininde dönüceğini düşündüğüm proje.


2. damien chazelle'nin caz dünyasında geçen yeni netflix dizisi. dizi bir müzikal değil sadece müzisyenlerle ilgili bir tv dizisi. fonda caz dünyasının olduğu ama muhtelif olay örgüleriyle hayatın akışını anlatan bir drama sanırım. 8 mayısta göreceğiz.


3. kiss me in the morning şarkısını netflix'e feda etmiş caz bandosu. yetmemiş jorja smithli versiyonu da ayrıca harika olmuştur. her ne kadar fragmanın altına yazılan, so it is basically uncut gems + la la land, yorumuyla yarsa da, ilgi uyandırmıştır.


4. iki ay önceden beklemeye başlamıştım, bu adamın işlerini çok seviyorum umarım bunu da severim. şu karantina günlerinde yüzümüz gülsün damiencığım


5. damien chazelle'in netflix'te yayınlanacak olan müzikal dizisi.


6. 8 bölümlük damien chazelle müzikal dizisi. andre holland and joanna kulig, amandla stenberg, tahar rahim, leila bekhti, adil dehbi, benjamin biolay ise kadrodan bazı isimler.

Önerilen İçerik: IMDB Puanı Yüksek En İyi 67 Netflix Dizisi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum