The Charlatans İstanbul' da Konser Verecek

The Charlatans 14 Ağustos KüçükÇiftlik Park İstanbul' da konser verecek.
The Charlatans İstanbul' da Konser Verecek

90' lı yıllarda popülerliğe erişen ve yıllardır popüleriliğini kaybetmeyen grup verdiği konserlerle sevenlerini mest ediyor.

2011 yılı mayıs ayında İstanbul' da verdiği konserle rock müzik severlere, muhteşem bir gece yaşatan ''The Charlatans'' bu yaz da hayranlarını sevindirecek.

İngiliz rock grubu ''The Charlatans'' büyüleyici müziği ve seçkin müzisyenleri ile rock gruplarının önde gelen isimlerinden. 

Eşsiz, farklı ve iddialı müzik yapıları ile müzik dünyasında yıllarca kendilerinden söz ettirmeyi başardılar. İlk çıktıkları dönemlerde o yılların bir numaralı rock grubu olan ''The Charlatans'' günümüzde de hala parmakla gösterilmektedir.

Seçkin grup üyeleri Martin Blunt (Bas), Tim Burgess (Vokal), Mark Collins (Gitar), Jon Brookes (Davul) ve Tonny Rogers (Klavye) isimlerinden oluşmaktadır.

The Charlatans 14 Ağustos saat 21:00' de KüçükÇiftlik Park İstanbul' da sahne alacak.

 

the charlatans

 

İngiliz rock grubu ''The Charlatans'' yeri doldurulmaz efsane üyeleri ile KüçükÇiftlik Park' ta hayranlarıyla buluşacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.