The Balm Balmsai Göz Farı

The Balm Balmsai göz farı, kadınların daha kolay ve pratik şekilde makyaj yapmasını sağlıyor. Bu ürün kadınların göz makyajı için ideal makyaj ürünlerinden oluyor.
The Balm Balmsai Göz Farı

Kadınlar için makyaj malzemeleri ve ürünleri her zaman önem taşımaktadır. Makyaj ürünleri almak için bitmesi beklenmez, yeni ürünün piyasaya sürülmesi yeterli olur. Kadınlar makyaj yaparken birçok zorluk yaşarlar. Özellikle göz makyajı yapmak zordur. Bu yüzden kadınlar sıkıntı çekerler.

 

the-balm-balmsai-goz-fari-002.jpg

 

Bazı makyaj markaları kadınların zorluk çekmeden makyaj yapması için ürünlerine ek olarak aparatlar hediye etmektedir. Bu uygulama, kadınların daha kolay ve pratik şekilde makyaj yapmasını sağlamaktadır. Makyaj yaparken eyeliner çekmek ve far sürmek bazen zor anlar yaşatabiliyor. Daha kolay hale dönüştürmek için The Balm, göz farı ürünü aparat ile satılmaktadır. 

 

the-balm-balmsai-goz-fari-001.jpg

 

İçinde açıklı koyulu renkler, ışıltı ve mat olarak bulunmaktadır. 18 renkten oluşan The Balm Balmsai Göz Farı içinde bulunan aparat, göz kapağına yerleştirilerek far ve eyeliner uygulaması yapılıyor.

 

the-balm-balmsai-goz-fari.jpg

 

Bu şekilde pratik ve kolay makyajı sağlıyor. Bu aparat ile kedi göz makyajı yapabilir, kaşlarınızda ki boşlukları doldurmak için kullanabilirsiniz. Bu ürünün fiyatı 69 tl’dir. Fakat bazı indirim dönemlerinde 35 tl’ ye bulabilirsiniz. 

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.