Teyze Sözleri, Teyze ile Yeğen ile İlgili En Güzel Sözler

Teyzenize doğum gününde ya da herhangi bir zamanda onu ne kadar sevdiğinizi anlatmak mı istiyorsunuz? Bu içeriğimizde sizler için teyze sözlerini derledik.
Teyze Sözleri, Teyze ile Yeğen ile İlgili En Güzel Sözler

Teyze Yeğen Sözleri

Mesafeler önemli değil, önemli olan kalpten yazılacak olanlardır sevgili teyzeciğim. Doğum günün kutlu olsun biricik teyzeciğim.

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun doğum günün kutlu olsun benim canım teyzem.

Hayatımıza bir güneş gibi girdin. En derin karanlıklardan çıkardın aldın bizi.

Merhaba güzel prenses uzaklarda bir yerlerde bir yeğenin tarafından delice özlenmektesin.

Sen benim annem gibisin, beni büyüten, benim dertlerimi, sırlarımı paylaştığım teyzeciğim seni çok seviyorum.

Bazen benim için bir arkadaş oldun oturup dertlerimi dinledin. Bazen bir anne oldun bana nasihatler verdin. Senin sayende hayatı, yaşamayı öğrendim canım teyzem.

Teyzeler bulutların arkasında olan güneşler gibidir, ne zaman bizi koruyan bulutlar giderse o zaman teyzemizin sıcacık yüreğinde oluruz.

Hem anne yarısısın hem de canımın yarısı. İyi ki varsın teyzem

Ailemizin renkli yüzü, anne yarısı teyzem, seninle hayatımız rengarenk geçiyor.

Annem hep teyzenizle iyi geçinin derdi, ben ne kadar annenizsem o da teyzeniz diyordu.

Sevgili teyzem, annemin yokluğunu hiç aratmadın, yeri geldi annemiz oldun bize sahip çıktın. Sana olan minnet borcumuzu ömrümüz boyuna ödeyemeyiz.

Merhaba güzel prenses, uzak diyarlardan bizi tekrar ziyarete gelecek misin?

Evrene ne verirsen sana geri dönermiş, ne verdiğimi bilmiyorum ama bana senin kadar değerli kutsal teyzemizi verdi.

Saf ve temiz su gibisin teyze, hayatımda olduğun için binlerce kez şükrediyorum.

Annem olmadığı zaman sen bakardın bana. Emeğini hiçbir zaman ödeyemem canım teyzem.

Doğum günün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara teyzelerin bir tanesi.

Teyzelerin teyzesi annemden sonra en değerlimsin doğum günün kutlu olsun.

En Güzel Teyze Yeğen Sözleri

Teyze Sözleri

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara teyzelerin bir tanesi.

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması teyzecik. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum doğum gününü. Nice yıllara canım teyzem.

Teyze Sözleri

Dünya güzelleri seni görse kendilerinden utanırlar. Güzelliğin ile ailemizi temsil eden biricik teyzem.

Annemin vefatından sonra hayatımızdan hiç çıkmadın. Seninle birlikte hayatımız rengarenk oldu. Gökyüzümüz karanlıktan aydınlığa ulaştı.

Kelebeklerin kıskandığı bir güzelliğin var teyzem.

Dünyanın en tatlı insanı olan teyzeciğim seni tüm kalbimle sevmekteyim.

Teyze Sözleri

Bizi annemiz kadar çok seviyorsun. Ne zaman içimiz hüzün kaplasa senin varlığınla kendimize gelir olduk. Çünkü teyzeciğim sen anne yarısısın. Seninle hayata sımsıkı tutunarak mücadeleye kaldığımız yerden devam ettik.

Seni yanında mutluluk buluyorum, içimi bir huzur kaplıyor. Seninle yaşadıklarımız hayatımda hep iz bırakıyor, canım teyzem bu yiyenin seni çok seviyor.

Bende büyüdüğü zaman senin gibi hayat dolu, güldüğü zaman çevresindeki herkesi mutlu eden, iyi kalpli biri olacağım. Hayat sana istediklerini bir gün değil her gün versin.

En Güzel Anne Yarısı Teyze Sözleri, Teyze Sözleri Kısa

Teyze Sözleri

Sana hitap ederken teyzem, annem hangisini söylesem hiç fark etmiyor. Çünkü sen benim yanımda annem kadar değerli, annem kadar özelsin.

Uzaklık nedir ki sevenler için, sen her zaman kalbimde, her an düşüncelerimdesin. Her şeyin gönlüne göre olması dileğiyle seni sevgiyle selamlıyorum güzel teyzem.

Yüzündeki gülümsemen, yüreğindeki yaşama hevesin hiçbir zaman kaybolmasın. Hayat sana mutluluk kapılarını ardına kadar açsın. Allah’ım seni çok mutlu etsin.

Sen ne zaman zora düşsem yardımıma koştun, ne zaman hayatın zorlukları ile karşılaştım elimden tuttun, ne zaman bir yol ayrımına geldim karar vermemde yardımcı olsun. Seni örnek alarak yaşıyorum, bende senin gibi mükemmel birisi olacağım. Benim için yaptıkların için Teşekkürler teyzeciğim.

Bana anneni mi çok seviyorsun, teyzeni mi diye sorsalar.  İkisini de çok seviyorum derdim. Çünkü benim teyzem annem kadar değerlidir benim için.

Sana bir insandan bahsedeceğim şimdi hayal et. Tatlı mı tatlı, şirin mi şirin, iyi kalpli melek gibi, gülümsemesi güzel kendi güzel bir insan merak ettin mi kim bu? Sensin canım teyzem sen.

Teyzeciğim sen varken annemin yokluğunu hissetmiyorum çok teşekkür ederim iyi ki varsın.

Teyze Sözleri

Bugün yalnız olabilirim ama teyzeciğim bir gün yanıma gelip hiç yalnız bırakmayacaksın hissediyorum.

Teyzeciğim annemin yarısı olduğunu hep bilmişimdir küçükken beni büyüttün.

Küçükken annemin dayaklarından beni kurtaran melek teyzeme tatlı rüyalar.

Hayatta yalnız kaldığım zamanlar aklıma geldikçe desteğin beni her zaman mutlu etmiştir.

Varlığın ile birlikte yeni bir döneme başladım, hayata tutunmama yardımcı oldun teyzem.

Dünyanın en tatlı insanı olan teyzeciğim seni tüm kalbimle sevmekteyim.

Teyze Yeğen Doğum Günü Mesajları

Teyzeler yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun teyzeciğim!

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere teyzelerin en güzeli.

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara güzeller güzeli canım teyzem.

Her şey belirsiz görünen bu dünyada tek bir şey kesin. Her zaman zamanın ötesine ve mesafe ötesinde kelimelerin ötesinde benim canım teyzemsin. İyi ki varsın. Mutlu yıllar.

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun biricik teyzeciğim.


İlginizi Çekebilir
Aile SözleriAnlamlı Sözler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum