Teresa Lim '' Nakışla Yapılan Fotoğraflar ''

Teresa Lim adlı genç tasarımcı, fotoğraf sanatına farklı bir anlam katarak herkesi etkilemeyi başardı.
Teresa Lim '' Nakışla Yapılan Fotoğraflar ''

Bazı insanlar seyahat etmeyi çok severler. Yeni ülkeler ve yeni şehirler görmek onları mutlu eder. Yaşam tarzı ve biçimi olarak kişiliklerini yansıtırlar. Seyahat ederken en çok yapılan şey, fotoğraf çekmektir. Keşfedilen bir ülke ve şehrin fotoğraflarını çekmek heyecan verir. Her karenin farklı bir anlamı ve tutkusu oluşur. Bazıları bunu sanata dönüştürür. Mükemmel fotoğraflara imza atarlar. Gördüğümüzde hayran kalacağımız ve merakla inceleyeceğimiz kareler hayatımıza girer. Ülkeler ve şehirler insanların ufkunu açar ve genişletir. Daha derin anlamlar katar. Zihinlerinde farklı düşüncelere ve yorumlara neden olurlar. Sanat insanı değiştiren farklılaştıran ve hayatı biçimlendiren hal alır. Sanatı daha farklılaştıran ise sanatçı ünvanını almaya hak kazanır.

 

teresa-lim-tasarimlari-003.jpg

 

İşte onlardan biri Teresa Lim, kendi hayatını değiştirdiği gibi başka insanlara da ilham oldu diyebiliriz. Teresa Lim, adında bir tasarımcı gezdiği ülkelerde fotoğraf çekmek yerine başka bir yöntemle onu etkileyen mekanları gözler önüne serdi. Seyahat ettiği ülke ve şehirlerin fotoğrafını çekmeyip nakışla yapıyor. Teresa Lim, aslında bir sanat projesi başlatmış oldu. Her anını ve gördüğü her yeri nakışla anlatmayı başaran tasarımcı, yeni bir akıma imza atıyor. Moda tasarım mezunu Teresa Lim en sevdiği üç şeyi bir arada kullanarak bu yeniliğe imzasını atmış. İlilüstrasyon, nakış ve desen dizaynını bir arada kullanarak istediğini yansıtmayı başarmış. Teresa Lim ‘’Sew Wanderlust’’ adlı projeye fotoğraf çekmek artık çok kolay ve basit bir hale geldiği için bu yeniliğe imza atmaya karar vermiş.

 

Teresa Lim ''Nakışla Yapılan Fotoğraflar''

 

teresa-lim-tasarimlari.jpg

teresa-lim-tasarimlari.jpeg

teresa-lim-tasarimlari-001.jpg

teresa-lim-tasarimlari-002.jpg

teresa-lim-tasarimlari-006.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.