Terazi Burcu Kadını Aşk Hayatı

Terazi burcu kadını güçlü ve hırslıdır. Terazi burcu kadınının bir ilişkideki beklentileri nelerdir, terazi kadını ile nasıl bir aşk hayatı yaşanır?
Terazi Burcu Kadını Aşk Hayatı

Terazi Burcu Kadını

Bakıldığı zaman kadınların çoğu saygılı ve sevgi dolu erkeklerden hoşlanıyorlar ama bir o kadarı da gidip nerede en hovarda erkek varsa ona yapışıyorlar. Siz dediklerimize dikkate alın belki işinize yarayacak bir şey bulursunuz. Dürüst olmakta fayda vardır. Ancak bu kadar dürüst olmak da iyi değildir. Neyse asıl konumuza dönelim, terazi kadını nasıl bir sevgili ister?

Terazi burcu kadını aşk uyumu, terazi burcu kadını aşk hayatı, terazi burcu kadını küserse, terazi burcu kadını cinsellik, terazi burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?, terazi burcu aşk uyumu, terazi burcu özellikleri gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledi.


Terazi Burcu Kadını Özellikleri

  • Terazi burcu kadınının, yaşama sevinci üst seviyededir. Son derece cazibeli ve uyumlu karakteri ile dikkat çeken kadındır.
  • Ön plana çıkmayı severler fakat bunu başkasından gördüğü davranışlarla yapmazlar. Kendine özgü davranışları ve konuşma tarzı onu ön plana çıkarır. Yapmacık davranan insanlardan ve hareketlerden hoşlanmazlar.
  • Terazi burcu kadını, maddiyata çok önem verir ve güzelliklerine çok düşkündür.
  • İstediği güzelliğe maddi güç ellerindeyken ulaşacağını bildiği için çok çalışırlar.
  • Terazi burcu kadını her zaman rahat ve huzurlu bir ev ortamında yaşamak ister. Zorluklarla uğraşmayı hiç sevmezler.
  • Hazıra konmayı çok severler ve bir işle hiç uğraşmak istemezler. Detaylı ve zor işlerle uğraşmak yerine, kolay işlerle uğraşmayı daha çok severler.
  • O işi yaparken mutlu olurlar ve daha verimli çalışırlar. Terazi burcu kadınının neşesi her zaman üst seviyededir ve etrafındaki insanlara neşe saçarlar.
  • Terazi burcu kadınını kısıtlamak veya engellemek yapacağınız son hatalardan birisi olmalıdır. Terazi burcu kadını son derece hassas ve kırılgan bir yapıya sahiptir.
  • Hayatının her alanında duygusaldırlar. Terazi burcu kadını için özgürlük çok önemlidir kısıtlanmayı asla sevmezler.
  • Özgürlüğünün elinden alınmasını istemez insanların kendisine değer vermesini ve sevmesini isterler. Terazi burcu kadını sevdiği insanlar için hiç bir fedakarlıktan ödün vermezler.
  • Onlar için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Bu durum bazen suistimal edilebilir.
  • Terazi burcu kadını uzun bir süre dostlarına güvenemeyebilir. Bu yüzden dikkatli olmaları gerekir.

Terazi Burcu Kadını Aşk Hayatı

Terazi burcu kadını aşk hayatında, birine bağlanır ve onu severse onsuz yapamayacak bir hale gelir. Romantik anlar yaşamayı çok severler. Birinden hoşlanıyorsa onu anında belli eder. Terazi burcu kadını özgürlüğüne düşkündür ve düşkün olduğu aşk hayatına yansımıştır. 

Anlayışlı, dürüst, sevimli, iyimser bir partner ister. Kendi bildiğini diretmeyen, uysal davranan birine yakın olmak ister. Partnerle yaşadığı sorunlarda sabırla yaklaşan herhangi bir şekilde baskı yapmayan insanlarla birliktelik kurmak isterler. Egoist, kendini beğenmiş insanlardan oldukça uzak durmaya çalışırlar. Rahat ve mutlu olabileceği insanla hayatını birleştirir.

terazi-burcu-kadini-ask-hayati.jpg


Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir İlişki İster?

Evet terazi kadınları bağımsızlıktan hoşlanırlar, başkasının etkisinde kalacak ve kararlarını başkalarının görüşleri ile veren insanlardan hoşlanmazlar. Ona göre birey kendi ayakları üzerinde durmalı ve güçlü bir yapısı olmalıdır. Sevdiğinin başkasına ilgisini aşırı kıskanır. Her hediyeyi beğenmez, daha çok takı gibi aksesuarlardan hoşlanır. Onu sahiplenin ve varlığınızı ona hissettirin. İşte o zaman istenilen kişi olacaksınız.

terazi-burcu-kadini-nasil-bir-iliski-ister.jpg


Terazi Burcu Kadını İlişki Yaşama Biçimi

Sempatik ve konuşkan olmasıyla partnerinin ilgisini çeker. İyi niyetli oluşu olaylara tek yönlü değil de objektif olarak  bakmasını sağlıyor. Böylelikle vicdanlı bir şekilde muhasebesini yapar. Sevdiği kişiye yakın durur ve onu sahiplenir.

Nankör değildir, yeri geldiğinde tüm zorluklara katlanacak kadar fedakarlık gösterebilir. Oldukça açıktır, içindekileri dışa döker, bir şey gizleme gereği duymaz. Eğer vefalı, uzun soluklu bir ilişki istiyorsanız sizler de bunun için bir şeyler yapmalısınız. Tek taraflı vefakarlık olmaz.


Terazi Burcu Kadını Nasıl Etkilenir?

Terazi burcu kadınını etkilemek için onunla iyi bir dostmuş gibi gözükmenizdir. Giyim konusunda çok çekici olmanız ve bakımınıza dikkat etmeniz gerekecektir. Romantizmi sevmeyen bir erkekseniz onu elde etmeniz imkansız bir hale gelmiştir. Terazi burcu kadınının yanında argo kelimeler kullanmamaya, dürüst olmaya, yalan söylememeye dikkat ettiğiniz sürece onu etkilemeniz mümkündür.

terazi-burcu-kadini-nasil-etkilenir.jpg


Terazi Burcu Kadını Cinsellik

Terazi Burcu Kadını cinsellikte duygusal olmaya ve tutkuya çok önem verir. Terazi burcu kadını çok çekici bir yapıya sahiptir ve cinsel ilişki isteklerini gidermek için bu özelliğini kullanırlar.

Fiziksel ilişkide hem kendini hemde partnerinin özel bir gün yaşamışcasına davranmasını ister. Cinsel ilişkideki zevki arttırmak için bazı yollara başvurabilir. Terazi burcu kadını ile yaşanan ilişki kimse tarafından unutulmaz ve oldukça özel bir olarak kalır.


Terazi Burcu Olan 20 Ünlü Kadın

  1. Ayşegül Aldinç
  2. Ayşen Gruda
  3. Bella Thome
  4. Billur Yazgan
  5. Burcu Esmersoy
  6. Marion Cotillard
  7. Brigitte Bardot
  8. Gamze Topuz
  9. Hadise
  10. Hazal Kaya
  11. Hilary Duff
  12. Hülya Avşar
  13. İnna
  14. Kate Winslet
  15. Masiela Lusha
  16. Monica Belluci
  17. Nihan Tarhan
  18. Nil Karaibrahimgil
  19. Pelin Karahan
  20. Yıldız Çağrı

Önerilen İçerik; En Güzel Terazi Burcu Sözleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum