Terazi Burcu Erkeğinin Aşk Hayatı

Terazi burcu erkeği, oldukça çekici ve bakımlıdır. Terazi burcu erkekleri aşk hayatları nasıldır, ne tip kadınlardan hoşlanırlar?
Terazi Burcu Erkeğinin Aşk Hayatı

Terazi Burcu Erkeği

Terazi burcu olan bir erkek nelerden hoşlanır, onu ne şekilde mutlu edebilirsiniz? terazi burcu erkeği aşk hayatı?, terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? terazi burcu erkeği nasıl aşık edilir? terazi burcu erkeği cinsellik? terazi burcu erkeği yorumlar, gibi birçok sorunun arkası kesilmiyor. Terazi erkeği hakkında bilgi sahibi olmaya ne dersiniz?

Terazi burcu erkeği son derece zevkli bir kişiliğe sahiptir. Güzel olan her şeyden hoşlanır. Kendi hislerine değer verdiği kadar karşısındakinin de hislerine oldukça önem verir. Yalandan dolandan nefret eder, dürüst olmaya çalışır. Sözlerinin arkasında durabilen, hoş, iyi niyetli bir erkektir. Kendisi nasıl davranıyorsa karşısındakinden de onu bekler. Mesela yumuşak ses tonu ile konuşur, sakindir karşısındakinin de bu özelliklerde olmasını ister. Partnerinden sürekli güzel sözler duymak hoşuna gider.

terazi-burcu-erkegi.jpg


Terazi Burcu Erkeği Özellikleri

  • Terazi burcu erkeği, fiziksel olarak çekici bir görünüme sahiptir. Uzun boylu olurlar ve vücutları orantılıdır.
  • Terazi burcu erkekleri, çok kararsız kalırlar. Hayatının her alanında aşkta, özel hayatta, alışverişte bir türlü karar veremezler.
  • Bu kararsızlık durumu bazen başarı getirse de bazen de başarısızlık getirir.
  • Yumuşak kalplidir. Kötülüğü sevmediği gibi, iyimser bir kişiliğe sahiptir.
  • İnsanların kalbini kırmamak için elinden geleni yaparlar. Kendisi kırılsa bile karşılık verip karşısındakini kırmak istemez.
  • Terazi burcu erkeği bu yüzden de kalbi kırık gezer. Bu durumun uzun sürmediğini kendisini hemen toparlamasını bildiğini de söyleyelim.
  • En ufak şeylerden bile mutlu olur ve onun uzun süre mutsuz olduğunu görmek çok zordur. Gün geçtikçe artık o konu hakkında üzülmez fakat aklından atamaz, bir iki yıl sonra bile o konuyu düşünür.
  • Terazi Burcu erkeği, son derece duygusal olup tüm burçlar arasındaki en romantik erkektir. Yaptığı her hareket romantik birisi olduğunu gösterebilir.
  • Çok kötü olaylar yaşasa bile sert çıkışları olmayan yumuşak ve ılımlı davranışları olan herkes tarafından istenilen erkek türüdür. 
  • Birisine alışmasını iyi bilir ve onu davranışları yüzünden yargılamaz.
  • Terazi burcu erkeği, yalan söylemekten ve yalan söyleyen insanlardan asla hoşlanmaz. Zaten yalan söylemek istese bile başaramaz. 
  • Kendisine yalan söylediğini anlayan insanlardan uzaklaşır ve ilişkisini keser.
  • Dürüst terazi burçlu erkek için oldukça önemlidir. Kendisi dürüst olduğu için karşısındaki insanında dürüst olmasını ister. 
  • Terazi burcu erkeği, meraklı bir yapıya sahiptir bir konu hakkındaki bütün detayları öğrenmek ister. Hisleri de oldukça kuvvetlidir.
  • Her zaman öğrenmeye açık bir kişiliği vardır fakat bir konuyu beğenmezlerse hemen sıkılabilirler.
  • Terazi burcu erkeği, konuşma tarzı ve kelimeleri özenle seçmesiyle bir çok kadını etkileyebilirler. Huzurlu bir ömür isterler.
  • Tatlı dili ve gayet anlaşılabilir konuşmasıyla ikna edemeyeceği insan sayısı çok azdır.
  • Terazi burcu erkeği son derece bakımlıdır ve karşısındaki insanın da bakımlı ve temiz olmasını ister. 
  • Kavgalı ortamları hiç sevmeyen terazi burcu erkeği, yaşadığı kötü olayları kimseye anlatmaz içine atar.
  • Terazi burcu erkeği, oldukça çekici bir yapıya sahiptir. Bir insanı gülüşüyle bile etkileyebilir.
  • Terazi burcu erkeği, ailesiyle vakti geçirmeyi sever. Uzun süreler ailesinden ayrı kalmayı hiç sevmez.

 terazi-burcu-erkegi.gif


Terazi Burcu Erkeğinin Aşk Hayatı

Terazi burcu erkeği dengelidir ve konuşma yeteneği oldukça yüksektir. Terazi burcu erkeği kadınların beğenisini kolayca kazanır. Kadınlar tarafından en çok beğenilen erkektir.  Aşka oldukça önem verir ve kadınların ruhunu gayet iyi anlar. Terazi erkeğinin çok çapkın olduğunu söylemekte yarar vardır. Birlikte olduğu kadını sever ve elinden geldiği kadar mutlu eder. Daha sonra maceralara atılır. Bunun için pek güvenilir olduğu söylenilmez. Ancak kadın hoş bir cazibeye sahip, güzel ve şık ise bir ömür boyu yanında tutabilir.

Terazi burcu erkeği paraya pek önem vermez, onun için güzellik en önemli şeydir. İlişkisinde sınırsız para harcayabilir, her masrafı üstlenmekten kaçınmaz. Yeter ki tutkulu bir ilişkisi olsun, önemli olan budur. Evlilik hayatında zorluk çekmez. Eşiyle mükemmel bir hayat inşa etmek için elinden geleni yapar. Güzellik ve konfora sahip olma isteği sayesinde para harcamaktan geri kalmaz.

terazi-burcu-erkeginin-ask-hayati.jpg


Terazi Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Terazi burcu erkeği, kendini bilen, durması gereken noktayı bilen, kontrolü elinde tutan, adımlarını emin atan, egoist olmayan, içten davranan kadınlardan hoşlanır. Özellikle kendini beğenen, sadece kendini düşünen kadınlardan nefret eder.

terazi-burcu-erkegi-nasil-kadinlardan-hoslanir.gif


Terazi Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Terazi burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız, pasif bir kadın olmamanız, giyiminize, fiziğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Terazi burcu erkeğini, övmek sizin için avantaj olacaktır. Onun seveceği cümleler söyleyerek onu etkileyebilirsiniz. Terazi burcu erkeği, görgü kurallarına önem vermektedir. Bu yüzden de fiziksel olarak güzel olsanız bile görgü kurallarına önem vermiyorsanız terazi burcu erkeği etkileyemeyebilirsiniz.

terazi-burcu-erkegi-nasil-etkilenir.jpg


Terazi Burcu Erkeği Cinsellik İlişkisi

Terazi burcu erkeği, cinsel yaşantısında bir canavara dönüşebilir. Terazi burcu erkekler, cinsel ilişki ortamını özenle seçer ve bu ortam sizin rahat hissetmenizi sağlar. Bu ortamları yaratarak partnerine özel olduğunu hissettirir. 

Cinsel ilişkide partneri tarafından övüldüğünde, ona ısınır ve daha çok bağlanır. Terazi burcu erkeği etrafındaki kadınlar tarafından arzulanmaktadır. Fiziksel ilişki konusunda utanmazlar, özgüvenleri yüksektir.

terazi-burcu-erkegi-cinsellik-iliskisi.jpg


Terazi Burcu Olan 15 Erkek Ünlü

  1. Tarkan
  2. Alican Yücesoy
  3. Birkan Sokullu
  4. Bora Akkaş
  5. Bradley James
  6. Ceyhun Yılmaz
  7. Emre Karayel
  8. Engin Öztürk
  9. Fettah Can
  10. Matt Bomer
  11. Mesut Özil
  12. Şafak Sezer
  13. Will Smith
  14. Andy Whitfield
  15. Ryan Reynold

terazi-burcu-olan-unluler.jpg


Önerilen İçerik; En Güzel Terazi Burcu Sözleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.