TEOG Birincisi Malatya'dan

TEOG sınavının ikinci oturumunun açıklanmasının ardından birinci olan isim de belli oldu. 120 soruluk sınavda tüm soruları doğru yapan Edanur Keçeli, Türkiye birincisi oldu.
TEOG Birincisi Malatya'dan

Koskoca bir sezonda yoğun bir tempo ile çalışan 8. sınıf öğrencileri, bugün açıklanan TEOG 2 sonuçlarıyla maratonu tamamlamış oldu. Alınan puanla kiminin istediği okula puanı yeterken kiminin de istediği okulu ucu ucuna kaçırdı.

Bu zorlu maratonun ardından bugün açıklanan sonuçlarla sınavın birincisi de belli oldu. TEOG 2'de 120 sorunun tamamına doğru cevap veren Edanur Keçeli, ikinci oturumun birincisi oldu. Keçeli, Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki Sakarya Ortaokulu'nda eğitim görüyor. TEOG'da Türkiye birincisi olarak Malatya'ya büyük bir gurur yaşatan Keçeli, basının sorularını cevapladı.

"SADECE OKUL KURSLARINA KATILDIM"

Okul derslerinde de başarılı olan Keçeli, dışarıdan parayla herhangi bir etüt dersi almadığının altını çizerek, "Sadece kendi imkanlarımla çalıştım ve okulda açılan yetiştirme ve destekleme kursuna katıldım. TEOG'da soruların tamamına doğru cevap verdim. Bu durum olağan dışı bir durum değil aslında. Hekimhan Sakarya Ortaokulu başarılara alışkın bir okul. Ailemin ve öğretmenlerimin başarımda emeği çok fazla. Öğretmenlerimiz bizleri sınava çok iyi hazırladı. Onlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Tarım işçisi bir ailenin en küçük çocuğu olan Edanur Keçeli'yi üstün başarılarından dolayı Malatya İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek, "Başarılı öğrencimiz Edanur Keçeli, sosyal ve kültürel alandaki başarılarını derslerinde ve TEOG sınavında da göstererek taçlandırmıştır. Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ediyor, sonucun diğer öğrencilerimize de örnek olmasını temenni ediyorum." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.