Telegram Üyelik Hesabı Nasıl Oluşturulur? | 2024

Çoğu insanın geçiş yaptığı alternatif uygulamalardan biri olan Telegram uygulamasına ücretsiz nasıl üye olunur sorusunu sizler için yanıtladık.
Telegram Üyelik Hesabı Nasıl Oluşturulur? | 2024

Telegram Üyelik Nasıl Yapılır?

Telegram Üyelik Nasıl Yapılır?

Telegram’da arkadaşlarınızla doya doya sohbet etmek için öncelikle bir üyelik açmanız gerekmektedir. Size gösterdiğimiz üyelik işlemlerini 2-3 dakika içerisinde yaparak kolayca üyeliğini aktif edin. İşte Telegram üyelik nasıl yapılır sorusunun yanıtı:

  1. İlk olarak herhangi bir akıllı cihazınızın uygulama marketine girerek Telegram İndir butonuna tıklamanız gerekmektedir.
  2. Daha sonra uygulamaya giriş yaparak telefon numaranızı istenilen alanı yazınız.
  3. Bu işlemden sonra cihazınıza Telegram tarafından size 5 haneli bir kod içeren kısa mesaj gelecektir. Almış olduğunuz kodu doğrulayarak üyeliğinizi aktif edebilirsiniz. 
  4. Son işleminiz ise karşınıza gelen bildirim ayarlarına izin vererek arkadaşlarınız size attığı mesajlardan anında haberdar olun.

Telegram’da bu adımları izleyerek kısa sürede üyelik açabilir ve istediğiniz kişiyle sohbet edebilirsiniz. Dilerseniz uygulamayı Telegram Web, Telegram Desktop veya Telegram Mobil üzerinden kolaylıkla kullanabilirsiniz. 


Telegram Güvenilir mi?

Telegram Güvenilir mi?

WhatsApp’ın 4 Ocak da yayınladığı yeni gizlilik sözleşmesi sonrası çoğu kullanıcı tedirgin oldu ve başka uygulamalara geçiş yapmaya başladı. Bizde ülkemizde yeni yeni popüler olmaya başlayan Telegram hakkında bilgi topladık. Birçok kullanıcının aklında soru işareti olan Telegram güvenilir mi? Sorusunun yanıtı.

2013 yılında kurulan Telegram, sahip olduğu özel şifreleme sistemi sayesinde bir başka kişinin erişmesini önleyerek kullanıcıların mesajlarını güvende tutabilmektedir. Telegram kurulduğu yıldan itibaren güvenilirliği tanınmaktadır. Telegram bu zamanda kadar herhangi firmaya kullanıcıların verilerini paylaşmamıştır.


Telegram Nasıl Bir Uygulama?

Telegram Nasıl Bir Uygulama

Telegram tıpkı şimdiye kadar kullandığımız WhatsApp gibi arkadaşlarınız ve ailenizle sohbet edebileceğiniz bir uygulamadır. Hatta Telegram’ın WhatsApp’a göre daha fazla özelliği bulunmaktadır. Telegram’ın özelliklerden birkaçı ise yüksek kapasiteli dosya aktarımı, fotoğraf gönderimi, sesli ve görüntülü konuşma yapmanıza imkan sunmaktadır. Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.


Telegram’ın WhatsApp’tan Farkı Nedir?

Telegram’ın WhatsApp’dan Farkı Nedir?

Telegram’ı WhatsApp’dan ayıran en önemli iki adet farklı özelliği bulunmaktadır. Telegram da hat zorunluluğu olmadığından dolayı istediğiniz cihazdan arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz. Bir diğer özelliği ise 2 GB’a kadar dosya aktarımı yapabilirsiniz. Telegram’ın sahip olduğu çoklu veri merkezi ve şifreleme sistemi sayesinde verileriniz güvenli bir şekilde çok daha hızlı yerine ulaşmaktadır.


Telegram Uygulaması Kimin?

Pavel Valeryeviç Durov

Telegram uygulaması 10 Ekim 1984 yılında Rusya’da dünyaya gelen Pavel Valeryeviç Durov ve kardeşi Nikolai Durov ile beraber tasarlandı. Pavel Durov aslında Telegram’dan önce Facebook’un benzeri olan VKontakte (VK) uygulamasını kurmuştur.

Önerilen İçerik: En Sevilen 17 Telegram Kanalı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum