Telefonunuza 'iOS 9' Yükleyebilirsiniz

Apple'ın tanıttığı iO9 yeni işletim sistemini cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Peki, Apple'ın yeni işletim sistemi hangi cihazlar tarafından yüklenebilecek? İşte, detaylar...
Telefonunuza 'iOS 9' Yükleyebilirsiniz

'Apple' şirketi 'iOS 9' işletim sisteminin yeni versiyonunun bazı cihazlar tarafından kullanılabileceğini duyurdu. Bilgilendirmeye göre 'iOS 9' işletim sisteminin yeni modeli iPhone, iPad ve iPod touch kullanıcıları tarafından kullanılabilir hale geldi.

 

ios-9-ozellikleri.jpg

Çok Pencereli Fonksiyon 

'iOS 9' sisteminde bilgiyi bir programdan diğerine aktarmaya imkan tanıyan  çok pencereli fonksiyon kullanıma sunuldu. Yani bu sistem kullanıcılara internet üzerinden mesaj yazarken video izlemek veya haber okumak gibi işlemleri aynı anda yapmaya imkan tanıyor. Ayrıca yeni sistemde bulunan Siri (hatırlatma özelliği) de unutmak istemediğiniz şeyleri size hatırlatacak.

ios-9-uyumlu-cihazlar.jpg

Hangi Cihazlar İçin Uygun?

'iOS 9' mobil işletim sistemi iPhone 4s ve üst modeller, iPad 2, kompakt iPad mini ve de 5. ve 6. nesil iPod touch uygulamalarını destekliyor. İşletim sisteminin yeni sürümü Apple şirketinin uygun cihazları için ücretsiz şekilde yüklenebilmektedir. Sadece bu sisemi yüklemek için gerekli olan bu cihazlarda 1,3 GB boş hafıza bulunmalıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.