Tele1 Kimin, Sahibi Kimdir, Nerede Yayın Yapıyor?

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Tele1'i Merdan Yanardağ kurmuştur. Peki Merdan Yanardağ kimdir? İşte Merdan Yanardağ hakkında bilgiler;
Tele1 Kimin, Sahibi Kimdir, Nerede Yayın Yapıyor?

Tele1 Sahibi Merdan Yanardağ Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Tele 1 kanalının kurucusu ve aynı zamanda genel yayın yönetmeni olan Merdan Yanardağ, 1959 yılında Sivas'ın Divriği ilçesinde dünyaya gelmiştir. Bugüne kadar birçok gazete kanal kurmuştur.

Yanardağ, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi" alanında yüksek lisans yapmıştır. Üniversite son sınıf öğrencisiyken 1980 askeri darbesinden sonra tutuklanan Merdan Yanardağ, daha sonra Günaydın gazetesi muhabirliğiyle birlikte gazeteciliğe ilk adımını atmıştır. Hürriyet, Sabah ve Güneş gazetelerinde çalıştıktan sonra Gündem ve Aydınlık gazetelerini kurmuştur. Aynı zamanda Söz Dergisi'nin kurucularından birisidir. 

1944 yılında HBB televizyonuyla birlikte görsel medya alanına da giriş yapmıştır. Kanal 6, ATV, CNBC-e gibi kanallarda çalışan Merdan Yanardağ, Kanaltürk'ün kurucuları arasında yer almaktadır. Kanal Biz televizyonunu kuran Yanardağ, Ulusal Kanal'da program yapmıştır. 2011 yılına gelindiğinde ise Yurt gazetesi ve aynı dönemde haftalık Bağımsız gazetesini kurmuştur.

Tele1 Kimin


Merdan Yanardağ Hangi Programda?

Merdan Yanardağ, kendi kurmuş olduğu Tele1 kanalında 2017 yılından beri 18 Dakika adlı programda Emre Kongar'la birlikte gündeme dair gelişmeleri yorumlamaktadır. 

Tele1 Kimin


Tele1 Tv Frekansı 

Televizyonunuz üzerinden Tele1'i izleyebilmek için aşağıdaki bilgileri kullanmalısınız. İşte Tele1 tv frekans bilgileri;

  • Frekans: 12034
  • Polarizasyon: V – Dikey
  • SR: 27500
  • Fec: 3/4

Digiturk veya D-Smart kullanan kişiler Tele1'i frekans bilgilerini girmeden de izleyebilmekte. Digiturk'te 48. Kanal olan Tele1, D-Smart'ta 273. kanaldır. 

Tele1 Kimin


Tele1 Kanalı Uydu Alıcıya Nasıl Eklenir?

Bağımsız ve özgür habercilik ilkesiyle ilerleyen televizyon kanalı Tele1'i her türlü televizyondan uydu alıcısıyla izleyebilmeniz mümkün. Kurulumu için ise yukarıda verdiğimiz frekans bilgilerini girmeniz gerekiyor. İlk olarak alıcınızın kumandasından menü kısmına girin. Daha sonra tv ekleme veya frekans ekleme kısmını bulun. Kumandanız üzerindeki rakamları kullanarak yukarıda verdiğimiz bilgileri doğru bir şekilde girin. Tüm işlemleri doğru yaptığınızdan eminseniz aramayı başlatın ve bekleyin. Kısa bir süre sonra artık Tele1 kanalı televizyonunuza yüklenecek.

Tele1 Kimin


Tele1 Haberci Kadrosu

Tele1'in haber kadrosunda Merdan Yanardağ, Ali Tezel, Nahit Duru, Yılmaz Polat, Cüneyt Ayral Eren Erdem, Musa Özuğurlu, Duygu Özel, Uğur Dündar, Namık Koçak, Yılmaz Polat, Emre Kongar, Mine Kırıkkanat, Ataol Behramoğlu, Defne Sarısoy, Can Ataklı, Ömer Ödemiş, Derya İzbul, Gürsel Doğan, Mehmet Güç, Necati Yıldırım, Haluk Şahin, Çağlar Tekin, Atakan Sönmez, Tuncay Mollaveyisoğlu ve Alev Doğan var.

Tele1 Kimin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum