Tefal Explorer Serie 60 Yorumlar - Özellikleri

Tefal X-Plorer Serie 60 ile ilgili kullanıcı yorumları, performans bilgisi, batarya gücü gibi merak edilen noktaları sizler için araştırdık.
Tefal Explorer Serie 60 Yorumlar - Özellikleri

Mobilyaların altını temizlemek vakit alan ve oldukça yoran ev işlerinden biridir. Bu içerikte sizi bu dertten kurtaracak Tefal RG7447 X-Plorer robot süpürgeyi inceledik. Tefal RG7447 X-Plorer ile ilgili merak ettiğiniz kullanıcı yorumları, performans ve özellik bilgilerine bu içerikten ulaşabilirsiniz.

Tefal X-Plorer Serie 60 Özellikleri

Ağırlık4.7 kg
PilLityum İyon
Emiş Gücü2300 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik6 cm
Çalışma Süresi90 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi70 dB
Şarj Süresi5 saat
Toz Kapasitesi400 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

RG7447 X-Plorer Serie 60 İnceleme

Tefal RG7447 X-Plorer, Size XS özelliği sayesinde mobilyaların altına rahatlıkla girebilecek bir yapıya sahiptir. ulaşılması en zor alanları sizler için temizleyebilen bu süpürge 2300 Pa emiş performansıyla yerlerdeki toz ve kirleri ortadan kaldırarak işinizi kolaylaştırır.

İşte, en dar alanlarda bile sizi memnun etmeyi başaran RG7447 X-Plorer akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Tefal X-Plorer Serie 60 Tasarım

Tefal X-Plorer Serie 60, 2300 Pa emiş gücü sayesinde evinizin her gün temiz kalmasını sağlar. 4.7 kilogram olan bu süpürge, yalnızca 6 cm yüksekliğe sahiptir. Bu sayede mobilyaların altını ve ulaşılması zor alanları sizin için temizler. Minimal ve sade tasarımı sayesinde şık bir görüntü kazanmıştır. Bununla birlikte Aqua Force teknolojisi, zeminlerde bulunan ince toz ve tüylere bile ulaşıp temizliği %99 oranında toz tutuşuyla derinlemesine yapmasını sağlar. Exploration 4.0 navigasyon ve jiroskop teknolojisinin desteğiyle evinizi doğru bir şekilde gezer.

X-Plorer Serie 60 Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk6 cm
Genişlik34 cm
Derinlik34 cm
Ağırlık4.7 kg
RenkSiyah, Beyaz

X-Plorer Serie 60, 34 x 34 cm boyutları ve piyasadaki birçok robot süpürgenin önüne geçmesini sağlayan 6 cm yüksekliği ile evin her noktasına, mobilyaların altına rahatlıkla girebilen bir yapıya sahiptir. Exploration 4.0 navigasyon sistemi, geçici haritalandırma yeteneği sayesinde istediğiniz bir yerden çalıştırarak uygulama üzerinden hareketlerini takip edebilmenizi sağlar. Bu sayede hangi noktaların temizlendiğini, hangi noktaların henüz temizlenmediğini görerek temizliğin yönlendirmesini üzerinize alabilmenizi sağlar.

X-Plorer Serie 60 Filtre ve Toz Kapasitesi

X-Plorer Serie 60, 2300 Pa emiş gücüne sahip bir robot süpürgedir. Tüm köşelerdeki ulaşılması zor alanlara ulaşarak yüzey temizliklerini detaylı ve güçlü bir şekilde tamamlar. Zeminler arasında geçişte halıyı algılayarak emiş gücünü otomatik olarak ayarlaması, temizlik performansını da artırır.

Tefal X-Plorer Serie 60 Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi400 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı2
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiYok
Islak MopVar

Tefal X-Plorer Serie 60, 400 ml toz haznesine ek olarak moplu yapısı sayesinde 90 dakika çalışarak evinizi detaylı bir şekilde temizler. Zeminler arası geçişte zemini algılayarak emiş gücünü ayarlayan bu süpürge, merkezi fırça sistemine sahip olan turbo fırçası, yüzeylerdeki tüm kir ve tozların yok olmasında büyük rol oynar. Aqua Force sisteminin desteğiyle süpürürken paspaslamayı da yaparak işlerinizin pratik bir şekilde tamamlanmasında büyük rol oynar. Filtresinin üstün teknolojisi, yüksek performans göstererek %99,9 oranında toz tutuşu yapar. Bu sayede eviniz her an sizin istediğiniz gibi temiz kalır.

Tefal X-Plorer Serie 60 Performans ve Haritalama

Tefal X-Plorer Serie 60, tüm evi Metodik navigasyon sistemi Smart Exploration 4.0 ile yüksek bir doğrulukla gezer. Robot süpürgeye entegre edilmiş denge sensörünün desteğiyle hareketlerini orantılı ve tutarlı bir şekilde gerçekleştirir. Yanal sensörleri, duvarları algılayarak takip etmesine, bu sayede daha verimli ve iyi bir temizlik yapmasına yardımcı olur. Uygulama desteği ile temizliklerinizin belirli gün ve saatlere ayarlanmasına da yardımcı olan çok yönlü bir kullanım sunar.

2-20221222114117.webp

X-Plorer Serie 60 Teknik Özellikleri

Emiş Gücü2300 Pa
Max Çalışma Süresi90 dakika
Haritalama YöntemiGeçici Haritalama
HaritalamaYok
Sensör Sayısı-

Uygulama üzerinden temizliği kontrol etmenize olanak veren Tefal X-Plorer Serie 60, temizliğinizi günlük ve saatlik şekilde planlamanıza olanak veren üstün bir teknolojiyle donatılmıştır. Yüzey temizliğini optimum derecede tutan Smart Exploration 4.0 navigasyon sistemi, jiroskop desteğiyle evin içini profesyonel bir şekilde dolaşır. Zemin tipini algılayan yapısı, emiş gücünü otomatik bir şekilde ayarlayarak yüzeylerdeki toz ve kirlerin yakalanmasını mümkün hale getirir. Metodik, bölgesel ve duvar takibi şeklinde 3 adet temizleme modu bulunan bu süpürge temizliğin modunu, kendi modunuza ayarlamanıza ve istediğiniz şekilde yönlendirmenize yardımcı olur. Geçici haritalama teknolojisi, temizliği uygulamadan takip etmenizi sağlayarak makinenin ne yönde ilerlemesi gerektiğini tespit etmenizi sağlar. 1 adet ana fırçası emiş performansının gücünü kanıtlamasına yardımcı olurken yan fırçalar ise dip ve dar alanlardaki toz ve kirlerin yok eder.

Tefal X-Plorer Serie 60 Batarya ve Çalışma Süresi

2300 Pa emiş gücüyle toza ve kire veda etmenizi sağlayacak bu robot süpürge 5 saatlik bir şarj süresinin ardından 90 dakika boyunca çalışabilen bir yapıya sahiptir. Eko süpürmede 90, standart süpürmede 70 ve güçlendirilmiş süpürmede 60 dakika çalışabilen çok yönlü bir akıllı robot süpürgedir. Süpürme ve silme işlemlerini aynı anda yapan bu makine, sizin yorulmanıza engel olmak için tasarlanmıştır.

4-20221222120319.webp

Tefal X-Plorer Serie 60 Batarya Özellikleri

Şarj Süresi5 Saat
Çalışma Süresi90 dakika
BataryaLityum İyon
Pil KapasitesiLi-On

Dayanıklı ve sağlam şekilde tasarlanan RG7447 X-Plorer Serie 60, uzun süreli yüksek performans sunan bir yapıya sahiptir. Lityum iyon pilinden aldığı güçle yüksek bir performans gösterir. Bununla birlikte Tefal kalitesinin bir desteği olarak 15 yıl bakım garantisi sunar. Bu sayede bütçenizin korunmasını da ön planda tutar. Uygulama üzerinden rahat kullanım imkanı ise evinizin yerinizden kalkmadan temizlenmesini mümkün hale getirir.

Tefal X-Plorer Serie 60 Kutu İçeriği

3-20221222120427.webp

Tefal X-Plorer Serie 60 kutusunda 1 adet robot süpürge, 1 adet şarj ünitesi, 1 adet güç kablosu, 1 adet paspas bezi yuvası yer almaktadır. Cihazınızı kolayca kurmak ve güvenle kullanmak için size yardımcı olacak kullanım kılavuzu da kutu içerisinde bulunur.

Amazon
Fiyatını Gör
X-Plorer
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

RG7447 X-Plorer Serie 60 Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Satın almadan önce yorumlarda haritalama özelliğinin olmadığını okumuştum, aslında biraz da şüpheyle yaklaşmıştım. Acaba sonradan ihtiyaç duyar mıyım diye ama kablolu süpürgemin giremediği her yere girmesi benim için çok daha önemliydi. O yüzden haritalama olmaması benim çok takıldığım bir konu olmadı ki nereyi süpürdüğünü gösteren anlık bir haritalandırması mevcut. Kedimiz de çok sevdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Tefal yine yapmış yapacağını, tencere ve tavaları ne kadar başarılıysa robot süpürgesini de konuşturmuş.

? *** ***: Neyse geleyim özelliklerine, ürünün çekiş gücü süper, bu kadar incecik, minik bir aletin bu kadar güçlü olmasına şapka çıkardım valla. Mopu da baya iyi. Haritalama özelliği mevcut değil, bu nedenle oda seçemiyorsunuz ama zaten bir odayı bitirince diğer odaya geçiyor. O kadar ince ki henüz giremediği yer olmadı. Şarjı da baya uzun dayanıyor ayrıca. Robot almayı düşünenler, hiç tereddüt etmeyin derim.

? *** ***: Çok memnunum. Aldıktan bir hafta sonra yazıyorum. Evde kedim var. Her yere giriyor günde 2 3 kez çalıştırıyorum ben otururken o evi gezip süpürüyor. Gerçekten son kuruşuna kadar değer, süper.

? *** ***: Türkiye'de yeni olmasından dolayı ben çok yorum bulamadım o yüzden ürünü ve benzerlerini çok okudum, hem özellikleri hem de ürünün arkasında Tefal oluşu karar vermemi sağladı, iyi ki de almışım. Bir kere ürünün çekiş gücü çok çok iyi, mopu var. Robotun inceliği 6cm, bu kadar ince başka bir robota denk gelmedim hiç, evde benim ulaşamadığım her yere girdi, daha ne olsun! Haritalama özelliği mevcut değil, bu nedenle oda seçemiyorsunuz fakat bir yeri bitirince diğer odaya geçiyor zaten. Navigasyonu çok iyi, duvar takip sistemi baya başarılı bir teknoloji anladığım kadarıyla çünkü hiçbir yere çarpmıyor. Onun dışında VIP hizmet sunuyorlarmış, robota bir şey olursa evinizden alıp, evinize bırakıyorlarmış tamir edip, işimiz düşmez umarım ama çok iyi düşünülmüş.

? *** ***: Cihaz çok başarılı. Fiyat-performans mükemmel. Kurulumu çok kolay ve temizleme gücü de çok iyi. Özellikle evcil hayvan beslenen evler için olmazsa olmaz :-)

? *** ***: Tefal'e teşekkürü borç bilirim, çok iyi siliyor ve paspaslıyor. Çekiş gücü yok iyi. Keşke çok daha önce Türkiye'ye gelseymiş bu süpürgeler. Alalı 1 hafta oldu, evi silme, süpürme sorunsalı ortadan kalktı. Robot 6 cm, daha incesini başka hiçbir markada görmedim. Abimde başka marka var, onun giremediği her yere bu robot giriyor. Smart Exploration diye bir navigasyon sistemi var, duvarları çok iyi algıladığı için hiçbir yere çarpmaması içimi çok rahatlattı. Tahminimden daha akıllı çıktı anlayacağınız:) Alırken Tefal güvencesi kalbimi fethetti, 10 yıldan sonra bile yedek parçaya ulaşma garantisi veriyorlar, bu zamanda önemli hizmet.

? *** ***: Maalesef beklentimi karşılamadı. İlk defa robot süpürge deneyimleyen biri olarak haritalama özelliğinin olmaması ne gibi eksilere yol açar çok fikrim yoktu. Eğer odanızın kapısı açıksa süpürge bulunduğu odayı tamamlamadan çıkıp başka alana geçiyor. nereyi süpürüp nereyi süpürmediğini hafızaya almadığı için de sonra o bölgeye dönmüyor. 'ben takip ederim oda oda dolaştırırım süpürgeyi kapıları kapatarak' diyen olursa ancak o şekilde tam verim alınabilir. Başka bir odadayken şarj istasyonuna dönemedi bulamadı istasyonu. Tek beğendiğim özelliği gerçekten ince olması sebebiyle bazanın altına hiç zorlanmadan girdi. Keşke beklentilerimi karşılasaydı Tefal olması nedeniyle güvenerek aldım iade etmek istemezdim ama maalesef çalışan biri olarak bu makine benim hayatımı kolaylaştırmaz zorlaştırır.

? *** ***: Ürünü tereddüt ederek almıştım hatta ilk kullanımımda sürekli aynı yerleri süpürüyor diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş. ürünü 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. robotu evin köşe noktasından başlatırsanız her yeri sırasıyla süpürüyor, hiç sorun yaşatmıyor.

? *** ***: İlk kullanımdan önce evde tadilat olması nedeniyle süpürge ile tüm evi süpürdüm ve sildim. Sonrasında ürünü çalıştırdım. Ürünün haznesini görünce şok oldum. Sanki ev daha önce süpürülmemiş gibiydi. Toza alerjisi olanlar tercih edebilir. Haritalama özelliği olmadığı için her odayı kapısını kapatarak süpürmek lazım. Daha önce robot süpürge deneyimim olmadığı için bir kıyaslama yapamıyorum. Benim tercih sebebim 10+ yıl ürünün yedek parça garantisi olması ve Tefal marka garantisi. Ayrıca Türkiye garantisi olması karşımda bir muhatap bulmam. Haritalama özelliği ile ilgili aplikasyonda güncelleme olursa ürünün tercih edilmesinde önemli bir etken olacaktır. Ürünün ince olması baza altları için ayrıca bir avantaj.

? *** ***: Çok memnun kaldım, herkese tavsiye ediyorum, girmediği yer yok.

? *** ***: Daha önce neden almadım diye düşünenlerden biriyim artik. Her gün kullanıyorum her gün ayni tozu topladığını görünce şaşırmamak elde değil.

? *** ***: Hiç memnun kalmadım. Cep telefonu ile bağlantıyı bir türlü gerçekleştiremedim. Şarjı bitti mi bitmedi mi anlayamıyorsunuz. Engellere tak diye vuruyor. Yüksekliği az diye almıştım. Yanılmışım tavsiye etmem.

? *** ***: Bir daha alacak olsam almam harita olmadığı için ve çok sert çarpıyor koç gibi kafa atıyor.

? *** ***: Beklediğim gibi değildi haritalama yok odanın yarısını süpürüyor, yarısını süpürmüyor beğenmedim.

? *** ***: Tefal olduğu için almıştım. Ancak ince bile olsa halının üzerine kesinlikle çıkamıyor. Yolu güzel takip ediyor ancak tamamen sert zemin için uygun. Evdeki halıları kaldırmak zorunda kaldık. Tavsiye etmem.

? *** ***: Hiç beğenmedim. Aldığıma pişman oldum. Koltuğun altında 15 dakika gidip geldi ta ki ben çıkarana kadar.

? *** ***: Ürün sisteminde mi arıza var anlayamadık. Defalarca aynı noktayı dolaşmaktan şarjı hemen bitiyor. Rota çizemiyor.

? *** ***: Süpürme sırasında da sürekli bir yerlere çarpıyor yan fırça sıkıştı veya ön tekerlek sıkıştı vs cinsinden arızalar verip duruyor tekrar tekrar çalıştırmak zorunda kalıyorum. Servis bunu hata olarak kabul etmedi uygulamayı silip tekrar yükledim sonuç aynı. Kısacası çok kötü sakın almayın.

? *** ***: Ürün engel tırmanma konusunda başarısız. Yüksek halıda zorlanıyor. Cep telefonu uygulaması çok hata alıyor. Uygulama çoğu zaman süpürge ile bağlantıyı kesiyor. Harici kumanda vs olmadığından cihazı yönlendirmek çok zor. Haritalama özelliği yok.

Bu bölümde uygun fiyatı ve 6 cm'lik yüksekliği sayesinde evin her alanını temizlemek için programlanmış olan Tefal RG7447 X-Plorer Serie 60 ile ilgili en çok merak edilen soruları yanıtladık.

Tefal robot süpürge kaç cm?

RG7447 X-Plorer Serie 60, 6 cm'lik yüksekliği sayesinde mobilyaların altına rahatlıkla girebilir. Birçok robot süpürgeye oranla daha ince bir yapıyla tasarlanmış olan bu robot süpürge, ince formunun da desteğiyle ulaşılamayan her alana ulaşmaya çalışır.

Tefal robot süpürge neden çevrimdışı olur?

Uygulama üzerinden de aktifleştirilebilen RG7447 X-Plorer Serie 60, Wifi noktasına uzak olduğu zaman internet bağlantısını kaybedebilir. Bu durumda robot süpürge uygulamada çevrimdışı olabilmektedir.

Tefal robot süpürge internetsiz çalışır mı?

RG7447 X-Plorer Serie 60 uygulama üzerinden kontrol etmek istiyorsanız Wifi bağlantısına ihtiyaç duyabilirsiniz. Fakat manuel bir şekilde de kullanıma uygundur. Güç düğmesine basarak çalıştırabilir ya da bölgesel temizlik için temizlemesini istediğiniz alana götürüp bırakabilirsiniz.

Tefal robot süpürge kaç saatte şarj olur?

RG7447 X-Plorer Serie 60 şarjla 90 dakika çalışma süresine sahip bir robot süpürgedir. Şarjı bittiği zaman 5 saatlik bir şarj süresinin sonunda şarjı tamamen dolmuş olmaktadır

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum