Tefal X-Pert 3.60 Yorumlar, Batarya ve Özellikleri

Tefal X-Pert 3.60 yorumlar, batarya, filtre ve tasarım özelliklerini içeriğimizde bir araya getirdik. İncelememize göz atarak tüm bilgileri edinebilirsiniz
Tefal X-Pert 3.60 Yorumlar, Batarya ve Özellikleri

İçeriğimizde pişirme ürünleri ve ev aletleriyle sıkça tercih edilen Tefal'in X-Pert 3.60 Kablosuz Elektrikli Süpürge'sini inceleyeceğiz. Tefal X-Pert 3.60 yorumları, bataryası, özellikleri ve öne çıkan yönlerini bulabileceğiniz yazımızla dikey süpürge alma konusundaki kararınızı verebilirsiniz.

Tefal TY6983TR X-Pert 3.60 Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge Özellikleri

Kullanım Süresi45 dk
Şarj Süresi4 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,5 L
Ağırlık2,8 kg
Ses Seviyesi86 dB
Güç22 V
Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Şarjlı Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal X-Pert 3.60 İnceleme

Tefal TY6983tr X-Pert 3.60 Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge, ortalamanın üzerindeki pil ömrü ve toz haznesiyle öne çıkıyor. Geniş evler için ideal olan Tefal 6983 Dikey Süpürge yorumları ürünün günlük kullanım için tercih edildiğini gösteriyor. Günlük kullanımda temizlik için kolaylık sağlayan süpürge, emiş gücüyle birçok kullanıcıyı memnun ediyor. Tefal X-Pert 3.60 fiyat olarak da diğer pek çok süpürgeye göre makul seviyede. Süpürgenin diğer özelliklerini inceleyerek, neden bu kadar çok tercih edildiğini öğrenebilirsiniz.

İşte Tefal X-Pert 3.60 kablosuz elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Tefal X-pert 3.60 Ağırlık ve Tasarımı

Tefal X-pert 3.60 Dikey Süpürge'nin 2,8 kilo ağırlığı bulunuyor. Kullanışlı bir başlığa sahip model, zeminler üzerinde kolayca kayıyor ve ağırlığını kullanıcısına hissettirmiyor. Modelin tutma sapı, ürünün en üst tarafında bulunuyor ve kullanıcıya daha iyi kontrol imkanı sunuyor.

Tefal X-Pert 3.60 Yorumlar ve Özellikleri

Tefal TY6983TR Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge Tasarım Özellikleri

Ağırlık2,8 kg
Çalıştırma ŞekliDüğme
Duvar StandıVar

Birçok dikey süpürgenin aksine bu modelde tetik mekanizması yerine düğme kullanılıyor. Süpürgeyi çalıştırmak için bir kere düğmeye basmanız yeterli oluyor. Ürünün yanında bulunan duvar montaj standı, süpürgenin daha rahat saklanmasını sağlıyor.

Tefal X-Pert 3.60 Filtre ve Toz Haznesi

Tefal X-pert 3.60 Şarjlı Süpürge'nin filtre bölümünde HEPA tercih ediliyor. HEPA filtre, alerjiye neden olabilecek toz, akar ve partikülleri toplayarak daha hijyenik bir ortam yaratıyor. Süpürgede yer alan filtre yıkanabiliyor ve böylece performansını ilk günkü gibi koruyor. Yeniden filtre satın almanıza gerek kalmıyor.

Tefal X-Pert 3.60 Yorumlar ve Özellikleri

Tefal TY6983 Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,5 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHEPA

Tefal X-pert 3.60 hazne özellikleri de kullanıcıyı memnun ediyor. Ürünün 0,5 litrelik, geniş evler için yeterli olabilecek haznesi bulunuyor. Hazne, yuvasından kolayca çıkarılarak boşaltılabiliyor ve yorucu bir temizliğe ek olarak hazne temizliğiyle uğraşmanıza gerek kalmıyor. Tefal TY6983 yorum kısmında birçok kullanıcı hazne temizliğinden memnun kaldığını dile getiriyor.

Tefal X-Pert 3.60 Batarya ve Motor Gücü

Tefal X-Pert 3.60 Dikey Süpürge'nin 22 V'luk yüksek kaliteli lityum iyon bataryası, 45 dakikaya kadar kesintisiz çalışma süresi sağlıyor. Uzun ve güçlü performans sağlayan batarya özellikleri, sizi yarı yolda bırakmıyor. Şarj bittiğinde batarya, 4 saat içinde yeniden doluyor ve temizlik için hazır hale geliyor. Çıkarılabilir pil, kolay şarj etme imkanı sunuyor.

Tefal X-Pert 3.60 Yorumlar ve Özellikleri

Philips XC8049 Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

Çalışma Süresi45 dk
Şarj Süresi4 Saat
Ses Seviyesi86 dB
PilLityum İyon

Philips XC8049 şarjlı süpürgenin motor gücü değeri batarya voltajı belirtiliyor, batarya, 22 Volt enerji ile iyi bir emiş gücü sağlamayı başarıyor. Ürün, 86 desibellik ses seviyesiyle de dikkat çekiyor. Tefal dikey süpürge yorumlarında kullanıcılar süpürgenin sessiz çalıştığını ve rahatsız etmediğini dile getiriyor.

Tefal X-Pert 3.60 Başlıkları ve Kutu İçeriği

Tefal X-Pert 3.60 Başlıkları arasında dar yerler ve köşeler için dar ağızlı başlık, toz alma fırçası ve tüm zeminlerde kullanılabilen LED'li ana başlık yer alır. Aparatlar ürünün duvar standındaki yuvalara takılabiliyor ve böylece kalabalık yaratmıyor. Kullanışlı başlıklar zeminden tavana kadar her yere ulaşabilmenize imkan tanıyor. Kısa başlık, sayesinde ürün el süpürgesine dönüşebiliyor ve böylece mobilyalarda biriken tozlar rahatlıkla temizlenebiliyor.

Tefal X-Pert 3.60 Yorumlar ve Özellikleri

Tefal X-Pert 3.60 kutu içeriğinde dar ağızlıklı başlık, toz alma fırçası, LED'li başlık, duvar standı, süpürge, hazne ve Tefal X-Pert 3.60 kullanım kılavuzu yer alır. Ürünü doğru şekilde kurmak ve çalıştırmak için kullanım kılavuzundan yardım alabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal X-Pert 3.60 Yorumlar

Tefal X-Pert 3.60 Yorumlar ve Özellikleri

? *** ***: Çok beğendim denemek için bir kere kullandım çeyiz için aldım çekim gücü aşırı iyi alın aldırın

? *** ***: Eşim için aldım çok rahat etti süper bir çekim gücü var birde çok hafif.

? *** ***: Ablam için aldım. Çok memnun oldu. Çekişinden de memnun.

? *** ***: Hediye almıştık çok beğendiler sadece başlık çok hareketli ama kullandıkça alışılıyor.

? *** ***: Şahane ürün az yer kaplıyor emiş gücü harika sadece her süpürmeden sonra hazneyi boşaltmak gerekiyor basit toparlanıyor tavsiye ederim.

? *** ***: Gerçekten çok kullanışlı bir ürün, anında elinin altında, başlığının çok oynar olmasını zamanla alışıyorsun, sorun teşkil etmiyor. İyi ki almışım.

? *** ***: Ürün harika hayatımı o kadar kolaylaştırdı ki artık temizlik günüm diye bir şey yok hep elimin altında her dakika temizlik yapabiliyorum kolaylıkla . Diğer süpürge kablosu getir götür canım istemezdi şimdi temizlik çok daha kolay mutlaka alın kendinize bir iyilik yapın.

? *** ***: Bir haftadır kullanıyorum şuan için gayet memnunum çekiş gücü düşük seviyede bile gayet yeterli şarji da 150 metrekarede bitmedi hala yarışı dolu alacak olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürünün çekiş gücü yerlerde inanamıyorum....

? *** ***: Kötü koku hava bırakıyor bütün pisliği de filtreye topluyor.

? *** ***: Güzel çekiyor pratik ve kullanışlı tavsiye ederim. Küçük fırçasıyla süpürüldüğünde toz alınmış gibi oluyor

? *** ***: Hafif olsun diyorsanız bu güzel, çekim çok iyi değil.

? *** ***: Gırgır gibi kullanıyorsunuz hafif ve ses fazla yok.

Tefal X-Pert 3.60 nasıl kullanılır?

Tefal x-pert 3.60'u kullanmak için öncelikle kullanım kılavuzuna bakarak kurulum yapmak gerekir. Tefal şarjlı süpürge kullanımı kurulumu kadar basittir. Şarj dolduktan sonra ürüne süpüreceğiniz alana göre başlık takarak işe başlayabilirsiniz. Çalıştırmak için tutma sapında yer alan düğmeye bir kere basılmanız yeterlidir. Düğmeye basılı tutmaya gerek yoktur. Şarj bitene kadar 45 dakika boyunca temizlik yapabilirsiniz.

Tefal x-pert 3.60 nasıl şarj edilir?

Tefal x-pert 3.60'yi şarj etmek için aynı zamanda şarj standı olan duvar standına süpürgeyi takabilirsiniz. Bunun yanı sıra bataryayı süpürgeden çıkararak ayrıca şarj da edebilirsiniz. Süpürgenin şarj göstergesi başlık kısmının hemen yan tarafında bulunur. Süpürge şarja takıldığında yanan sıralı ışıklar, süpürgenin şarjının ne kadar dolduğunu gösterir.

Tefal x-pert 3.60 motor gücü ne kadar?

Tefal x-pert 3.60'ın motor gücü pil gücüyle belirtilmektedir. Modelin pil gücü 22 volttur. Süpürge emiş gücünü lityum iyon bataryadan alır. Modelin emiş gücü detaylı ve genel temizlik için değil, günlük kullanım için uygundur. Birçok kişi süpürgeyi her gün yapılan temizlik için kullanır ve ürünü diğer süpürgelerine ek olarak satın alır.

Tefal dikey süpürge kaç kg?

Tefal dikey süpürgelerden X-Pert 3.60, 2.8 kilo ağırlığa sahiptir. Modelin ağırlığı başlık çeşidine göre de farklılık gösterir. El süpürgesine dönüştürülebilen model, daha fazla hafiflik sunar ve hareket kabiliyetinizi artırır. Süpürgenin başlık kısmı kolay hareket edebildiği için ağırlığını kullanıcıya yansıtmaz.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.