Tefal Turbo Pro FV5696 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Tefal Turbo Pro FV5696 ütüyü kullananların yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
Tefal Turbo Pro FV5696 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Elbise, gömlek, pantolon gibi giysilerin düzgün bir şekilde giyilmesi ve kullanılması için ütüleme işlemi oldukça önemlidir. Elbette bu işlemi yaparken kaliteli bir ütü kullanmak da son derece önem arz eder. Tefal Turbo Pro FV5696 buharlı ütü, bu konuda son derece iddialı bir seçenek olarak tasarlanmıştır. Hem güçlü performansı hem de kullanışlı özellikleriyle öne çıkan bu ütü, evdeki giysilerinizi kusursuz bir şekilde ütülemenizi sağlar. Hazırsanız Tefal Turbo Pro FV5696 ile ilgili önemli noktalara birlikte göz atalım.

Tefal Turbo Pro FV5696 Buharlı Ütü İnceleme

Güç3000 watt
Ağırlık1.45  kg
Buhar Basıncı50 gr/dk
Şok Buhar Basıncı270 gram
Su Haznesi350 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Ütü
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Turbo Pro FV5696 Özellikleri

  • 2500 Watt güç
  • Dakikada 40 gram sürekli buhar
  • Dakikada 130 gram şok buhar 
  • 8 bar basınç seviyesi 
  • Otomatik kapanma özelliği
  • 270 ml geniş su haznesi 
  • Anti kireç teknolojisi 
  • Şık ve modern tasarım

Tefal Turbo Pro FV5696, 3000 Watt gücüyle hızlı ve pratik bir şekilde ısınarak size zamandan tasarruf sağlar. Durilium Airglide Autoclean Tabanı sayesinde ütüleme işlemi artık çok daha rahat ve zahmetsiz hale geliyor. Kayganlıkta 1 numara olan bu özel taban, ilk günkü gibi kayganlığını korurken Autoclean özelliği sayesinde de zaman içinde lekelenme sorunuyla karşılaşmanızın önüne geçiyor. Altın ve siyahın etkileyici birleşimini ortaya koyan bu ütü ile hem performansın hem de modernliğin keyfini sürmeniz mümkün oluyor.

Tefal Turbo Pro FV5696 Güvenlik

Tefal Turbo Pro FV5696 Güvenlik

Tefal Turbo Pro FV5696, otomatik kapanma özelliği sayesinde gözetimsiz bırakıldığında yanlışlıkla oluşabilecek kazaları önleyebilecek şekilde tasarlanmıştır. Eğer ütü dikey olarak konumlandırılmışsa sadece 8 dakika içinde otomatik olarak kapanarak güvenliğinizi sağlar. Üstelik, tabanı yere temas halinde veya yan durumda bırakılmışsa yalnızca 30 saniyede kendini kapatarak hem sizi hem de evinizi korumayı başarır. Bu özellikler sayesinde güvenliğinizi sağlamakla kalmayıp aynı zamanda enerji tasarrufu yapmanızı da sağlar. Damlamayı önleyen özel teknolojisi ise giysilerinizde beklenmedik ve kötü görünen su lekeleri ile karşılaşmanıza engel olur.

Tefal Turbo Pro FV5696 Buhar Basıncı

Tefal Turbo Pro FV5696 Buhar Basıncı

Ütüleme işlemini bir üst seviyeye taşıyan muhteşem bir ütü olan Tefal Turbo Pro FV5696, 50 g/dk sürekli buharı sayesinde tüm kırışıklıkları zahmetsizce açmanıza olanak sağlar. Bu sayede, ütüleme işlemi artık daha pratik ve kolay bir şekilde tamamlanır.

270 g turbo buhar miktarı ise en inatçı kırışıklıkların bile zahmetsizce açılmasını sağlayarak hiçbir kırışıkla gereğinden fazla uğraşmanıza izin vermez. Dikey ütüleme özelliği de bulunan bu ütü sayesinde giysilerinizi havalandırmanız ve daha rahat ütü yapmanız da mümkün olur.

Tefal Turbo Pro FV5696 Su Haznesi

Tefal Turbo Pro FV5696 Su Haznesi

Tefal Turbo Pro FV5696, 350 ml kapasitesi ile geniş bir su haznesine sahiptir. Kesintisiz ütü yapmanıza olanak tanıyan bu ütünün şeffaf haznesi ise su seviyesinin kolayca takip edilmesini sağlar ve ne zaman su eklemeniz gerektiğini gösterir. Bu sayede ütü işleminizde hiçbir aksama olmadan kusursuz ve ideal sonuçlar elde etmeniz de mümkün olur.

Tefal Turbo Pro FV5696 Kireç Temizliği

Tefal Turbo Pro FV5696 buharlı ütü, Tefal'in özel ve çıkarılabilir formda tasarlanan kireç avcısı sayesinde de uzun ömürlü bir buhar performansı sunar. Bu sayede ütünüz uzun süreli kullanımda bile sizi yormadan çalışır ve giysilerinize kireç bulaşmasının da önüne geçer.

Tefal Turbo Pro FV5696 Boyut ve AğırlıkTefal Turbo Pro FV5696 Boyut ve Ağırlık

Tefal Turbo Pro FV5696, 152 mm yüksekliği, 310 mm genişliği ve 151 mm derinliği ile kompakt ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, 1.45 kg ağırlığı ile de kullanıcılara taşıma ve kullanma kolaylığı sağlamaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Buharlı Ütü
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Turbo Pro FV5696 Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünün müthiş bir buhar gücü var inanamadım gerçekten çok hızlı ısınıyor çok güzel ütülüyor. Çok memnun kaldım gerçekten.

👤 Ürünü arkadaşımın çeyizine aldım, daha önce annesi kullanıyordu ve çok memnundu tekrar almak istedi. Arkadaşım da severek kullanıyor, tavsiye ederim.

👤 Akıtma, damlatma yaşamadım. Buhar seviyesi yeterli, kırışıklıkları da hızlıca açıyor, hiç yormuyor. Tavsiye ederim herkese.

👤 Ürün anlatıldığı gibi, kaliteli, çok iyi ütülüyor. İyi ki almışım. Buharı olsun, ütülemesi olsun çok iyi bir cihaz. Düşünenlere öneririm. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

👤 Rengi ve özellikleri muhteşem, çeyiz için almıştım tavsiye ederim. Ebadı diğer ütülerden biraz büyük ama performansı harika.

Nihai Kararımız

Tefal Turbo Pro FV5696'nın güçlü buhar çıkışı sayesinde ütüleme işlemi oldukça kolay bir hale geliyor. Yoğun buhar sayesinde kumaşlar çok daha hızlı ve etkili bir şekilde ütüleniyor ve ekstra buhar ile sert kırışıklıklar dahi kolayca açılabiliyor.

Bunun yanı sıra, Tefal Turbo Pro FV5696'nın hızlı ısınma süresi de oldukça kullanıcı dostu. Ütüyü açtığınız andan itibaren kısa bir sürede kullanıma hazır hale geliyor ve ütüleme işlemini de hızlandırmayı başarıyor.

Tefal Turbo Pro FV5696'nın su haznesi de oldukça büyük ve kullanışlı. Bu sayede, ütüleme işlemi boyunca sık sık su eklemenize de gerek kalmıyor. Ayrıca, kireç önleyici sistem sayesinde ütüyü daha az sıklıkla temizleyebiliyorsunuz.

Sapı rahat ve kaymayı önleyici özelliklere sahip bu da uzun süreli kullanımda bile rahat hissetmenize yardımcı oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Ütü TavsiyesiPhilips PSG8130/80 Özellikleri
Bosch TDS8080TR YorumlarıArzum AR693 İnceleme
Braun TexStyle 7 Pro KullananlarPhilips Azur Özellikleri
Arçelik Beu 9030 ÖzellikleriTefal Maestro Plus FV1842 Yorum
Arnica Violet 2600 İncelemeVestel V-Press Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Tefal Turbo Pro FV5696 buharlı ütü ile ilgili ilgili sıkça sorulan sorulara yer verdik.

Tefal Turbo Pro FV5696'nın en önemli özellikleri nelerdir?

Tefal Turbo Pro FV5696, yüksek buhar çıkışı, hızlı ısınma süresi, güçlü taban yapısı ve kireç önleyici sistem gibi özellikleriyle öne çıkmaktadır.

Tefal Turbo Pro FV5696'nın buhar ayarları nelerdir?

Tefal Turbo Pro FV5696, dikey buhar, yoğun buhar ve ekstra buhar şeklinde farklı buhar ayarları ile donatılmıştır. Bu ayarlar sayesinde hem kullanım hem de performans açısından etkileyici bir ütüleme deneyimi sunmayı başarır.

Tefal Turbo Pro FV5696'nın temizliği nasıl yapılır?

Tefal Turbo Pro FV5696'nın temizliği için;

  • Ütünün soğumasını bekleyin.
  • Su haznesini boşaltın.
  • Ütünün tabanını ıslak bir bezle temizleyin
  • Kireç önleyici sistemini kullanarak ütünün içini temizleyin.

Tefal Turbo Pro FV5696'nın garanti süresi nedir?

Tefal Turbo Pro FV5696, genellikle 2 yıl garanti ile satılmaktadır. Ancak bu garanti süresi satın alınan yer ve ülkeye göre değişiklik gösterebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.