Fiyat Performans Açısından Üstün Tecno Pova'nın İncelemesi

Türkiye pazarına yeni girmiş Tecno’nun Pova modelini sizler için araştırarak içerik haline getirdik. İşte Tecno Pova'nın detaylı incelemesi.
Fiyat Performans Açısından Üstün Tecno Pova'nın İncelemesi

Yüksek performansı ile Premium hissiyatı veren bu model ile artık oyun oynamak ve dizi, film izlemek oldukça eğlenceli olacak. Bu içeriğimizde estetik duruşu ve modern ekran teknolojileri ile üstün performans sunan Tecno Pova'yı inceleyeceğiz.

İşte ilgi odağı olan Tecno Pova özellikleri ve incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciMediaTek Helio G80
Depolama128 GB
RAM6 GB
Pil6000 mAh
Arka Kamera13 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera8 MP
Ekran6.8 inç
İşletim SistemiAndroid 10
Ekran TipiIPS LCD
Amazon
Fiyatlarını Gör
Tecno
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Kısıtlı bir bütçeye sahipseniz ve uzun ömürlü dayanacak bir pil gücü arıyorsanız bu telefon harika. Özel oyun modları ve kullanım alanı sayesinde kendini aldırtıyor. Bu telefon ile ilgili tek sevmediğim şey kamerası, fakat bu kamera da fiyatına göre oldukça iyi. Şarjı 2-3 gün 10-12 saat kullanıma ve oyun oynamaya dayanıyor tam bir fiyat performans ürünü alınabilir. A**** T.

? Telefonu 1 aydır kullanıyorum artılarını söyleyecek olursam ucuz, işlemcisi güçlü, RAM 6GB fazla bile, hoparlörü çok iyi, ekranı büyük ve ışıklandırması kaliteli, ısınma sorunu 0, 12-16 saat ekran sürem olmasına rağmen pili çok iyi dayanıyor. Eksilerini söyleyecek olursam ise kamera hem arka hem de önde iyi değil, kızılötesi yok ve çözünürlük yeterli değil. H**** R.

İncelemesi

1. Helio G80 oyun işlemcisini bünyesinde barındıran telefon daha iyi bir oyun deneyemi için üretildi. Oyun telefonu olarak piyasaya çıkmasa bile oldukça performanslı bir oyun deneyimi sunan telefon sekiz çekirdekli işlemcisi ve Hyper-Engine oyun teknolojisine sahip. Manuel olarak ayarlayabileceğiniz CPU ve GPU ile değerleri oynadığınız oyuna göre ayarlayabileceğiniz telefonda oyunlar artık daha zevkli olacak.

Tecno Pova Cep Telefonu

2. 6.8 inç ekran boyutu ile hem rahatlıkla kitap okuyabilir hem zevkle dizi, film izleyebilir hem de büyük ekranda oyun oynamanın keyfine varabileceğiniz bu telefon noktalı ekran 720 x 1640 çözünürlüğe sahip. 480 nit parlaklığa ulaşabilen ve %90.4 ekran oranı bulunan telefonun PPI ayarları sayesinde bu segment telefonlardan daha net görüntü elde edebilirsiniz.

Tecno Pova Cep Telefonu

3. Parazit önleyici Wi-Fi sinyal özelliği ile oldukça pürüzsüz bir bağlantı kalitesi sunan ürün Smart COMM ağ bağlantı durumunu kullanıyor. Bu bağlantı türü gelen sinyali belirli aralıklar ile kontrol ederek kendini tazeler ve en iyi deneyime ulaşmanız için çalışır.

Tecno Pova Cep Telefonu

4. Üstün performans sunan ürün oldukça sağlamlaştırılmış bir ısı dağıtımına sahiptir. Oldukça az ısınan telefon maksimum ısınmada 3 boyutlu ve çok katmanlı teknolojisi ile tüm ısınmayı telefonun bölgelerine dağıtarak performans düşüşünü en aza indirir.

Tecno Pova Cep Telefonu

5. Oyun işlemcisine ek olarak kaliteli bir oyun performansı almanız için ‘’Oyun Modu’’ olarak adlandırılan modu aktif ederseniz lüzumsuz arka plan uygulamarını durdurur ve pil kullanımını düzenler. Aynı zamanda Oyun Asistanı V2.0 adlı kısayolu kullanarak gerçek bir telefon takibi yapmanıza olanak veren model aktif edebileceğiniz arama ve mesaj engelleme butonu ile oldukça rahatlık sağlar.

Tecno Pova Cep Telefonu

6. 13 MP dörtlü kameraya sahip olan Tecno Pova olağanüstü çekim performansı ile detayları yakalamanızı sağlar. 1.85 diyaframlı lens bulunan ürün 2 MP düzeyde makro lens kullanmaktadır. Dörtlü flaş özelliği ile en karanlık yerleri bile gündüze çevirebileceğiniz telefon kamerasında profesyonel kameralarda bulunan bazı özelleştirmeler bulunuyor. 8 MP yapay zeka desteği bulunan ön kamerası ile çektiğiniz selfieler gece gündüz farketmeden oldukça net görüntü sağlıyor.

Tecno Pova Cep Telefonu

7. 128 GB dahili hafızası ile kullanıcısına oldukça geniş bir kullanma alanı sunan Tecno Pova dilediğiniz kadar fotoğraf ve video depolamanıza yardımcı oluyor. 6 GB RAM ile rakiplerini geride bırakan ürün uzun süreli kullanımda bile oldukça hızlı ve takılma olmadan çalışıyor.

Tecno Pova Cep Telefonu

8. 6000mAh pil gücü ile 10-12 saat günlük kullanımda bile 2 gün dayanabilen telefon Type-C girişi ile hızlı şarj oluyor. Bu telefon 4.5 G teknolojisi ile veri bağlantısını kullandığınızda sizin internette veya sosyal medyada oldukça hızlı gezmenize olanak sağlar ve yükleniyor ibaresi ile sizi bekletmez.

Tecno Pova Cep Telefonu

9. Android işletim sistemli tasarlanan telefon Android 10 sürümü ile elinize gelir, 16 milyon renk çözünürlüğü, IPS LCD ekranı ve Micro SD hafıza kartı tipi ile rakiplerini elemeyi başaran ürün günümüzde alınabilir en iyi telefonlardan bir tanesi.

Tecno Pova Cep Telefonu

10. Türkiye Pazarına giren Tecno’nun üstün performansı sayesinde en çok satan modellerinden olan Tecno Pova ülkemizde 2.799 TL gibi bir fiyata satılıyor.

Tecno Pova Cep Telefonu


Benzer Tavsiye Önerileri
Samsung Galaxy M31 İncelemeXiaomi Redmi 8 İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Tecno
Cep Telefonları
Aradığın
Fiyatları Gör

Tecno Pova Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında fiyat performans telefonu olan Tecno Pova hakkında merak edilenlere yer vereceğiz. İşte Tecno Pova hakkında sıkça sorulan sorular.

Tecno Pova suya dayanıklı mı?

Tecno Pova herhangi bir suya dayanıklılık sertifikasına sahip değildir. Bu yüzden telefonunuzu kullanırken dikkatli olun.

Tecno Pova'da portre modu var mı?

Tecno Pova'nın her iki kamerasında da portre modu bulunuyor. Bu sayede oldukça kaliteli fotoğraf çekimi yapabilirsiniz.

Tecno Pova'da hızlı şarj desteği bulunuyor mu?

Tecno Pova'da 18 W hızlı şarj desteği bulunuyor. Bu sayede aceleniz olduğu zamanda telefonunuzu kısa zamanda şarj edebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.