Sınır Tanımayan Özellik, Havalı Tasarım: TCL 10 Plus

Yeni nesil tasarımıyla fark yaratan ve üstün performans sunan TCL 10 Plus'ı inceledik. İşte TCL 10 Plus'ın özellikleri ve incelemesi.
Sınır Tanımayan Özellik, Havalı Tasarım: TCL 10 Plus

Pürüzsüz ekranı, sınır tanımayan özellikleri ve havalı tasarımıyla bütün gözlerin üzerinizde olacağı TCL 10 Plus, fiyat performans oranıyla da dikkatleri çekiyor. Bu içeriğimizde TCL 10 Plus'ı detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

İşte şık tasarımıyla öne çıkan TCL 10 Plus'ın özellikleri ve incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 665
Depolama64 GB
RAM6 GB
Pil4500 mAh
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 2 MP + 2MP
Ön Kamera16 MP
Ekran6,47 inç
İşletim SistemiAndroid 10
Ekran TipiAMOLED
Amazon
Fiyatlarını Gör
TCL 10
Plus Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Parmak okuyucunun ekrandan olması çok havalı fakat biraz ağır çalışıyor. Benim bu telefonu alma nedenim tek elle kullanabileceğim, hafif, şık bir telefon arıyor olmamdı. Kesinlikle beklentimi karşıladı. Ayrıca kavisli ekran telefona ayrı bir hava katıyor. Kılıfıyla bile telefon çok kibar görünüyor. Şu anki fiyatıyla bu telefon harika gerçekten. Benim gibi kaba telefonları sevmiyor ve üst segment telefonları gereksiz pahalı bulanlardansanız bu telefonu kesinlikle tavsiye ederim. O*** G.

👤 Estetiğe önem veren birisi olarak ürün tasarımı gerçekten çok güzel. Edge ekran olması ayrı bir hava katmış. Cihazın hızı da gayet başarılı. iPhone 6s telefondan sonra bayağı havalı ve kullanımına kısa sürede alıştım. Kamera 10 üzerinden 9. Gece çekimleri gayet başarılı, makro çekim çok iyi. Kısacası alırsanız pişman olmazsınız. U**** B.

İncelemesi

1. Makul fiyatları ile oldukça fazla satış yapan ürünün 48 MP yapay zekâ dörtlü kamerasıyla yaşadığınız anın tadını sonuna kadar çıkaracak, hiçbir detay atlamadan fotoğraf çekebilecek ve sevdikleriniz ile paylaşabileceksiniz. Yapımında 3D ön cam kullanılan ürün aynı zamanda fotoğraflarınızda aydınlatma sorunu yaşamayacağınız şekilde özel olarak tasarlandı.

TCL 10 Plus

2. 16 MP ön kamerası ile olağanüstü selfie performansına sahip ürün 4’ü 1 arada piksel teknolojisi sayesinde gece, gündüz fark etmeksizin net ve parlak selfie çekmenize olanak sunar.

TCL 10 Plus

3. Son teknoloji ile donatılan telefon Full HD çözünürlüğe ve 6.7 inç ekran büyüklüğüne sahiptir. Modelin kavisli yapısı sayesinde dizi izlerken veya oyun oynarken oldukça net görüntüler elde edeceksiniz. %93 ekran/gövde oranıyla tüm dikkatleri üzerine çeken telefonun parmak izi sensörü ise ekran içinde yer alıyor.

TCL 10 Plus

4. NXTVISION görsel teknolojisi ile satışa sunulan ürün TCL 10 Plus modeline özel olarak tasarlanmıştır. Daha kaliteli ve güçlü ekran performansı sağlayan ürünü kullanırken bulanık görüntülere, ekran kaymalarına, kırılmalara ve değişim sırası bozulmalara son.

TCL 10 Plus

5. Yukarıda bahsettiğimiz ekran özelliklerine ek olarak HDR mod kullanımı sunan akıllı telefon her detayı daha canlı hale getirir. %75 oranında zararlı mavi ışığı engelleyen ve göz koruma modu ile gözleri yormayacak bir şekilde tasarlanan akıllı telefon göz sağlığınızı koruyacak.

TCL 10 Plus

6. 18 W hızlı şarj 3.0 teknolojisini bünyesinde barındıran telefon 4500 mAh pile ve akıllı güç yönetimi modlarına sahiptir. Uzun süreler şarjı dayanan ürün günlük kullanımlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

TCL 10 Plus

7. Qualcomm Snapdragon 665 işlemcisini kullanan akıllı telefon daha az güç tüketimi ile maksimum performans sunar. 6GB RAM ve güçlü işlemcisi ile sorunsuz, sıkıntısız oyun oynayabilir yüksek dahili hafızasına istediğiniz kadar oyun yükleyebilirsiniz.

TCL 10 Plus

8. Kullanıcı yandaşı arayüz düzenlemesine ek olarak aynı anda 4 cihaza bağlanabilen bluetooth sağlayıcısı ile telefonu istediğiniz şekilde düzenleyebilir arkadaşlarınızla, ailenizle aynı anda müzik dinleyebilir ve film izleyebilirsiniz. Hızlı başlatma ayarları, kenar çubuğu özellikleri sayesinde istediğiniz uygulamalara oldukça hızlı giriş yapabilirsiniz.

TCL 10 Plus

9. 172 gram ağırlığı, 1080 x 2340 ekran çözünürlüğü, 256 GB arttırılabilir hafıza ve Android 10 işletim sistemi ile günümüz teknolojisinin sınırlarını zorlayan ürün her türlü gündelik kullanıma uygun ve şık tasarlanmıştır. Parlak gri ve mavi renklerine sahip ürün oldukça kolay tutuş ve estetik bir duruşa sahiptir.

TCL 10 Plus

10. Son zamanlarda satışları patlayan TCL 10 Plus akıllı telefonun ülkemizdeki satış fiyatı ise 2.386 TL’den başlıyor.

TCL 10 Plus


Benzer Tavsiye Önerileri
Huawei P Smart 2019 İncelemeXiaomi Redmi 8 İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
TCL 10
Plus Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

TCL 10 Plus Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında TCL 10 Plus hakkında merak edilenlere yer vereceğiz. İşte TCL 10 Plus hakkında sıkça sorulan sorular.

TCL 10 Plus'da hızlı şarj var mı?

TCL 10 Plus'da 18 W hızlı şarj desteği bulunuyor. Bu sayede telefonunuzu kısa sürede şarj edip işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

TCL 10 Plus'ın batarya performansı nasıl?

4500 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan TCL 10 Plus, 31 saat konuşma süresi sunuyor. Bu sayede telefonunuz bir günü kolaylıkla çıkarır.

TCL 10 Plus'da suya dayanıklılık var mı?

TCL 10 Plus'da herhangi bir suya dayanıklılık sertifikası bulunmuyor. Bu sebeple telefonunuzu suyla temas ettirmeyin.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum