Yüksek Proteinli 2024'ün En İyi 5 Tavuklu Köpek Maması

Protein, vitamin ve mineral kaynağı en iyi tavuklu köpek mamalarını sıraladık. İşte en iyi tavuklu köpek maması markaları ve çeşitleri...
Yüksek Proteinli 2024'ün En İyi 5 Tavuklu Köpek Maması

Tavuk yağsız et olarak kabul edilir ve köpek arkadaşlarımıza birçok fayda sağlar. Köpeklerin ana enerji kaynağı olarak proteine ​​ihtiyacı vardır ve tavuk bu artışı büyük bir kalori sayımı olmadan sağlar. Kümes hayvanları köpeklerde yağsız kas kütlesi oluştururken sağlıklı cilt ve parlak tüyler korunmasına yardımcı olan Omega 6 yağ asitleri sağlar. Ayrıca kemik sağlığını geliştirmeye yardımcı olan önemli bir amino asit ve glukozamin kaynağıdır.

Tüm bunların yanında tavuk eti C vitamini, tiamin (vitamin B kompleks), riboflavin (B-2 vitamini), niasin, B-6 vitamini, folat, B-12 vitamini, A vitamini, E vitamini, D vitamini ve K vitamini içermektedir. Tavuk iyi bir glukozamin ve esansiyel amino asit kaynağıdır, bu da kemik sağlığı ve yağsız kas dokusu oluşturmak için mükemmeldir. Tavuk aynı zamanda protein, B3 ve B6 vitaminleri, fosfor ve selenyum bakımından da zengindir.

Patili dostunuzun kaliteli tavuklu köpek maması ile beslenme mutlu ve sağlıklı bir hayat sürmesine yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, bazı köpekler tavuğa alerjiler geliştirmiştir, bu nedenle köpeğinizin gıda intoleransı öyküsü varsa en iyi şekilde önlenmelidir. Protein, vitamin ve mineral kaynağı en iyi tavuklu köpek mamalarını sıraladım.

En İyi Tavuklu Köpek Maması Listesi

SıraMarkaIrk/Yaşneoldu Puanı
1BozitaYavru10/9.8
2N&DOrta ve Büyük/Yavru10/9.9
3Hill'sYetişkin10/9.7
4AcanaYetişkin10/9.9
5OrijenYetişkin10/9.6
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
HepsiBurada 
Fiyatlarını Gör

Köpeğinizin keyifle tüketeceği en iyi 5 tavuklu köpek maması:

1. Bozita

tavuklu-kopek-mamasi.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Bozita Tavuklu Yavru Köpek Maması, patili dostlar için hazırlanmış yüksek kaliteli bir besin kaynağıdır. Tavuk proteinleri, yağlar ve karbonhidratların birleşimi, köpeğinizi ihtiyacı olan enerji kaynağını sağlamaktadır. Profesyonel olarak seçilen bileşenler patili dostunuzun aşırı kilo almasını önlerken sağlıklı dişlere, kemik yapısının ve kaslarının güçlenmesine yardımcı olmaktadır. Tüm bunların yanında Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri sayesinde köpeğinizin güzel ve parlak bir kürke sahip olmasını destekleyen Bozita Köpek Maması, tavuk sever köpekler için harika bir kuru mama olacaktır.

2. N&D

tavuklu-kopek-mamasi-001.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

N&D Tavuklu Orta ve Büyük Irk Tahılsız Yavru Köpek Maması, AAFCO Köpek Maması Besin Profilleri tarafından belirlenen besin seviyelerini karşılayacak şekilde formüle edilmiştir. Doğru miktarda protein, yağ, sınırlı karbonhidrat ve gelişmiş uzun ömürlü vitamin ve minerallere sahip en iyi malzemelerle yapılan bu köpek maması %98 oranında kaliteli hayvansal kaynaklardan elde edilmiştir. Köpeğiniz için her daim taze bir besin sunmayı hedefleyen firma, bezelye, baklagiller ve yan ürünler içermez. Tüm bunların yanında doğal omega yağ asitleri sağlıklı cildi ve kaplamayı teşvik ederken, nar ve meyveler serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olmak için antioksidanlar açısından zengindir.

3. Hill's

tavuklu-kopek-mamasi-002.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Hills Mature Orta Irk Yaşlı Köpek Maması, köpeğinizin günlük olarak ihtiyaç duyduğu tüm temel besinleri ve vitaminleri sağlıklı bir yaşam tarzı sağlamak için mükemmel bir şekilde dengelenmiş bir karışımıdır. Hills'in doğal içerikler kullanan evcil hayvan beslenme uzmanları ekibi tarafından geliştirilen İdeal Denge tarifleri,% 100 dengeli beslenmeyi garanti etmek için ana tavuk bileşeni etrafında dikkatlice dengelenmiş 50'den fazla besin içerir. Doğal içerkli vitaminler, mineraller ve amino asitler içeren Hills İdeal Balance Tahılsız Tavuklu Orta Irk Yaşlı Köpek Maması, her ırk köpeğin tüketimine uygundur.

4. Acana

tavuklu-kopek-mamasi-003.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Acana Adult Dog Tahılsız Tavuk ve Balıklı Köpek Maması, zengin et içeriği sayesinde etobur dostlarınıza güzel bir ziyafet çektirirken aynı zamanda biyolojik olarak ihtiyaç duydukları diyetin sağlanmasına olanak sağlamaktadır. Serbest dolaşan tavuklar, kafeinsiz yumurta ve vahşi doğanın leziz canlılarından pisi balığının karışımıyla ortaya çıkan bu köpek maması, patili dostunuzun her daim taze ve GDO'suz besinler tüketmesine imkan vermektedir. Tahıl ve glüten içermeyen Acana Adult Dog Tahılsız Tavuk ve Sebzeli Köpek Maması, yağsız kas kütlesi ve en yüksek fiziksel kondisyonlamayı teşvik etmek için et proteinleri bakımından oldukÇa zengindir.

5. Orijen

tavuklu-kopek-mamasi-004.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Orijen Original Tahılsız Yetişkin Köpek Maması, parili dostunuz için serbest dolaşan tavuk ve hindi, vahşi yakalanan balıklar ve kafessiz yumurtalardan taze ve bütün hayvansal içerikler bakımından zengin ve çeşitli bir diyet sunmaktadır. Köpeğinizi doğal ve biyolojik ihtiyaçlarına göre besleyen Orijen köpek maması, % 85 kepekli taze veya çiğ et, organlar ve yenilebilir kemik ve kıkırdaktan yapılmıştır. Tüm bunların yanında %38 oranında yüksek protein içeriğine sahip olan Orijen Original Tahılsız Yetişkin Köpek Maması, tüm ırkların tüketimine uygun olarak hazırlanmıştır.


Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Köpek Maması MarkalarıKöpek Mama ve Su Kabı Modelleri

Tavuk etinin köpeklere faydaları nedir?

Tavuk, yağsız bir et olarak kabul edilir ve köpek arkadaşlarımıza birçok fayda sağlar. Köpekler, ana enerji kaynağı olarak proteine ​​ihtiyaç duyar ve tavuk, büyük bir kalori alımı olmadan bu ihtiyacı mükemmel bir şekilde sağlar. Kümes hayvanları, köpeklerde yağsız kas kütlesi oluşturur. Ayrıca sağlıklı deri ve parlak tüylerin korunmasına yardımcı olan Omega 6 yağ asitleri sağlar.

Köpekler her gün tavuk eti tüketebilir mi?

Pişmiş tavuk, çoğu köpeğin yemesi için güvenli olan sağlıklı bir besindir. Tavuk, köpeğinizin sağlıklı kalması için ihtiyaç duyduğu mükemmel bir protein kaynağı olduğu için köpek mamalarında kullanılan en yaygın bileşenlerden biridir. Köpeğinizin tavuğunu tek başına besleyebilir veya normal mamasına karıştırabilirsiniz.

Tavuk köpeklere enerji verir mi?

Tavuk, köpekler için büyük bir enerji kaynağı sağlar. Köpeklerin ana enerji kaynağı olarak proteine ​​ihtiyaçları vardır ve tavuk da tam olarak bunu sağlar.Kas dokusu bakım ihtiyacını aşan herhangi bir fazla protein, enerji için kullanılır.

Tavuk kas oluşumunu destekler mi?

Tavuk, köpeğinizin yağsız kas kütlesi oluşturmasına yardımcı olur. Köpeğiniz aktif olduğunda veya yaşlandığında kas kütlesi bozulur. Bu sebeple tavuk, köpeklerin sağlıklı kalmalarına ve kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı olan mükemmel bir çözümdür.

Benim yorumum!

Basitçe söylemek gerekirse, amino asitler proteinin yapı taşlarıdır. Yirmi iki amino asitten on tanesinin köpekler için diyet veya takviye yoluyla alınması gerekir. Esansiyel amino asitlerin diyet kaynakları proteinlerde bulunur ve en yüksek konsantrasyonlar genellikle tavuk gibi hayvansal proteinlerde bulunur. Bu nedenle köpeğinizin günlük beslenmesine kaliteli içeriklere sahip en iyi tavuklu köpek mamaları ile beslemenizi öneriyorum.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum