Tatilciler Silence Beach Resort'ta Eğlenceye Doyuyor

Antalya'da bulunan Silence Beach Resort, tatilin farkına varmak isteyenler için misafirlerini bekliyor.
Tatilciler Silence Beach Resort'ta Eğlenceye Doyuyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hizmet veren Silence Beach Resort fark yaratmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en kapsamlı otelleri arasında gösterilen Silence Beach Resort misafirlerine muhteşem imkanlar sunmaya devam ediyor. Gerçek anlamda bir tatil geçirmek isteyenlerin uğrak mekanı olan otel her yıl yerli ve yabancı olmak üzere binlerce misafirini ağırlıyor.

Plaj


Tatil severlerin kendilerini özel hissetmeleri için yeni imkanlar yaratan Silence Beach Resort, güler yüzlü çalışanlarıyla aile oteli imajını layıkıyla yerine getiriyor. Turizm sektörü için özel eğitim alan çalışanlarının kaliteli ve kusursuz sunumları tatilinizin keyfini kat be kat artırıyor.

Silence Beach Resort lobisi


Ziyaretçilerine özel imkanlar sunan Silence Beach Resort bu konudaki farkını sunduğu oda seçenekleriyle de gösteriyor. Eko Club Standart, Göl Evleri Suite, Göl Evleri Aile Lüx, Göl Evleri Standart Lüx, Göl Evleri Standart, Ana Bina Suit, Ana Bina Aile Odalar ve Ana Bina Standart Oda olmak üzere 8 farklı konseptte misafirlerini ağırlıyor.

Göl Evleri


Dünyanın farklı coğrafyalarından lezzetleri müşterilerine sunan Silence Beach Resort'un mutfak ekibi misafirlerini büyülüyor. Tatilin etkisiyle geç kalkanlara özel kahvaltı menüleri de hazırlayan işletme  küçük ayrıntılarla kalitesini perçinlemeye devam ediyor. Öğle ve akşam yemeklerinde dünya mutfağının yanında barbekü gibi seçenekleriyle misafirlerine özel hizmetler sunuyor. 

Yemek Salonu


Ailelerin uğrak mekanı olan otel çocukları da özellikle düşünmüş. Çocuk kulübü ile anne ve babaların rahat bir tatil geçirmesini sağlayan Silence Beach Resort eğlencede yetişkinlere özel oyun merkezi, aqua park, lunapark, futbol sahası, tenis kortu ve animasyon ekibiyle göz dolduruyor. Silince Beach Resort'un Aqua Parkı bölgede bulunan en büyük su eğlence mekanlarından biri. Hem yetişkinlere hem de çocuklara özel olarak dizayn edilmiş.

silince.jpg


Otelin lunaparkı ise çocukların vazgeçilmez mekanı. Lunaparktaki devasa oyuncuklar tatilin keyfine keyif katıyor. Oteldeki bu eğelence merkezi Türkiye'deki  bir çok şehirde bulunan luna parktan daha kapsamlı ve daha büyük. Her yaş grubundaki çocuklara hitab eden merkez yetişkinlerin de uğrak mekanlarını...

silince-001.jpg


Dünyanın farklı coğrafyalarından özel olarak getirtilen sahne sanatçıları, animasyon ekipleri her gece farklı ve emsalsiz şovlarıyla hatıralarınıza unutulmaz anılar kazıyor.

animasyon.jpg

 


Tatilde dinlenmek isteyenleri de unutmayan işletme G5masajı, pressoterapi, dermalife, taş masajı, starvac, jet duş, afüzyon masaj ve balneo terapi masajları gibi seçenekleriyle farklılığını ortaya koyuyor.

Masaj


Editör Notu; Eğer ailenizle birlikte huzurlu ve mutlu bir tatil geçirmek istiyorsanız bu otel sizin için vazgeçilmezler arasında yerini alacaktır. Sessizliği seviyorsanız kesinlikle göl evleri ilk tercihleriniz arasında olmalı. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı olan otel ailelerin yanında gençlerinde bölgede özellikle tercih ettiği sayılı işletmelerden biri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.