Tarkan Akıllı Kimdir

25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili olan Tarkan Akıllı, 1969 yılında Antalya’nın Manavgat ilçesinde doğmuştur.
Tarkan Akıllı Kimdir

Tarkan Akıllı’nın Eğitim ve Çalışma Hayatı

1991 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden mezun olduktan sonra özel sektörde çalışmıştır. 1992 yılında ise  Ankara Keçiören Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde çalışmaya başlamıştır.  1994 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği yüksek lisans programından mezun olmuştur. 1994-1999 yılları arasında Ilıca Belediyesi İmar ve Fen işleri Müdürü olarak görev almıştır.

2004 ve 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Ilıca Belediye Başkan Adayı olmuştur. 2005-2009 yılları arasında MATSO Meclis Üyeliği yapmıştır. Milliyetçi Hareket Partisinin Manavgat ilçe teşkilatında iki kez kurucu yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

 25. Dönem Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili olarak meclise giren Tarkan Akıllı, 26. Dönem seçimlerinde meclise girememiştir. 

Akıllı, evli ve İki çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.