Taraftar Transferi

Fenerbahçe yeni sezonda forvet, orta saha veya beklere transferden önce, taraftarını transfer etmeli!
Taraftar Transferi

Geçen sezon şampiyonluğa oynayıp sonradan yarıştan düşen Fenerbahçe yeni sezonda umudunu Aykut Kocaman'a bağlamış gibi duruyor. Bence en büyük yanlış bu!

"Ölüsü yeter" terimi vardır ya... İşte bu tam Fenerbahçe için söylenmiş en büyük söz. Gerçekten. Fenerbahçe'nin ölüsü yeter. Formadaki arma yeter, çubuklu yeter ve en önemlisi de taraftarı yeter.

***

Fenerbahçe'nin en büyük kozu vefalı taraftarı. Şike kumpasında dahi takımını yalnız bırakmayan bu taraftarı Aziz Yıldırım küstürdü. Evet, resmen küstürdü! Hem de öyle bir küstürdü ki Fenerbahçe futbol maçlarını 5 bin kişiye oynadı. Sırf yönetimi beğenmiyor, sırf "yönetim istifa" diye bağırıyorlar diye stadyuma alınmadı. Tüm spor hukuk kurallarına karşı olmasına rağmen Okul Açık diye tabir edilen tribün kombineye kapatıldı.

***

Kupa töreninde "kupa o tribüne gitmeyecek" diyen Volkan Demirel dahi "yeni sezonda taraftarımızı tribünlere bekliyoruz" dedi. Dedi de kime dedi?

***

O taraftar grubu gelince seni yine tribüne çağıracak, sen gitmeyeceksen hiç tribüne bekleme. Yanlış da anlama ama... Sana bayıldıkları için çağırmıyorlar. Üzerinde Fenerbahçe arması taşıyan çubukluyu giydiğin için çağırıyorlar.

Yine dediğim gibi Fenerbahçe bıraksın orta sahaya, beklere veya forvete transfer arayışını. Fenerbahçe futbol branşı önce basketbola kayan taraftarını transfer etsin. Sonra gerisi gelir zaten...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum