Taksi Yolculukları Artık Daha Güvenli

Taksi kullananlar akıllı telefonlarına indirdikleri yakınlardaki taksileri çağırmanıza olanak sağlayan BiTaksi uygulamasına gelen güncelleme ile artık taksiyle yolculuk yapmak daha kolay olacak.
Taksi Yolculukları Artık Daha Güvenli

Akıllı telefonların uygulama mağazalarına 2013 yılının mart ayında giriş yapan BiTaksi uygulaması her geçen gün yenileniyor ve daha da büyüyor. 40 kişilik özel ekibiyle çalışan yerli yazılıma sahip BiTaksi uygulamasına İstanbul’dan 11 bin, Ankara’dan ise 1.000 taksinin kayıtlı. Nerede olursanız olun bu uygulama sayesinde acil işlerinize zaman kaybetmeden hızlıca ulaşabileceksiniz. Üstelik nakit para problemini de ortadan kaldırıyor. Yolcuların ödemelerini kredi kartı, PayPal, BKM ile ödeme imkanı sunuyor.

bitaksi.jpg

Artık Taksiler Daha Güvenli

Tamamen yerli bir yazılıma sahip olan BiTaksi uygulaması geniş bir kesime hizmet veriyor. Taksi yolculuklarında kötü bir durum yaşanmaması için uygulamayı geliştirildi. Artık BiTaksi uygulaması, yeni güncelleme ile binilen taksinin sürücü bilgilerini, plaka bilgilerini, sürücü puanını, aracı harita üzerinde nerede olduğunu sosyal ağlar üzerinden en yakın arkadaşlarıyla paylaşacak. Bu güncelleme ile artık taksiler daha güvenli halde olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.