Takma Kirpik Takayım Derken Bakın Ne Oldu!

Talihsiz kadının başına bakın ne geldi. Evde kendi kendine takma kirpik takmaya çalışırken, kirpik diye öyle bir şeyi gözüne yapıştırdı ki fark ettiğinde ise artık çok geçti…
Takma Kirpik Takayım Derken Bakın Ne Oldu!

Söz konusu makyaj olduğunda kadınların başından geçen hiç şüphesiz bir sürü talihsizlik vardır. İşte şimdi okuyacağınız hikaye de tam bununla ilgili bir şey.

Molly Robbins adlı Twitter kullanıcısı annesinden gelen bir mesajı takipçileriyle paylaştı ve olanlar oldu.

Mesaja göre Twitter kullanıcısı Molly Robbins’in annesi günlük makyaj rutinini takip ederken takma kirpiklerini teker teker takmaya çalışıyordu ki bir anda gözünde ağırlık hissetti ve gözlüklerini takıp incelemeye başladı!

Aynada gördüğü şey karşısında şoke olan kadın gözüne takma kirpik yerine ölü sinek yapıştırdığını fark ediyor. Durumu hemen kızıyla paylaşan anne, kızının mesajları internette yayınlamasının üstüne sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

kirpik

Böyle bir şeyin başınıza gelmesini istemezsiniz değil mi? Ne olur ne olmaz takma kirpik takarken işi profesyonel ellere bırakın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.