Tahsin Babaş Kimdir? & Hakkında Bilgi

1967 Yılında Kastamonu da dünyaya gelen Tahsin Babaş, Ak Parti Kastamano Belediye Başkan Adayı olarak seçilmiştir. Tahsin Babaş hakkında ayrıntılı bilgiyi içeriğimizde bulabilirsiniz.
Tahsin Babaş Kimdir? & Hakkında Bilgi

Tahsin Babaş Biyografisi

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin yaklaşması ile Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkan adayları adlarını tek tek açıklarken, şu an mevcut Kastamonu Belediye Başkanı olarak görevini yürüten Tahsis Babaş'ı Ak Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı olarak duyurdu. Kastamonu Belediye Başkanı adayı Tahsin Babaş kimdir?

Tahsin Babaş Biyografisi


Tahsin Babaş Kimdir?

Tahsin Babaş, 1967 yılında Kastamonu ilinde dünyaya gelmiştir. Üniversite öncesine kadar tüm öğrenim hayatın Kastamonu'da geçen Tahsin Babaş, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Kastamonu Üniversitesi'nde Sosyal Bilimler Enstitüsü kapsamında Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi programında yüksek lisans yapmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Babaş, 2014 Mahalli İdare Seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından halen görevine devam etmektedir.

Tahsin Babaş Kimdir


Tahsin Babaş Eğitim Hayatı Hakkında

İlk, orta ve lise öğrenimini doğduğu şehir Kastamonu'da gerçekleştiren Tahsin Babaş, ilkokulunu Gazipaşa İlkokulu'nda, orta öğrenimini Merkez Ortaokulu'nda, lise öğrenimini ise Kastamonu Teknik Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarına Eskişehir Anadolu Üniversite'sinde başlayan Babaş, İkdisadi ve İdari Bilimler Programı'nın Mahalli İdareler bölümünde ön lisans öğrencisi olmuştur. Ardından Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ana bilim dalından mezun olan Tahsin Babaş, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yüksek lisans öğrenimini Kastamonu Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Tahsin Babaş Eğitim Hayatı Hakkında


Tahsin Babaş Siyasi Hayatı Hakkında

Eğitim yaşantısının ardından 1989 senesinde Kastamonu Belediyesi'nde memur olarak göreve başlayan Tahsin Babaş, 1994 ile 1999 seneleri arasında Su Şebeke Şefi görevi ile Kastamonu Belediyesi'nde çalışmalarına devam etmiştir. 1999 senesinden itibaren KASKİ Müdürü göreviyle 2009 yılında Fen İşleri Müdürlüğü görevini bir arada yürüten Babaş 2013 yılına dek başarılı işlere imza atmıştır. Görev süresince birçok seminere katılan, projeler gerçekleştiren Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, önemli projelerde adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Tahsin Babaş Siyasi Hayatı Hakkında

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.