En İyi 5 Tahıllı Köpek Maması

Tahıl köpeğinizin ihtiyacı olan enerji, karbonhidrat, protein, E vitamini, B vitaminleri, magnezyum ve çinkoya sahiptir. Buğday, mısır, pirinç ve diğer tahılları üretilen en iyi köpek mamalarını sıraladık. İşte en kaliteli tahıllı köpek mamaları...
En İyi 5 Tahıllı Köpek Maması

En İyi Tahıllı Köpek Mamaları

Tahıllı Köpek Maması

Köpeğiniz için doğru yiyeceği seçmek, sağlığı için yapabileceğiniz en önemli şeylerden biridir. Onları sağlıklı ve kaliteli gıdalarla beslemek, çok daha az sağlık komplikasyonuyla daha uzun ve daha mutlu bir yaşam sağlamaktadır. Tahıllar köpeğiniz için iyi bir alt besin kaynağıdır ve birçok köpek mamasında sıkça kullanılmaktadır. Köpeklerin % 1'inden daha azı tahıllara karşı hassasken % 99'u köpek mamasının tahıllı olarak tüketmektedir. 

Yapılan araştırmalar tahıllı köpek mamalarının "enerji, karbonhidrat, protein, E vitamini, B vitaminleri, magnezyum ve çinko" içerdiğini göstermektedir. Köpeğinizin ihtiyacı olan birçok değeri içerisinde barındıran tahıllı köpek mamaları genellikle buğday, arpa, mısır, yulaf, çavdar ve pirinç içermektedir. Küçük dostunuzun midesini bayram ettirecek en iyi tahıllı köpek mamalarını sıraladım. Her biri birbirinden kaliteli içeriklere sahip en iyi 5 tahıllı köpek maması!

1. Acana Pacifica Balık ve Sebzeli Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması

Tahıllı Köpek Maması

Acana Pacifica Balık ve Sebzeli Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması,  yetişkin köpekler ve köpek yavrularının tüketimine uygun olarak hazırlanmış tahıl içermeyen besleyici bir kuru köpek mamasıdır.  engin protein içeriğini balık bileşenlerinden alan Acana köpek maması, patili dostunuzun yağsız kas kütlesine sahip olmasına yardımcı olmaktadır. Omega yağ asitleri bakımından son derece zengin olan Acana Pacifica Balık ve Sebzeli Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması, içeriğinde ki yabani yakalanmış ringa balığı, pilchard, pisi balığı, gümüş hake ve kaya balığı olmak üzere 5 farklı balık türüne sahiptir.

Ucuza Satın AL


2. Hills Tavuk ve Hindili Mini Irk Yavru Köpek Maması

Tahıllı Köpek Maması

Hills Tavuk ve Hindili Mini Irk Yavru Köpek Maması, küçük ve mini ırk yavru köpeklerin gelişimsel ihtiyaçları için özel olarak formüle edilmiştir. Yavru köpeklerin iyi bir gelişim süresi yaşaması için en kaliteli besinlerden oluşan bu ürün, sağlıklı beyin ve göz gelişimi için balık yağından elde edilen DHA, güçlü kemikler ve dişler için dengeli mineraller içermektedir. Tüm bunların yanında köpeğinizin hassas midesi için yüksek kaliteli malzemeler ve hassas liflerden oluşan Hills Tavuk ve Hindili Mini Irk Yavru Köpek Maması, patili dostunuzun yaşam boyu bağışıklık desteği için özel Small & Mini antioksidan karışımına sahiptir. 

Ucuza Satın AL


3. N&D Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması

Tahıllı Köpek Maması

N&D Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, orta ve büyük ırk köpekler için özel olarak hazırlanmıştır.  Yüksek protein, sınırlı karbonhidrat ve dişük lif oranlarıyla kuzu etinden üretilen N&D Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, nar ve yaban mersini sayesinde serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olacak antioksidan bakımından oldukça zengindir. Düşük glismik indeks sayesinde köpeğinizin obezite ve diyabete yakalanmasını önleyen bu mama, aynı zamanda içeriğindeki omega yağ asitleri sayesinde cilt ve tüy parlaklığının korunmasına yardımcı olmaktadır. Özellikle kan şekeri almaması gereken köpekler için mükemmel bir köpek mamasıdır.

Ucuza Satın AL


4. Pro Plan Adult Medium Tavuklu Köpek Maması

Tahıllı Köpek Maması

Pro Plan Adult Medium Tavuklu Köpek Maması, orta yetişkin köpeklerin ihtiyaçları için tasarlanmış eksiksiz bir kuru köpek mamasıdır. Tavuk bakımından oldukça zengin olan bu ürün, köpeğinizin tüm beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak formüle edilmiştir. Özellikle diş hassasiyeti olan köpekler için harika bir kuru mama olma özelliğine sahip Pro Plan Adult Medium Tavuklu Köpek Maması, patili dostlarınızın sağlıklı eklem yapısını destekleyerek köpeğinizin paltosunu kökten uca parlak ve sağlıklı tutmaya çalışmaktadır. 

Ucuza Satın AL


5. Royal Canin Maxi Sterilised Kısırlaştırılmış Yetişkin Köpek Maması 

Tahıllı Köpek Maması

Royal Canin Maxi Sterilised Kısırlaştırılmış Yetişkin Köpek Maması, kısırlaştırılmış köpekler için tasarlanan beslenme profili, kalori alımını azaltırken dolgunluk hissini desteklemek için L-Karnitin ve lif karışımı ile zenginleştirilmiştir. Kısırlaştırılmış köpekler için özel olarak üretilen bu ürün, yüksek oranda protein ve az yağ içermektedir. Bu şekilde köpeğiniz kas kütlesini kaybetmeden ideal kilosunu korumasına yardımcı olmaktadır. 

Ucuza Satın AL

Önerilen İçerik: En İyi 5 Tahılsız Köpek Maması

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum