Taha Özer Kimdir? Taha Özer Kaç Yaşında ve Nereli?

Yerli Dan Bilzerian Taha Özer’in günlük yaşantısı fazlasıyla merak ediliyor. İşte paylaşımlarıyla gündemde kalan Taha Özer Kimdir? ve Taha Özer hakkında bilgiler.
Taha Özer Kimdir? Taha Özer Kaç Yaşında ve Nereli?

Sosyal Medya fenomeni Taha Özer, instagram sayfası üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Bu içeriğimizde sizler için Taha Özer’in biyografisini hazırladık. İşte Taha Özer Kimdir? Taha Özer Kaç Yaşında ve Nereli? gibi soruların yanıtı.


Taha Özer Kimdir?

Taha Özer Kimdir

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Taha Özer, üniversite dahil tüm eğitimini doğduğu yerde almıştır. Yeditepe Üniversitesi’nden İşletme bölümünü 2011 yılında bitirdikten sonra Amerika’ya gitti. Burada New York ve Boston kentlerinde yabancı dil eğitimi alırken aynı zamanda fenomen olma yolunda ilerliyordu. 1 yıl sonra Türkiye’ye gelerek Bodrum’da denizci piyadesi görevinde askerliğini tamamladı. Gün geçtikçe takipçi kazanan Taha Özer, sosyal medyanın üstüne daha çok üstüne düşerek, fenomen olma yolunda iyi adımlar atmayı başarmıştır.

Taha Özer’in 2021 yılının Mayıs ayı itibariyle instagram hesabında 3.1 milyon, twitter hesabında 40 bin takipçi bulunmaktadır.


Taha Özer Kaç Yaşında? 

Taha Özer Kaç Yaşında

Yaşadığı hayatı sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşarak büyük ilgi gören Taha Özer, 31 yaşındadır. İlk zamanlar Tiktok ile ünlenmeye başlasa da daha sonra Youtube kanalı açarak hızlıca ün kazanmaya devam etmiştir.


Taha Özer Nereli?

Taha Özer Nereli

1990 senesinde İstanbul’da doğup büyüyen Taha Özer, babası İbrahim Şenkal Özer tarafından aslen Erzurumludur. Aynı zamanda bir tane kız kardeşi bulunmaktadır. Adını birçok kişiye duyurmuş olan Taha Özer, yerli Dan Bilzerian olarak da bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.