Sydney Gay ve Lezbiyen Festivali (Sydney Gay & Lesbian Mardi Gras)

Birçok rengi barındıran ve seksi dansların yer aldığı Sydney Gay ve Lezbiyen Festivali dünyaca ünlü LGBT yürüyüşünü de barındırır.
Sydney Gay ve Lezbiyen Festivali (Sydney Gay & Lesbian Mardi Gras)

Sydney dünyanın en büyük lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüel festivaline ev sahipliği yapıyor. Geçit töreni Hyde Park'ta başlıyor ve Moore Park'ta bitmeden önce Taylor Meydanı'ndan geçerek devam eder. Burada geçit törenini izlemek için iyi bir yer bulabilirsiniz.

sydney-gay-ve-lezbiyen-mardi-gras.jpg

Mardi Gras Fransızca'da Yağlı Salı anlamına gelir ve Büyük Perhiz arifesi olan salı günü (Tövbe Salısı) karnaval gerçekleşir. Rengarenk geçen bu kutlamalarda dans gösterilerinin yanı sıra tiyatro gösterileri de gerçekleşmektedir. Uzun yıllardır süren bir gelenek olan bu etkinliği izlemek için insanlar saatler öncesinden meydanları doldururlar.

sydney-gay-ve-lezbiyen-mardi-gras-008.jpg

sydney-gay-ve-lezbiyen-mardi-gras-007.jpg

Seksi dans grupları ve seksi kostümlerle gerçekleşen bu geçit töreninde renkli görüntüler elde edebilirsiniz. Fotoğraf makinenizi almayı unutmayın.

sydney-gay-ve-lezbiyen-mardi-gras-004.jpg

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.