Swarm Yeni Özelliklerine Kavuştu

Popüler yer bildirim uygulaması Swarm, gelen güncelleme ile farklı ve yeni birkaç özelliğine kavuştu.
Swarm Yeni Özelliklerine Kavuştu

Forsquare firmasının yer bildirim uygulaması olan Swarm’a yeni güncelleme geldi. Gelen bu güncelleme ile birkaç farklı özellik eklenen Swarm kullanıcılarda heyecan yarattı.

Güncellemenin getirdiği özelliklere bakınca ilk dikkati çeken jeton özelliği oluyor. Yer bildirme ya da çeşitli etkinlikler sonrası uygulama size jeton veriyor. Bu jetonlar uygulama içi puan sistemine benziyor. Daha önceden de bulunan puanlama sistemi hangi kullanıcının haftada kaç yer bildirimi yaptığını gösteriyor ve rekabete neden oluyordu. Yeni uygulamada ise benzer özellik jetonlar üzerinden yapılacak. Ancak jetonların farklı bir işe yarayıp yaramayacağı açıklanmadı.

Swarm

Gelen bir başka yenilik sekmeler olmuş. Kullanıcılar artık yer bildirimleri yapan arkadaşlarını uygulama içinde “Yakınınızda” ve “Dünya Çapında” olmak üzere iki farklı sekmede bakabilecek. Ayrıca bir mekanda yer bildirimi yaptığınızda o bölgedeki kişileri de farklı sekmede görebileceksiniz.

Şu an için Apple Store ve Google Play’de iOS ve Android kullanıcılarına ulaşan güncelleme henüz Windows Phone kullanıcılarına gelmiş değil. Yeni sürümün Windows Phone işletim sistemlerine ne zaman geleceği hakkında net bir tarih verilmezken yakın zamanda görücüye çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.