Suudi Arabistan Türk Konsoloslukları, Görev Bölgeleri ve İletişim Bilgileri

Suudi Arabistan’daki Türk Başkonsoloslukları randevu alma hizmeti hakkında tüm detaylı bilgiler içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte, Suudi Arabistan’daki pasaport, vize ve diğer işlemler için başvurulan T.C Suudi Arabistan Başkonsoloslukları listesi…
Suudi Arabistan Türk Konsoloslukları, Görev Bölgeleri ve İletişim Bilgileri

Suudi Arabistan’da ortama 200,000 Türk vatandaşı yaşamaktadır. Bunun yanı sıra Hac ve Umre ziyaretleri dönemlerinde de Suudi Arabistan’daki Türk vatandaşı nüfusu artış göstermektedir. Suudi Arabistan’daki Türkiye Cumhuriyeti yurtdışı temsilcilikleri arasında 1 büyükelçilik ve 1’de başkonsolosluk yer almaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Suudi Arabistan’daki Türk konsolosluklarının görev bölgeleri, adresleri, telefon ve mail bilgilerine aşağıdan erişebilirsiniz.

NOT: Suudi Arabistan'daki Türk temsilciliklerindeki ( Türk Konsoloslukları) işlemlerinizi internet üzerinden nasıl gerçekleştirileceği hakkında bilgi sahibi olmak için "E-Konsolosluk Randevu Alma ve Sorgulama" sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Aynı zamanda Suudi Arabistan gezilecek yerleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isterseniz "Suudi Arabistan Gezilecek ve Görülecek Yerler" içeriğini ziyaret edebilirsiniz.


T.C Riyad Büyükelçiliği İletişim Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti’nin Suudi Arabistan’ın başkentindeki büyükelçiliği Riyad Büyükelçiliği’dir. Riyad Büyükelçiliği’nin iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir…

suudi arabistan riyad büyükelçiliği türkiye

Adres: P.O.BOX: 94390, RIYADH, 11693 SAUDI ARABIA

Telefon: 00 966-1 482 01 01

Faks: 00 966-1 488 78 23

[email protected]

T.C Riyad Büyükelçiliği İletişim Bilgileri


T.C Cidde Başkonsolosluğu İletişim Bilgileri

Suudi Arabistan’da yer alan Türkiye Cumhuriyeti yurtdışı temsilcilikleri arasında yer alan T.C Cidde Başkonsolosluğu’nun görev bölgesi “Tebuk (Tabouk), Medine (Al Madina), Mekke (Makkah), El Baha (Al Baha), Asir (Asseer), Cizan (Jeezan)” alanlarını kapsamaktadır.

suudi arabistan cidde başkonsolosluğu

Adres: P.O.BOX:70 MEDINAH ROAD, KILO 6 AL-ARAFAT STREET AL-HAMRA JEDDAH 21411 SAUDI ARABIA

Telefon: 00 966-2 660 16 07 / 00 966-2 665 48 73

Faks: 00 966-2 665 22 80

[email protected]

T.C Cidde Başkonsolosluğu İletişim Bilgileri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum