Survivor'da Elenen İsim Kim Oldu?

Survivor'da 'dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Kıbrıs'a hangi isimler gidiyor?' sorularının cevabı belli oldu. İşte dün akşam Surivavor'da elenen ve dokunulmazlık kazanan isimler;
Survivor'da Elenen İsim Kim Oldu?

Serhat Akın dokunulmazlık oyununda gerçekleştirdiği müthiş performans ile rakiplerini parkurda bir hayli zorladı. Dominik'te kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununda Serhat Akın ve Ogeday karşı karşıya geldi. Kazananı saniyelik fark belirledi.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK HEYECANI

Dokunulmazlık oyununda Serhat Akın ve İlhan Mansız ile karşılaştığı oyunları kaybeden ve dokunulmazlığa veda eden Ogeday gözyaşlarını tutamadı. Oynanan ilk dokunulmazlık oyunu sonrası Dominik'te nefesleri kesen bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. Kazanan isim ise Serhat oldu.

Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı olan iki isim İlhan Mansız ve Ogeday karşı karşıya geldi.

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM

Survivor 2017'ye veda eden isim İlhan Mansız oldu.

SURVİVOR 2017 ÜNLÜLER KADROSU

Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı

Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.

SURVİVOR 2017 GÖNÜLLÜLER KADROSU

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti. Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum