Süreyya Sadi Bilgiç Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili olan Süreyya Sadi Bilgiç, 1961 yılında Ankara'da doğmuştur. Babasının adı Mehmet Sadettin, annesinin adı İsmet'tir.
Süreyya Sadi Bilgiç Kimdir

Süreyya Sadi Bilgiç Biyografisi

Süreyya Sadi Bilgiç’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat-İşletme-İstatistik bölümünden mezun olduktan sonra Almanya'da Goethe Enstitüsü ve Münih Üniversitesi'nde Almanca eğitimi aldı.

Uzun yıllar yurt içinde ve dışında özel sektörün değişik iş kollarında yönetici yardımcısı, üst düzey yönetici ve iş sahibi olarak çalıştı. Ağırlıklı olarak bilgi işlem ileri teknoloji uygulamaları, tekstil ve perakende sektörlerinde görev aldı. Son olarak Çınar Boru Grubu Zonguldak Ereğli'de İdarî, Malî ve Ticarî İşler Koordinatörü olarak görev yaptı.

23. Dönemde Isparta Milletvekili olan Süreyya Sadi Bilgiç, 25.ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde de Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili olarak yeniden meclise girmiştir.

Bilgiç, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.