Sürat Kargo Takip | İsimle Kargo Sorgusu- Müşteri Hizmetleri

Sürat kargo takip, kargom nerede, sürat kargo müşteri hizmetleri ve çalışma saatleri hakkında bilgilere bu içeriğimizde yer verdik.
Sürat Kargo Takip | İsimle Kargo Sorgusu- Müşteri Hizmetleri

Sürat Kargo Sorgulama

Sürat Kargo kullanan vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında Takip no ile kargo sorgulama ve Sürat Kargo takip nasıl yapılır soruları gelmektedir. Bizler de birçok kişinin bilmediği Sürat Kargo takip ve Sürat kargom nerede sistemini detaylı olarak anlatıyoruz. Aşağıda sürat kargo takip numarası öğrenme, iletişim bilgileri ve müşteri hizmetleri bilgileri yer alıyor.

Sürat Kargo sorgulamanın birkaç yöntemi yer almaktadır. Bu yöntemler ise şunlardır;

1. Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Sorgulama
2. Sürat Kargo Sorgulama
3. Sürat Kargo Takip No ile Sorgulama
4. Sürat Kargom Nerede


Sürat Kargo Takip No ile Sorgulama Nasıl Yapılır?

Sürat Kargo Sorgulama

Sürat Kargom nerede diye merak edenler için firmanın sunduğu en güzel sistemlerden bir tanesi Sürat Kargo Takip no ile sorgulama… Bu şekilde kargo takip işlemini gerçekleştirmek için kargo gönderimi sırasında oluşturulan belgenin üzerine “Kargo Takip No” yazan bölümdeki numarayı kullanabilirsiniz. Bu şekilde çok basit bir şekilde Sürat Kargo takip işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak sürat kargo takip sayfasında kolayca kargo sorgulama yapabilirsiniz.

SÜRAT Kargo Takip Sorgulama – Sürat Kargom Nerede İşlemi İçin Tıklayın


Sürat Kargo Kargom Nerede

Sürat Kargo Sorgulama

Yukarı sizler için verdiğimiz linke tıklayarak “Sürat Kargo Kargom Nerede” işlemini en basit yolla öğrenebilirsiniz. Kargonuzun nereden hareket ettiğini, hangi Sürat kargo Şubesi’ne gideceğini ve gönderilen ilçedeki şubeden kargo dağıtımına başlanıp başlanmadığını detaylı olarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca kargonuz hakkında bilgi almak için Sürat Kargo müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.  

Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Kargo Sorgulama

Sürat Kargo Sorgulama

Sürat Kargo’da kargo takip işlemini “Takip No” ile gerçekleştiremeyen vatandaşlar Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek de kargolarını takip edebilir. Bunun için ilk olarak müşteri hizmetlerini aramaları gerekmektedir.

Sürat Kargo İletişim Numaraları;

Sürat Kargo Tel: 0 (212) 410 30 30 

Sürat Kargo Çağrı Merkezi:  0850 202 02 02

Sürat Kargo Takip Numarası Olmadan Kargo Sorgulama

Sürat Kargo Sorgulama

Sürat Kargo takip numarası olmadan nasıl sorgulama yapılır? İsim ve soyisminizi kullanarak kolay bir şekilde kargonun nerede olduğunu görebilirsiniz. Adınızla sorgulama yapmak istiyorsanız 0850 202 02 02 numaralı Sürat Kargo Müşteri Hizmetlerini aramanız yeterli olacaktır.

Sürat Kargo Çalışma Saatleri

Sürat Kargo hafta içi her gün sabah 09:00'da mesaiye başlayıp 18:30'a kadar devam etmektedir. Hafta sonu cumartesi günleri 09:00'dan 14:30'a kadar hizmet veren Sürat Kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir. 

Sürat Kargo Cumartesi Günü Açık mı?

Sürat Kargo üzerinden Cumartesi günü de işlemlerinizi halledebilirsiniz. Firma, cumartesi günleri saat 09:00'da açılırken öğlen 14.30’da kapanmaktadır.

Sürat Kargo Şikayet Nasıl Yapılır?

Sürat Kargo şikayetiniz için Sürat Kargo sitesindeki iletişim formunu doldurabilirsiniz. Alt kısımda vereceğimiz linke tıklayarak Sürat Kargo iletişim formuna gidebilirsiniz.

Sürat Kargo Dağıtım ve Teslimat Günleri | Kargom Ne Zaman Gelecek?

Sürat Kargo dağıtımları hafta içi 5 gün ve Cumartesi günleri yapılmaktadır. Hafta içerisinde sabah 9 ile akşam 18 saatleri arasında kargo dağıtımı veteslimatı sürerken Cumartesi günü şirket politikası gereği kargo dağıtımı sabah 9'dan öğlen 2'ye kadardır.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
88 Yorum