Sur Yapı İnşaat Projeleri ve Daire Fiyatları

Bu içeriğimizde, emlak – konut sektöründe öncü firmalardan bir tanesi olan Sur Yapı İnşaat’ın projelerini sizler için derledik. İşte, Sur Yapı İnşaat Projeleri ve projelerin detayları…
Sur Yapı İnşaat Projeleri ve Daire Fiyatları

İnşaat sektöründe yer alan büyük firmalardan bir tanesi olan Sur Yapı İnşaat, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde başarılı şekilde projelerini hayata geçiriyor. Hayata geçirdiği projelerle markasını güçlendiren Sur Yapı İnşaat, hangi ilimizde hangi projeyi gerçekleştiriyor ve bu projelerin fiyatları neler? İşte, Sur Yapı İnşaat projeleri ve fiyat listeleri

Sur Yapı Muhit Projesi ve Fiyat Listesi

Sur Yapı Muhit projesi, İstanbul Sancaktepe’de yer alan bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır. Proje kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitliliği yer almaktadır. Proje kapsamında yer alan daireler 378.000 TL’den başlayıp, 1,251.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

sur yapı muhit projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Sur Yapı Excellence Koşuyolu Projesi ve Fiyat Listesi

Sur Yapı Excellence Projesi, İstanbul Koşuyolu’nda yer alan bir projedir. Proje kapsamında 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri bulunmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 935.000 TL’den başlayıp 4.000.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

sur yapı excellence koşuyolu projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Sur Yapı Semt Bahçekent Projesi ve Fiyat Listesi

Sur Yapı Bahçekent projesi İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yükselen bir projedir. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri yer almaktadır. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 238.000 TL’den başlayıp, 803.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

sur yapı semt bahçekent projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Sur Yapı Şehir Konakları Projesi ve Fiyat Listesi

Sur Yapı Şehir Konakları projesi, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde meydana gelen bir projedir. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri yer almaktadır. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 450.000 TL’den başlayıp 1.980.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

sur yapı şehir konakları projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Sur Yapı Maltepe Zümrütevler Yeşil Mavi Projesi Fiyat Listesi

Sur Yapı Maltepe Zümrütevler Yeşil Mavi Projesi, İstanbul Maltepe’de yükselen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Proje kapsamında 1+1’den 4+1’lere kadar daire çeşitleri yer almaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 437.000 TL’den başlayıp 2,695.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

sur yapı maltepe zümrütevler yeşil mavi projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Sur Yapı Lavender Sancaktepe Fiyat Listesi ve Proje Bilgisi

Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesi, İstanbul Sancaktepe’de yükselen bir projedir. Proje kapsamında 1+1’den 4+1’e kadar daire çeşitliliği yer almaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 430.000 TL’den başlayıp 1.329.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

sur yapı lavender sancaktepe projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule Fiyat Listesi ve Proje Bilgisi

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesi, İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Avcılar’da yer almaktadır. Proje kapsamında 1+1’den 4+1’e kadar daire çeşitliliği bulunmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 294.000 TL’den başlayıp 931.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

sur yapı bahçekaya ıspartakule projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Sur Yapı İnşaat Sur Yapı Antalya Projesi Fiyat Listesi

Sur Yapı Antalya Projesi, Antalya’nın çehresini değiştirecek bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Antalya Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1+1’den 4+1’e kadar daire çeşitliliği yer almaktadır. Dairelerin fiyatları ise 107.000 TL’den başlayıp 460.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

sur yapı antalya kentsel dönüşüm projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Sur Yapı Tempo City Kağıthane Projesi ve Fiyat Listesi

Sur Yapı Tempo City Kağıthane Projesi, İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yükselen bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır. Projede 1+1’den 3+1’e kadar daire çeşitliliği bulunmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 697.000 TL’den başlayıp 1,600.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

sur yapı tempo city kağıthane projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


NOT: Projelerin fiyat listeleri önümüzdeki aylarda güncellenmiş olabilir. Konu hakkında en son bilgileri proje sahibi firmaların müşteri hizmetlerinden ya da internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.