Supra Multi Collagen Kullananların Yorumları - Ne İşe Yarar?

Supra Protein Multi Collagen Complex kullananlar ürün hakkında ne düşünüyor? Supra kolajen nasıl kullanılır? Ne işe yarar? İçindekiler nelerdir?
Supra Multi Collagen Kullananların Yorumları - Ne İşe Yarar?

Hangi kolajen daha iyidir? Sorusuna cevap aradıktan sonra Supra Protein Multi Collagen Complex’te karar kıldıysanız bu içeriğe kesinlikle bir göz atın derim. Bu yazımda Supra Protein Multi Collagen Complex’in kullanıcı yorumları, içeriği, hangi kolajen kaynaklarını kullandığını inceledim. Hazırsanız başlayalım.

Supra Protein Multi Collagen Complex Ürünü

FormTablet
Miktar60 adet
Kolajen KaynağıSığır, Tavuk, Balık, Yumurta Zarı
Tavsiye Edilen Günlük Kullanım Miktarı2 adet
Amazon
Fiyatını Gör
Supra
Kolajen
Aradığın
Fiyatı Gör

1-20221023100249.webp

Supra Kolajen

ARTILAREKSİLER
4 Kolajen KaynağıKoku
Kapsayıcı FormTablet Boyutu

Supra Kolajen Ne İşe Yarar?

Türkiye'de 4 farklı kolajen kaynağı kullanılarak tasarlanan ilk ürün olmayı başaran Supra Protein Multi Collagen Complex, çok yönlü destek sunar. Cilt, saç, tırnak, kemik ve eklemler için kullanılabilen kapsayıcı formu sayesinde sık tercih edilen kolajenler arasında yerini alıyor. Hiyalüronik asit ve C vitaminiyle zenginleştirilmiş bir formüle sahip bu kolajen, vücudunuzdaki bağ dokularını destekleyerek sağlamlaşmasına yardımcı olur. 

Supra Multi Collagen İçerik Listesi

İçindekilerMiktar
Kollajen Peptit TİP 1 & 3 (Sığır Kaynaklı800 mg
Kollajen Peptit TİP 1 (Balık Kaynaklı)400 mg
Kollajen Peptit TİP 5 & 10  (Yumurta Kabuğu Zarı Kaynaklı)300 mg
Kollajen Peptit TİP 2 (Sığır Kaynaklı)150 mg
Kollajen Peptit TİP 2 (Tavuk Kaynaklı)150 mg
Vitamin C100 mg
Hyaluronik Asit 100 mg

İçeriğinde bulunan Kollajen Peptit TİP 1 & 3 helal sertifikalı ve sığır kaynaklıdır,  800 mg'lık miktarıyla geniş bir yer kaplamayı başarır. Kollajen Peptit TİP 1 400 mg doğal avlanmış balık kolajenidir. Türkiye'de bir ilk olan Kollajen Peptit TİP 5 & 10 300 mg, yumurta kabuğu zarından faydalanılarak üretilmiştir. Helal sertifikalı sığır kaynağından üretilen Kollajen Peptit TİP 2 150 mg ve helal sertifikalı tavuk kaynağından üretilen Kollajen Peptit TİP 2 150 mg size sunulan desteklere karşı şüpheye düşmenize engel olarak sizi memnun etmeyi hedefler. 100 mg Vitamin C ve Hyaluronik Asit kullanılarak zenginleştirilen bu ürün, kullanabileceğiniz çok yönlü takviyeler arasında yerini alır

Supra Kolajen Nasıl Kullanılır?

Supra Protein Multi Collagen Complex 60 adet tablet formunda, takviye edici gıda şeklinde tasarlanmıştır. Günde 2 defa açlık veya tokluk şartı olmadan kullanılır. Daha rahat bir kullanım için tableti bölerek suyla tüketebilirsiniz. 

Supra Collagen Kullananlar

Supra Protein Multi Collagen Complex, birçok kişini kullandığı kolajen takviyesi olarak sık sık araştırılmaktadır. Bu kolajeni kullanarak deneyimlerini yorumlamış kişilerin iyi ve kötü yönlü yorumlarını ürün ile ilgili daha detaylı bilgi edinebilmeniz amacıyla sizler için derledik.

Amazon
Fiyatını Gör
Supra
Kolajen
Aradığın
Fiyatı Gör

İşte Supra Protein Multi Collagen Complex ile ilgili kullanıcı yorumları:

Supra Kolajen Kullananların Olumlu Yorumları

👤 *** ***: 1 yıl önce annem için uzun araştırmalar sonucunda keşfettiğim bi marka katkısız içeriği tertemiz bir ürün gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz annem çok faydasını gördü beef ve Marine çeşitlerini kullandı uzun zaman şimdi ise bu çeşidini kullanıyor

👤 *** ***: Annem için aldık,  iki haftadır kullanıyor ve dizilerindeki ağrıların azaldığını söylüyor.  Yorumlara bakarak almıştık,  memnun kaldık şimdilik,  kullanmaya devam...

👤 *** ***: Bir büyüğümüz için aldık. Diz ağrılarından şikayetçiydi. Çok memnun kaldı. İkinci siparişi de verdik.

👤 *** ***: İkinci kutum diz agrim son buldu Cildim parliyor saclarim canlandi 

👤 *** ***: Birkaç çeşit marka kolajen kullandım,etki ve kalite bakımından arastirdiklarım arasında en iyisi diyebilirim, kullanmaya başladıktan 3-4 gün sonra dizlerimde gerçekten yumuşama ve rahatlık hissetmeye başladım

👤 *** ***:  kolajene gelince en büyük etkisini saçlarımda gördüm gerçekten hiç uzamayan saçlarımı uzattı ve sanırım biraz gürleştirdi. Onun dışında kendimi çok enerjik hissediyorum sabahları çok yorgun uyanırdım artık öyle değil. Ama tırnaklarımda ve cildimde pek bir değişiklik göremedim. Tırnaklarım hala kırılmaya devam ediyor belki Farklı bir vitamin eksikliğim vardır diye düşündüm. Cilt de daha genç olduğum için faydası gözle görülür olmamış olabilir. Yine de çok memnunum 3 ay boyunca devam edeceğim gibi 🙃

👤 *** ***:  Üründen çok memnun kaldım çok kuru bir cildim vardi dudak kenarlarım pul pul dokulurdu, genel bir kuruluk var tüm cildimde, ürünü kullandığımda beri cildim nemli, kreme gerek duymuyorum. Göz çevremdeki kırışıklıklarda gözle görülür azalma oldu. Daha az yoruluyorum saçlarım daha canli ve parlak görünmeye başladı. Ben üründen çok memnun kaldım. Teşekkürler.

👤 *** ***: Oğlumla birlikte kullandık ikinci kutuyu sipariş vericem,etkisini görmeye başlamadan yazmak istemedim.Cildimde özelliklede yüzümde gerçekten ışıltı ve dolgunluk hissettim 👍Ayrıca romatizmal hastalıktan muzdarip biri olarak ağrılarimada iyi geldiğini düşünüyorum.Tablet olarak biraz büyük yutmak kimilerine zor gelebilir.

Supra Kullanıcılarının Olumsuz Yorumları

👤 *** ***: Üründe ağır bir koku var. İçeriği ne kadar doğal bu konuda şüphem var. Gerçekten mera da bulunan hayvanlardan mi özü elde edildi. Denemek için kullanıyoruz. İçerik daha yoğun ve doğal başka ürünlerde araştırıyoruz.

👤 *** ***: Her şey iyi hoş ama kayınvalidem (ilk kutusunda 20 gün kullanımdan sonra) düzenli kullanmakta iken cildinde döküntü oluştu. 10 gün kadar ara verecek bakalım döküntü geçecek mi.

👤 *** ***: Eşimde de annemde de mide bulantısı yapıyor

👤 *** ***:  ürünü alıp kullandım ama bende kalp çarpıntısı yaptı çok ,bıçak saplanır gibi oldu çok kötüydü, kolojeni bırakınca normale döndüm. bence doktor vermeden kullanılmamalı. ben bıraktım kullanmicam artik

👤 *** ***: bana iyi gelmedi yumurta kabugu oldugu icin kasintimi baya artirdi .. bacaklarmda kuruluk yapti btsin diye gozune bakiyorum birdaha almam

👤 *** ***: sanırım biraz kilo aldırıyor

👤 *** ***: çok kötü korkuyor. kokusu için bişe yapsalardı keşke. 1.5 ay kullandım. Etkisi var ama içerken çok zorluyor. ayrıca haplar çok büyük

İlginizi Çekebilir
En İyi Kolajen TavsiyeleriCollagen Life Pro Kullananlar
Suda Collagen Multiform YorumlarıDoppelherz Kollagen Kullananlar
DAY2DAY Collagen KullananlarVoonka Collagen Yorumları
Kiperin Collegen KullananlarSolgar Collagen Kullananlar
Hud Collagen Plus Powder Yorumları Selfit Collagen Kullananlar

Supra Multi Collagen etkisi nedir?

Supra Multi Collagen, 4 farklı kolajen kaynağı kullanılarak tasarlanmış bir takviye olması sayesinde kapsayıcı ve fonksiyonel bir kullanım sunar. Bağ dokularını tazeleyerek sağlamlaştırmaya yardımcı olur.

Supra Kolajen faydaları neler?

4 farklı kolajen kaynağını bir araya getirerek tasarlanan Supra kolajen, cildinize, saçlarınıza, tırnak ve kemiklerinize, eklemlerinize iyi gelecek içeriği sayesinde vücudunuzun güçlenmesini sağlar. Cildinizin daha parlak ve ışıltılı bir görünüme ulaşmasına yardımcı olur. Bağ dokularını koruyarak güçlendirir.

Supra Kolajen ne zaman etki eder?

Supra Protein Multi Collagen etkisi kişiden kişiye değişiklik göstereceği gibi ortalama 4 hafta içerisinde pozitif değişimler ortaya koyarken bilimsel araştırmalara göre en az 2-3 aylık düzenli kolejen kullanımının etkisi daha net görülmektedir. 

Supra collagen hangi ülkenin markası?

Supra Protein, bir Suprafooding markasıdır. 2015 yılında, İstanbul'da kurulan Suprafooding Gıda San. ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilen Supra Protein, gıda takviyeleri alanında çalışmaktadır.

Supra Multi Collagen nasıl?

4 farklı kolajen kaynağının desteğiyle birçok kullanıcı tarafından beğenilen bir kolajen takviyesidir. Kullanıcıların rahatsız olduğu en önemli unsur tablet büyüklüğüyken etkisinin gözle görülebilir olması ise kullanıcıları memnun eden bir özellik olarak öne çıkmasını sağlıyor. Genel itibariyle Supra Multi Collagen kolajen takviyesi için en iyi tercihlerden biridir.

Supra kolajen nerede üretiliyor?

Birinci sınıf hammaddelerin kullanıldığı Supra Kolajen, dünyanın önde gelen büyükbaş hayvan çiftliklerine ev sahipliği yapan  Arjantin ve Brezilya'da Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliği’ne uygun olarak GMP ve ISO sertifikalı tesislerde üretilmektedir. 

Tip 1 Tip 2 Tip 3 kolajen ne demek?

Tip 1, genellikle balık ve sığır kaynaklı olup insan vücudunda en bol bulunan kollajen formudur. Ayrıca bağlarda, tendonlarda, kemikte, derinin dermisinde vb. oluşur. Bununla birlikte Tip 2, genellikle tavuk ve sığırlardan elde edilmekte olup eklem ve hiyalin kıkırdakta kollajenin ana formudur. Buna karşılık, Tip 3 çoğunlukla sığır kaynaklı olup esas olarak içi boş organların retiküler kıkırdağında bulunur. Ayrıca kolajen 1 ve 3 kemik, tırnak, saç ve cilt için önemlidir. Öte yandan kolajen 2, kıkırdak ve eklem sağlığına iyi gelir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum