Sümeyra Çenet Kimdir? Sümeyra Çenet Kaç Yaşında ve Nereli?

Adını Youtube’da yeni yeni duyurmaya başlayan Sümeyra Çenet’in kim olduğu fazlasıyla merak ediliyor. İşte Sümeyra Çenet Kimdir? Sümeyra Çenet Kaç Yaşında ve Nereli?
Sümeyra Çenet Kimdir? Sümeyra Çenet Kaç Yaşında ve Nereli?

Youtube Türkiye’nin en eski isimlerinden Ruhi Çenet’in kardeşi olan Sümeyra Çenet, çektiği bilgilendirici videolarla her geçen gün beğeni toplamaya devam ediyor. Bu yazımızda ise sizler için Sümeyra Çenet’in biyografisini hazırladık. İşte Sümeyra Çenet Kimdir? Sümeyra Çenet Nereli ve Kaç Yaşında? gibi soruların yanıtı.


Sümeyra Çenet Kimdir?

Sümeyra Çenet Kimdir

Sadece 2 yıldır Youtube camiasında olan Sümeyra Çenet, abisi Ruhi Çenet’in 2. Kanalını kendi üzerine alarak ülkelerle ilgili bilgilendirici videolar çekmektedir. Genç Youtuber, videolarıyla fazlasıyla ilgi gördü ve sevilmeyi başardı. 28 Temmuz 2020 tarihinde abisi Ruhi Çenet’in kendi bilgisayarına farklı bir program yüklemesi sonucu Sümeyra Çenet’in kanalı çalındı. Çalan kişi kanalın ismini TSLA News yaparak Bitcoin dolandırıcılığı yapmıştır.

Kanalının çalındığı çok sonradan fark eden Sümeyra Çenet, video hazırlığı sırasında bir şeyler atıştırmak istedi ve bilgisayar başından kalktı. Geldiğinde ise bu kötü manzara ile karşılaştı ve abisine ulaşmaya çalıştı. Bir süre başarısız olsa da sonunda ulaşmıştı. Hiç vakit kaybetmeden Youtube’a mail attılar. Tam 2 hafta sonra kanalı geri alan Sümeyra Çenet, aynı zamanda dolandırıcının sildiği videolarını da geri almıştı.

Youtube kanalında bağlantılı olan kendi gmail hesabını da Sümeyra Çenet, böylece çaldırmış oldu. Bu hesapta birçok üyelik ve önemli dosyalar yer almaktaydı. Fakat Youtube kanalını geri alan Sümeyra Çenet, yaşadığı zorlu süreçte başkalarının kendi adına kanal açıp videolar yüklemesine tepki gösterdi. Kanalında “Önemli Duyuru” adı altında yayınladığı videoda izleyicilerine daha iyi çalışıp daha kaliteli videolar çekeceğinin sözünü verdi.


Sümeyra Çenet Nereli?

Sümeyra Çenet Nereli

Anne ve baba tarafından aslen Aydın kökenli olsalar da daha sonra Manisa’ya geçmişlerdir. Üniversite eğitimine kadar burada kalmıştır.


Sümeyra Çenet Kaç Yaşında?

Sümeyra Çenet Kaç Yaşında

Tam olarak yaşı hakkında bir bilgi edinemesek de genç yaşına rağmen toplamda 5 ülke gezmiştir. Bu ülkeler Paris, Malta, Japonya, KKTC ve Yakutsk’dur. Sümeyra Çenet’in tanınmasında büyük rol oynayan videosu ise dünyanın en soğuk şehri Yakutsk’a gitmesiydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum