Sultan Ulutaş Kimdir

Son Çıkış isimli dizide canlandırdığı Zeynep karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Sultan Ulutaş, 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi.
Sultan Ulutaş Kimdir

Sultan Ulutaş Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Sultan Ulutaş, lise eğitimini tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nde elektronik ve Haberleşme Mühendisliği üzreine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Eğitimleri bittikten sonra ise kamera karşısına ilk kez Hepsi Bir isimli gençlik dizisi ile geçti. Günümüzde ise Son Çıkış isimli dizide Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 

 

Sultan Ulutaş, Çocuklar Duymasın isimli dizide yer aldı. Dizi, küçük bir ailede yaşanan günlük problemleri ve aile içi ilişkiyi komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Furkan Kızılay ve Ayşecan Tatari yer aldı. Genç oyuncu daha sonra ise Adab-ı Muaşeret isimli filmde yer aldı. Film, yeni başladığı okulda öğretmen olan babası nedeniyle sürekli dışlanan Aykut isimli bir gencinn yaşadıklarını ve yeni okulunda hayatının aşkını bulmasını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Salih Kalyon, Hasibe Eren, Yıldız Asyalı ve Tarık Ündüz  yer aldı. 

sultan3.jpg

2015'te ise Son Çıkış isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Dizi, küçük bir mahallede yaanan bir grup gencin yaşadığı zorlu hayatı ve yanlış çevrelerde bulunmalarıyla edindikleri kötü alışkanlıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tolga Güleç, Furkan Palalı, Sultan Ulutaş, Dolunay Soysert ve Orçun Koray yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Cesur Yürek
  • Hepsi Bir
  • Çocuklar Duymasın
  • Çılgın Kanal
  • Adab-ı Muaşeret
  • Son Çıkış 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.