Süleyman Korkmaz Kimdir? & Hakkında Bilgi

25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili olan Süleyman Korkmaz, 1968 yılında Kayseri’de doğmuştur. Bu içeriğimizde Süleyman Korkmaz hakkında bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik.
Süleyman Korkmaz Kimdir? & Hakkında Bilgi

Süleyman Korkmaz Biyografisi

1968 yılında Kayseri'de doğdu. Ülkücü Şehit Mehmet Korkmaz'ın kardeşi olduğu bilinen Süleyman Korkmaz, ülkü Ocakları ve MHP'nin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Evli ve üç çocuk babası Korkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili adayıdır.

suleyman-korkmaz-biyografisi.jpg


Süleyman Korkmaz’ın Eğitim ve Çalışma Hayatı

Niğde Lisesinden mezun olduktan sonra Ülkü Ocakları ve MHP’nin çeşitli kademelerinde görev yaptı. MHP Kayseri İl Başkanlığı görevinde bulundu. 25.Dönem Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili olarak meclise giren Süleyman Korkmaz, 26. Dönemde yapılan genel seçimlerde meclise girememiştir. Korkmaz, şu anda Milliyetçi Hareket Partisi'nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi olarak görevine devam etmektedir. 

suleyman-korkmaz’in-egitim-ve-calisma-hayati.jpg

Önerilen içerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.