Süleyman Kılınç Kimdir? & Hakkında Bilgi

Uzun yıllar Ak Parti'ye önemli hizmetlerde bulunan Süleyman Kılınç, Ak Parti Adıyaman Belediye Başkan Adaylığına seçilmiştir.
Süleyman Kılınç Kimdir? & Hakkında Bilgi

Süleyman Kılınç Biyografisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yapmasıyla birlikte bazı şehirlerin belediye başkanlığına aday isimleri belli oldu. Adıyaman ilinin başkanlık adaylığının Süleyman Kılınç’a verildiği duyuruldu. Erdoğan belirlediği listelerdeki isimleri açıkladıktan sonra Süleyman Kılınç’ın adaylığı kesinleşmiş oldu. Peki, Süleyman Kılınç kimdir ve nerelidir? Hangi şehrin başkanlığını yapmak üzere aday seçilmiştir?

Süleyman Kılınç Biyografisi


Süleyman Kılınç Kimdir?

Süleyman Kılınç, Adıyaman ilinde bir hastanede beyin cerrahı olarak görevi yapan bir uzman doktordur. 1 yıldır doktorluk yapan Süleyman Kılınç evlidir ve 2 çocuk sahibidir. Doktorluktaki başarısı üzerine Tabipler Birliğinde 14 yıl boyunca başkan olan Kılınç, siyasete olan ilgisinden dolayı seçimler için aday adaylığına başvurmuştur fakat daha önceki seçimlerde aday olamamıştır. Sağlık sektörüne üniversite hayatıyla adım atmış ve üniversitesini bitirdikten sonra Adıyaman ilinde doktorluk yapmaya başlamıştır. 11 yıl uzman doktorluk yapmış, doktorluğunun belirli bir süre sonrasına Tabipler başkanlığına başlamıştır.

Süleyman Kılınç Kimdir


Süleyman Kılınç'ın Siyasete Atılımı

24 Haziran seçimleri için aday olmak isteyen Süleyman Kılınç, belirli gerekçelerden dolayı aday gösterilmemiş ve doktorluğuna devam etmiştir. Siyasete başlamak için uzun uğraşlar gösteren Kılınç'ın bu yıl ki seçimlerde aday gösterildiği Erdoğan tarafından açıklanmıştır ve ilk siyasi atılımları başlamıştır. Siyasete başlama süreci Adıyaman ilinin başkanlığı şeklinde olacaktır fakat bu durum seçimlerden sonra kesinlik kazanacaktır.

Süleyman Kılınç'ın Siyasete Atılımı


Ak Parti Adıyaman Başkan Adayı Süleyman Kılınç

Bir süre önce adayların açıklanmasıyla birlikte Ak Parti üyesi olan Profesör Dr. Süleyman Kılınç, kendi şehrinin adayı olarak belirlenmiştir. Adıyaman’ın ilk açıklanan ismi Süleyman Kılınç olmuştur ve seçim sonucuna göre başkanlık yapıp yapmayacağı kesinleşecektir. Ak Parti'den aday olan Kılınç'ın siyasete olan eğilimi uzun zamanlara dayandığı için seçim sonrası ilk görevlerini yerine getireceğini açıklamıştır.

Ak Parti Adıyaman Başkan Adayı Süleyman Kılınç

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.