Şule Zeybek Kimdir

Televizyon ekranlarını sevilen sunucusu ve haber spikeri Şule Zeybek, 18 Kasım 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.
Şule Zeybek Kimdir

Şule Zeybek Biyografisi

Şule Zeybek, eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek’in ve Asuman Zeybek’in kızıdır. Amcası ise zengin medya patronu Aydın Doğan’dır.

İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversiteye giden Zeybek, Ankara Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Üniversiteyi bitirdikten sonra hemen iş hayatına atıldı ve bir süre metin yazarlığı yaptı.

şule zeybek kanal d

Medya alanında eğitim alan Şule Zeybek, Can Gürzap’ın Diyalog adlı kursuna gitti ve burada eğitimini tamamladıktan sonra Kanal D’de muhabir olarak çalışmaya başladı.

Muhabirlikten sonra sunuculuğa yönelen başarılı televizyoncu, önce radyoda görev yaptı, sonra gece haberleri sundu, daha sonra da öğle haberlerini sunmaya başladı.

Şule Zeybek, 2000 yılında meslek arkadaşı Yiğit Bulut ile evlendi. 10 yıl evli kaldıktan sonra çift boşandı ve 2007 yılında bu evlilikten bir çocukları dünyaya geldi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.