Şükrü Başdeğirmen Kimdir? & Hakkında Bilgi

1962 Yılında Isparta da dünyaya gelen Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediye Başkan Adayı olarak seçilmiştir. Şükrü Başdeğirmen hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilirsiniz.
Şükrü Başdeğirmen Kimdir? & Hakkında Bilgi

Şükrü Başdeğirmen Biyografisi

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıkladığı belediye başkan adaylarına 14 isim daha ekledi. Yapılan kararlaştırmalar sonucunda 14 tane ilin belediye başkan adayları belirlendi. Belirlenen bu verilere göre Isparta ilinin belediye başkan adayı Şükrü Başdeğirmen oldu. Peki, Şükrü Başdeğirmen kimdir? Ne iş yapar ve nerelidir?

Şükrü Başdeğirmen


Şükrü Başdeğirmen Kimdir?

Isparta'nın belediye başkan adayı olan Şükrü Başdeğirmen, 1962 yılında Isparta'da doğmuştur. Orta öğrenimi Isparta'da tamamlamış ve ardından üniversiteye başlamıştır. Üniversiteyi de Isparta'da okuyan Başdeğirmen, işletme bölümünden mezun olmuştur. İnşaat, gıda, ticaret, hayvancılık gibi birçok işle meşgul olmuş ve ardından siyasete adım atmıştır. Siyasi hayata başlayan Başdeğirmen'in orta seviyede İngilizcesi vardır, evlidir ve 2 tane de çocuğu vardır.

Şükrü Başdeğirmen Kimdir


Şükrü Başdeğirmen'in Siyaset Hayatı

Okulunu bitirdikten sonra çeşitli sektörlerde işler yapan Şükrü Başdeğirmen'in siyasetle tanıştığı ilk görevi meclis üyeliği olmuştur. Daha sonra tamamen siyasetin içinde yer almış ve Isparta Ticaret Odaları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Bu görevini de yerine getirdikten sonra kendini geliştirmiş ve Türkiye Odalar Birliği Meclis ve Konsey Üyesi olmuştur. Yönetim Kurulu Üyeliği, Meclis Üyeliği ve Konsey Üyeliği gibi görevleri farklı farklı alanlarda yerine getirmiştir. Son olarak belediye başkanlığına aday olmuştur.

Şükrü Başdeğirmen'in Siyaset Hayatı


Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen

Yaptığı işlerle birçok başarıya ulaşan Şükrü Başdeğirmen, 2019 yılının Isparta Belediye Başkan Adayı olmuştur. Yapılacak olan seçimlerde Ak Parti'yi temsilen adaylığını açıklayan Başdeğirmen'in kendi memleketi olan Isparta'da Belediye Başkanlığını en doğru şekilde yapılacağı öngörülüyor. Mart ayı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından başkan olarak seçileceğine inanan ve bu inanç doğrultusunda yapacaklarını kendi halkıyla paylaşan Şükrü Başdeğirmen, halkı ile sürekli irtibat halinde olduğunun bilgisini vermiştir.

Şükrü Başdeğirmen

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.